Champions League 2017/18
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Treba dijeliti banove svakome ko ne podržava Pepov uzvišeni fudbal

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kako možete bit protiv inovatora,covjeka koji oplemenjuje ovu igru.
Da je Feld živ sad bi vam jednačinu izveo
Da je Feld živ sad bi vam jednačinu izveo
Ma za Redse i uz brata GastonaAerials je napisao/la:Nisi, ima nas još jadnika.Blejzer10 je napisao/la: jesam ja jedini sto ce navijat za Redse
Svi ocekujemo brutalnu utakmicu, valjda ne razocara
Inovator koji je od Reala pravio septičku jamu.
sljivo je napisao/la:Inovator koji je od Reala pravio septičku jamu.
Hajd da to Makave4li napisa zaista su nas osamarili par puta al bayernovac ,pa bola jos mu paksu trni od Carlove mlohave cune..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Još je i temu ofulo
Jirgen bi mogao iznenadit, ici do samog kraja te refreshirat taj uzasni ucinak u finalima tokom karijere, titulom onog najprestiznijeg...
A smooth sea never made a skilled sailor.
Real - City i Barca Bayern.Romagnoli13 je napisao/la:Stima se polufinale City vs Barcelona i Rejal vs Bavarski ponos..
Mada bih ja radije u polufinalu klasiko al ovako Jupp dize pehar i na iznenadjenje svih skida Real sa trona nakon sto je uzeo Barcu u 1/2.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vadit ćemo se na to da je reaktivan nogomet bolji za kup takmičenja od proaktivnog. Možda će Klopp izbaciti Pepa ali zato kasni 20ak bodova u EPL.coelho41 je napisao/la:Savjetujem svim Pep fanboysima da pripreme neka opravdanja za losu utakmicu na Anfieldu, jer Klopp i Heynckes ponovo igraju u finalu LP.
Njih dvojica, ako ništa garantuju dobar i zanimljiv meč.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nail for Real
- Kontakt:
Mi s foruma da se skupimo bi pravili septicku jamu od one Realove ekipe, koji ku.racsljivo je napisao/la:Inovator koji je od Reala pravio septičku jamu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ala mrtvi halasi raskovase mafiju momack.kapa do poda.milina
Pravda za Tyson Furya
Dajte mi 600 miliona eura da vam pokažem kakav sam fudbalski inovator.
Kocka je bačena
Ti kao musliman ne smiješ primat kapitalističke haram pare.Hendo je napisao/la:Dajte mi 600 miliona eura da vam pokažem kakav sam fudbalski inovator.
Ukratko ne damo ti :kava
ima murinjo pa je ko kitaHendo je napisao/la:Dajte mi 600 miliona eura da vam pokažem kakav sam fudbalski inovator.
Ima i emery pa je jos veca kita
Imo je i abramovich pa je isto chelsi kiturina
Ne bih puno da te razočaram, ali nikad ti logika nije bila jača strana.Rajaz je napisao/la:Ti kao musliman ne smiješ primat kapitalističke haram pare.Hendo je napisao/la:Dajte mi 600 miliona eura da vam pokažem kakav sam fudbalski inovator.
Kocka je bačena
Reče vjernik i ja se plaho nasikirah :kavaHendo je napisao/la:Ne bih puno da te razočaram, ali nikad ti logika nije bila jača strana.Rajaz je napisao/la:Ti kao musliman ne smiješ primat kapitalističke haram pare.Hendo je napisao/la:Dajte mi 600 miliona eura da vam pokažem kakav sam fudbalski inovator.
Jup je napisao/la:Ala mrtvi halasi raskovase mafiju momack.kapa do poda.milina
Otišla nam jedna hamajlija, ko zna gdje?!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Adrijana 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.