Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Sanjin Prcić
Samo gazi Prcko...cuj standardan igrac lige petice, ali izgleda los za Bh repku

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Prekrasna asistencija Prcica za vodstvo Rennesa !!! Stidis li se prosinecki roberte???
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
edinjo-bih
- Kontakt:
bravo momcino!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Bravo Sanjine, trenutno najbolja alternativa Miralemu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sjaši liče. Dok ima rezultate nije bitno ko mu igra. (I ja bih volio Prcića, ali pusti čovjeka da radi)bhfanatic14 je napisao/la:Prekrasna asistencija Prcica za vodstvo Rennesa !!! Stidis li se prosinecki roberte???
BHF
U životnoj formi, uz Mireta i Besica najbolji na sredini terena. Gleda li ga neko sada uz srneca ledja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Propusti jedno okupljanje za prijateljske utakmice, i odmah se pozivaju na neki stid. Sacekajte nekoliko mjeseci, malo strpljenja, vjerovatno ce vec za naredno okupljanje dobiti poziv i sve ce se srediti. Ljudi se vec poceli hvatati vila i konopaca, a nismo ni poceli sa ligom nacija, a kamoli sa kvalama.Miske01 je napisao/la:Sjaši liče. Dok ima rezultate nije bitno ko mu igra. (I ja bih volio Prcića, ali pusti čovjeka da radi)bhfanatic14 je napisao/la:Prekrasna asistencija Prcica za vodstvo Rennesa !!! Stidis li se prosinecki roberte???
Više je Sven pokazao od Prcića. 
Nikad ne treba igrati u paru s Pjanićem, ali mu je jedina prirodna alternativa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
pa i jeste...stomakSheyi je napisao/la:Više je Sven pokazao od Prcića.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Zasto se ova suplja konstantno prosipaHankMoody je napisao/la:Nikad ne treba igrati u paru s Pjanićem, ali mu je jedina prirodna alternativa.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Jer nam ne trebaju dva kreatora istovremeno na terenu.NiftyDribbler je napisao/la:Zasto se ova suplja konstantno prosipaHankMoody je napisao/la:Nikad ne treba igrati u paru s Pjanićem, ali mu je jedina prirodna alternativa.?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nije šuplja nego čovjek pravo zbori. Prcic igra isto što i Pjanić, samo što je duplo ili više puta slabija verzija Mireta.
Vidim neki Prcica gura na 10-ku, smatram da on ne moze odgovoriti tom zadatku zbog svojih karakteristika, a pogotovo zbog duel igre i igre "ledjima".
I ja ga vidim kao zamjenu Miretu...niko sretniji od mene ako bi ih kako Robi mogao uklopiti da zajedno igraju pored Besica i da to na nesto dobro lici.
Vidjet cemo.
Vidim neki Prcica gura na 10-ku, smatram da on ne moze odgovoriti tom zadatku zbog svojih karakteristika, a pogotovo zbog duel igre i igre "ledjima".
I ja ga vidim kao zamjenu Miretu...niko sretniji od mene ako bi ih kako Robi mogao uklopiti da zajedno igraju pored Besica i da to na nesto dobro lici.
Vidjet cemo.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
A sto nam to ne trebaju? Zasto? Jesi li tako prico i za xavija i iniestu? Ma bjaaaziiiiHankMoody je napisao/la:Jer nam ne trebaju dva kreatora istovremeno na terenu.NiftyDribbler je napisao/la:Zasto se ova suplja konstantno prosipaHankMoody je napisao/la:Nikad ne treba igrati u paru s Pjanićem, ali mu je jedina prirodna alternativa.?
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
I za tebe isto pitanje momcino...zasto? Imate li argumente? Sto godina ista prica, isto tako za vrijeme Medunjanina. Sve nesto ne moze, ne moze...ma ne moze u vasim glavama. Sta to znaci biti kreator?hurem je napisao/la:Nije šuplja nego čovjek pravo zbori. Prcic igra isto što i Pjanić, samo što je duplo ili više puta slabija verzija Mireta.
Vidjet cemo.
Xavi i Iniesta ispred Busquetsa su bili kreatori, Kroos i Modrić ispred Caseimira. Neki dan cak James i Müller kao napadacki orientisani igraci ispred Javi Martineza protiv Dortmunda (razbise ih 6-0), sto me je jako iznenadilo. Pa pola svijeta igra tako sa dvije takozvane 8-ice. Pa ljudi ima raznih postava i ideja za igru. Ako moze jedan Iniesta sad odjednom na ljevoj strani kod Barce igrat mogu i Pjanić i Prcić skupa na terenu stajat, sta vam je braco mila. Ja to svakako i vidim kao alternativu.
