Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
0 udaraca u okvir gola, al imali su posjed 70% drugo poluvrijeme
Inovator fudbala - na krilo pa ubaci
Sad sam skontao odakle Zidanu ova ideja o centarsutevima, ipak je on isao kod Guardiole u Minken na casove
Sad sam skontao odakle Zidanu ova ideja o centarsutevima, ipak je on isao kod Guardiole u Minken na casove
Sve odluke su ispravne.Raonffa je napisao/la:Kako se provuče ovdje onaj nedosuđeni penal za Romu na 0:0 plus ona situacija gdje je sudija svirao faul van kaznenog je diskutabilna, meni je ono linija.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A tek Messijev "ofsajd" 1 na 1 prije toga, heee licemjerstvo mojeRaonffa je napisao/la:Kako se provuče ovdje onaj nedosuđeni penal za Romu na 0:0 plus ona situacija gdje je sudija svirao faul van kaznenog je diskutabilna, meni je ono linija.
Pa hajdeKawhi je napisao/la:Ja mogu. Ne znam za tebe.Derdiyok je napisao/la:Isto ko što i ti i ja možemo yebat Shakiru.Kawhi je napisao/la:3 od 4........ sam fulao. Al Sevilla i City jos mogu proci.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Veliki Liverpool.
2/2, znači prolazi :kavaMozambik je napisao/la:0 udaraca u okvir gola, al imali su posjed 70% drugo poluvrijeme
Penal nad Džekom tu i tamo, faul sigurno nije u 16 metara.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jel istina da je Roma trebala dobiti 2 penala
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ne pratim puno Liverpol ali ovdje sada samo isticem ono po cemu pamtim Kloppa jos dok je trenirao BVB i povlacim paralelu sa onim sto sam vidio veceras. Puno dinamike i borebenosti igraca Liverpola na svakom dijelu terena. Da ga je nadmudrio, to i rezultat sam za sebe kaze.nerkolfc je napisao/la:Neb bilo fer da se samo o ovom prica. Nadmudrio je Pepa na svaki moguci nacin.Bilall je napisao/la:Klopp stvarno zna da motivise ekipu...
30godisnji Virgil povede panjeve u odbrani do CS protiv jedne od najboljih napadackih ekipa na svijetu,
Bacenih 85 miliona eura ili ti ga 120 m $ ili 160 m kaemova
Bacenih 85 miliona eura ili ti ga 120 m $ ili 160 m kaemova
Joj Rome
, kako samo ležerno igraju u odbrani, ljudi štopaju lopte u petercu, kao da je nasuprot Benevento. Getafe ili Malaga imaju bolji osjećaj za protivnika. To je taj manjak velikih tekmi i iskustva pojedinih igrača.

i jedno i drugo su penali za Romu, prekršaj je bio na liniji, ako ne i unutra, a to je penal.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisu, penal na Džeki je bio čist. Ovo drugo jeste bilo van šesnesterca.Lillard je napisao/la:Sve odluke su ispravne.Raonffa je napisao/la:Kako se provuče ovdje onaj nedosuđeni penal za Romu na 0:0 plus ona situacija gdje je sudija svirao faul van kaznenog je diskutabilna, meni je ono linija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jeste evo sad premotao na eonu, na dzeki penal cisto ko suza, drugi vise unutra nego vani linija se moze reci ako si navijac barse, a to je opet penalPoliceman je napisao/la:Jel istina da je Roma trebala dobiti 2 penala
Uz 4 gola koja su dali sebi i ova dva nedosudjena penala Roma ima itekako za cime zaliti
Kakvih sve stručnjaka ima kad na osnovu jedne utakmice donose zaključke 
Dvostruki aršini u pripremi.

Dvostruki aršini u pripremi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- anonymousHD
- Kontakt:
Dzeko: “The referee had to have to courage to award that penalty against Barcelona. We too are in quarter finals and deserve respect”
Mogu mislit kako Pep galami sad
Ja ne znam ko su veći debili, ovi danas što govore kako je Barca loše odigrala ili oni od sinoć što su govorili kako je Bayern loše odigrao, a utakmice nemaju motivacije osim završit je sa što manje žutih kartona i povreda. Barcelona i Bayern su glavni favoriti zbog nafakaškog žrijeba, Liverpool će se istrošiti u revanšu, ali će proći za dlaku. Real ne prognoziram, nikad ne znaš s njima. Namještaće se El Classico u finalu, ali mislim da neće uspjeti, kao i inače.
Kaže ekspert čist ofsajdBlejzer10 je napisao/la:A tek Messijev "ofsajd" 1 na 1 prije toga, heee licemjerstvo mojeRaonffa je napisao/la:Kako se provuče ovdje onaj nedosuđeni penal za Romu na 0:0 plus ona situacija gdje je sudija svirao faul van kaznenog je diskutabilna, meni je ono linija.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izgleda Roma pokradena za 2 penala po strucnjacima.
Moze klip tih penala

Moze klip tih penala
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.