Evo malo i dobrih vijesti..
FORZA ZELJO
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Koje opet nemaju nikakve veze sa Zeljom ..Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sa-c.info/readNews/4114-poce ... avici.html
Evo malo i dobrih vijesti..![]()
![]()
FORZA ZELJO
vala da ti iksreno kažem ne zanima me ...Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sa-c.info/readNews/4114-poce ... avici.html
![]()
FORZA ZELJO
Pa jel' vezano za fudbalski klub Željezničar ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Imaju itekako sa okruzenjem vezanim sa Grbavicu..
Jedino ce nam uljepstati prilaz jugu...ako te to raduje...Baja_Zvjerka je napisao/la:Imaju itekako sa okruzenjem vezanim sa Grbavicu..

[/quote]Ajde uredu je.. ZdravoEsii TM87 je napisao/la:Jedino ce nam uljepstati prilaz jugu...ako te to raduje...Baja_Zvjerka je napisao/la:Imaju itekako sa okruzenjem vezanim sa Grbavicu..aferim
Meni se dizajn svidja ali boja jednostavno nije ona prava Zeljina. Sjecam se prije kad me pitaju npr. koje boje sam kupio majicu, je li svijetlo ili tamno plava a moj odgovor je Zeljina plava. Taj identitet mi se nekako sada pocinje gubiti ovim svijetlo plavim dresovima ali ok, 100 ljudi 100 cudi, nekome se svidja nekome ne.nime_tm87 je napisao/la:nebih želio da sa ja jedini ,a nisam jedini, da ispadnem crna ovcca, al' meni se dresovi ne svidjaju kako boja tako i generalno dizajn.
Slažem se za svaku riječ koju si napisao.Treba kao prošle godine Željo TV , pa malo neke nagradne igre , neke navlakuše , da raja dođe.Ali oni ništa ne rade po tom pitanju.Valjda će se to malo popraviti.Dove87 je napisao/la:realnost je da posjeta opada kad se gube tekme. Realnost je i da se posjeta moze povecat sa adekvatnim marketingom po novinama i tvu. Ja licno mislim da bi Zeljo trebao imat vise marketinga jer te pare sto potrose ce vratit brojem gledalaca sigurno... Ako napravis, svi na grbavicu ovo ono, doci ce raje tj gledalaca.
Ali gledam, bas smo nesposobni kao klub.. Marketing totalno opao.
I jos se cude sto im je opala posjecenost. Cuj sama cinjenica da smo sampioni treba biti dovoljno da dodju. Jest navijacima koji navijaju al gledaocima bas i ne. Sta oni znaju kad zeljo igra i skim. Onaj taxista ili momak sto radi negdje sto voli otici na tekmu sa sinom ili otici pogledat zelju, nema pojma kad je i skim se igra.
Njih treba novinama ili reklamama na tv-u ili Zeljo TV ili nesto dici da bi dolazili.
Sejo i ostali povezani sa sajtom, ova ideja nije loša. Intervju sa Žujom. I mene zanima šta on misli i planiraTOJEMOJTIM je napisao/la:opet ja, po starom...o kome? - o upravi.
sebi sam već dosadio, ali ovo što se događa (ako neko ima tačan info o tome nake kaže) oko Kerle i Šehića je do para. Teško je priznati, ali je tako, da taj Kerla je jako dobar igrač (i u bližoj perspektivi se može lijepo unovčiti, do tada može komandovati odbranom), Šeha je naš prvi golman - a ne traže puno. A mi nemamo, ne puno, već nemamo nikako para.
Ko je kriv? Onaj biznismen što mu za 3 miliona treba 3 poziva telefonom....igrački smo bolji nego prošle godine (Zeba je bolji od Bekrića, Višća godinu stariji, EČolić će biti odličan, Savić se meni sviđa i bolji je od Ćuluma 139%, ovu djecu i Rusa ne znam) i to ćemo potvrditi, ALI
ali nema para i to je to...marketing ne postoji, publika je podbacila (čitaj: zbog marketinga dobrim dijelom).
Ja se ne bojim za tim dok je Brko tu (pogotovo ako klepimo komšinice + 3-5 bodova sa strane do pauze) a igraćemo samo bolje, jer imamo dosta dosta rezerve.
ali, ako ne bude para otići će nama bitni igrači, otići će i rezultati u pm
Zato, apelujemm da momci iz zvaničnog site naprave intervju sa tim žujom (ne kako bi se tražila neka druga rješenja, već kako bi izložio svoju viziju, stavove i kako bi znali kamo gonimo).
Pozdrav
kome prave mafijasi sportsku dvoranu ???? ugasili su nam i muski i zenski rukometni klub !!!!!!! malo pred izbore sebi prave !!!!!!! ljudi ne vjerujte im nista ovo je malo pred izbore !!! ŽELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!nime_tm87 je napisao/la:nebih želio da sa ja jedini ,a nisam jedini, da ispadnem crna ovcca, al' meni se dresovi ne svidjaju kako boja tako i generalno dizajn.vala da ti iksreno kažem ne zanima me ...Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sa-c.info/readNews/4114-poce ... avici.html
![]()
FORZA ZELJO
varas ti sebe da 80% uzima ko i prosle godine. za 65% je manja prodaja godisnjih ove godine nego prosle pa ti vidi ko je tih 80%.Admiral_TM87 je napisao/la:Zeljo TV je bila kampanja za godisnje, a 80% godisnjih uzimaju isti ljudi koji bi to uzeli i bez zeljo TV-a i oni i danas dolaze na tekme, a za derbi navijace i manekene jedino sto ih moze privuci je par pobjeda u gostima i atraktivniji protivnik (ove sezone nije bilo jos ni jedno ni drugo).
Jos jedan u nizu..Buddy je napisao/la:Evo citam na glavni grad-x.com da bi Cocalić uskoro moga da zaigra za repku ? Da cujem vasa misljenja ? Bas me interesuju.
Zašto da ne ? Uvijek mi se sviđao Cocin stil igre , i mislim da je trenutno bolji i od Mravca i od Pandže ...Buddy je napisao/la:Evo citam na glavni grad-x.com da bi Cocalić uskoro moga da zaigra za repku ? Da cujem vasa misljenja ? Bas me interesuju.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, KrajinaTm87 i 33 gosta.