A ljudi ovdje su zaostali zestoko sto se Pjane tice, covjek je u Juventusu dobio skroz novu dimenziju igre, Allegri ga je pretvorio u svjetsku klasu koja maltene igra defanzivnog veznog, box to box karektaristike, vrsta quarterbacka koji prvi preuzima loptu od odbrane, ili cak Buffona. I kad podje prema naprijed, Khedira cuva ledja, kao sto bi mu Besic mogao kod nas...jeste li vi to vidjeli mozda zadnjih godinu i pol? Tako bi trebao i u repci igrat, a ne Besic ili Cimirot da preuzimaju naj odgovorni posao na terenu, to se moglo uvidjeti nekoliko puta protiv Bugarske i Senegala, kad su imali velike probleme u iznosenju lopte. Ali naci ce Robi rijesenje, u to sam uvjeren.
Ista prica oko Kodre, odlicno odgovorio na poziciji polu spica/krila, jedna vrsta uloge Mandžukića u Juventusu, ali opet se sere da trebaju dva klasicna krila ordinirat po stranama. Kao neki OCD poremecaj da mora bit postava simetricna??? Gdje vam je ta simetrija kod Guardiole?
Ponovo ima raznih modela, sto biti toliko skucen? Radujem se uglavnom da vidim sta ce Robi uspjet od ove skupine napravit.
Ako mogu neki argumenti, a ne lupetanje ko maksim po diviziji i sranje kroz gusto granje.
Bravo @nifty, lijepo je procitati finu analizu sto si ponudio. Pravo osvjezenje na forumu. Molim te da pises cesce.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Evo me jarane jaVucevich je napisao/la:Ko je ovaj?
Nemas odgovora
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Hvala @bhsport, da je vise pozitivni i konstruktivni forumasa, ovo bi bilo puno interesantnije.bhsport je napisao/la:Bravo @nifty, lijepo je procitati finu analizu sto si ponudio. Pravo osvjezenje na forumu. Molim te da pises cesce.
@NiftyDribbler
Hrabro je uporediti Prcića sa Modrićem, Kroosom, Iniestom, Xavijem...
Ne mogu Pjanić i Prcić imati radijus kretanja kao što to mogu imati Kroos i Modrić, pogotovo to Prcić ne može imati. Ova dvojica iz Reala su vrhunski igrači, all around karakteristika i oni nisu baš valjan primjer. Kretanje, tehnika, trka, taktička zrelost, defanzivna odgovornost, u svakom tom segmentu su obojica bolji od Pjanića (osim možda tehnike), a za Prcića je to smiješno i govoriti.
Što se tiče Xavija i Inieste, to je specifičan slučaj vrhunskog sistema igre (kojeg naša repka ne može imati ni u ludili) i vrhunskih igrača koji će vješto pokriti mane tadašnje ekipe.
Ne kažem da ne možemo probati sa Pjanićem i Prcićem u veznom redu, al' ja ne znam da postoji ekipa koja igra sa dva tehničara, od čega je jedan isključivo dobar tehničar, dok je drugi vrlo blizu svjetske klase all around igrača al' još nikad to nije do kraja pokazao u reprezentaciji, jer nikad nismo imali niti sistem niti igrače da bi sve to došlo do izražaja.
Ako postoji ekipa koja igra sa dvije osmice u veznom redu, onda to nisu isključivo dvije osmice nego baš vrhunski igrači kakvih je malo na svijetu, ili je to plod vrhunskog sistema igra (samo Guardioline ekipe i niko više).
Hrabro je uporediti Prcića sa Modrićem, Kroosom, Iniestom, Xavijem...
Ne mogu Pjanić i Prcić imati radijus kretanja kao što to mogu imati Kroos i Modrić, pogotovo to Prcić ne može imati. Ova dvojica iz Reala su vrhunski igrači, all around karakteristika i oni nisu baš valjan primjer. Kretanje, tehnika, trka, taktička zrelost, defanzivna odgovornost, u svakom tom segmentu su obojica bolji od Pjanića (osim možda tehnike), a za Prcića je to smiješno i govoriti.
Što se tiče Xavija i Inieste, to je specifičan slučaj vrhunskog sistema igre (kojeg naša repka ne može imati ni u ludili) i vrhunskih igrača koji će vješto pokriti mane tadašnje ekipe.
Ne kažem da ne možemo probati sa Pjanićem i Prcićem u veznom redu, al' ja ne znam da postoji ekipa koja igra sa dva tehničara, od čega je jedan isključivo dobar tehničar, dok je drugi vrlo blizu svjetske klase all around igrača al' još nikad to nije do kraja pokazao u reprezentaciji, jer nikad nismo imali niti sistem niti igrače da bi sve to došlo do izražaja.
Ako postoji ekipa koja igra sa dvije osmice u veznom redu, onda to nisu isključivo dvije osmice nego baš vrhunski igrači kakvih je malo na svijetu, ili je to plod vrhunskog sistema igra (samo Guardioline ekipe i niko više).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MrPink, sagitarius i 24 gosta.