U odnosu na City da. 5 puta prvaci Evrope cime su prvi u Engleskoj. City moze trositi milijarde, nikada nece uzeti LP.Dorcol je napisao/la:Veliki Liverpool.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Nije.IlCapitano je napisao/la:Nisu, penal na Džeki je bio čist. Ovo drugo jeste bilo van šesnesterca.Lillard je napisao/la:Sve odluke su ispravne.Raonffa je napisao/la:Kako se provuče ovdje onaj nedosuđeni penal za Romu na 0:0 plus ona situacija gdje je sudija svirao faul van kaznenog je diskutabilna, meni je ono linija.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakvih smo se sve penala nagledali općenito; hladno je mogao svirati penal za Romu nakon kontakta Džeksona i Semeda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Nail for Real
- Kontakt:
Raspravljate se ko djeca.
-Nije.
-Jes.
-NIJE.
-JESTE.
Messi ponovo izdominirao KO utakmicu.
-Nije.
-Jes.
-NIJE.
-JESTE.
Messi ponovo izdominirao KO utakmicu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
čovjek ga ruši sa leđa, jel potrebno se praviti budalom?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo nije ofsajd?

- invincible1921
- Kontakt:
Ouuu kako je romu zakino...pa i ovo drugo je bilo unutra
Sane nije bio u ofsajdu a sve i da jest (ko sto nije) puno manje nego ono kod liverpoolovog gola ..

Sane nije bio u ofsajdu a sve i da jest (ko sto nije) puno manje nego ono kod liverpoolovog gola ..
=\_1921_/=
Penal ko vrata.
Ofsajd ko vrata.
Ofsajd ko vrata.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Znaci nista novo i ove g. spanskim velikanima kad je potrebno sudije "ne vide" neke situacijeQuinlan je napisao/la:Jeste evo sad premotao na eonu, na dzeki penal cisto ko suza, drugi vise unutra nego vani linija se moze reci ako si navijac barse, a to je opet penalPoliceman je napisao/la:Jel istina da je Roma trebala dobiti 2 penala
Uz 4 gola koja su dali sebi i ova dva nedosudjena penala Roma ima itekako za cime zaliti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
pošto messi ne igra glavom, haman eto nije
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Hvala, kad me ne slušaju.JoeBleck je napisao/la:[video][\video]
Penal![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Barca i Chelsea i Romu prolazi zbog amaterskih gresaka, nista ljudi odigrali nisu.
Sta kaze nije penal na Dzeki bio
Sta kaze nije penal na Dzeki bio

Ne poredim ja nikoga, postovanje za sezonu City-ja, jedan poraz ne moze obrisati brutalne stvari koje su uradili u PL ove sezone, istorija ce to zabeleziti. I sa ulozenim milijardama nije lako tako izgledati.AlemC85 je napisao/la: U odnosu na City da. 5 puta prvaci Evrope cime su prvi u Engleskoj. City moze trositi milijarde, nikada nece uzeti LP.
A Liverpool ce uvek biti veliki na evropskoj sceni, u ligi ipak to nije to, ne osvaja se titula uz par dobrih meceva.
Za ovo veceras, kapa dole...
14 penala Romi nije svirano
- IlCapitano
- Kontakt:
Jeste.Lillard je napisao/la:Nije.
9. sekunda - jasno ga udara koljenom u butni mišić.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kud ste brže počeli sa kuknjavom
Kada se LP osvaja golovima iz ofsajda onda se ni riječ protiv sudija ne govori, al jel Barca u pitanju odmah se kmeči iz sveg glasa 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- IlCapitano
- Kontakt:
Našao si super ugaoJoeBleck je napisao/la:
Penal![]()
![]()

Kamera kasni, ali i tu se vidi udarac. Eto gore taj video što sam ja postavio, ugao sa strane, jasno ga udara u butinu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
da, ocigledno je postojao kontakt, koljenom, i po svim pravilima ovo je penalIlCapitano je napisao/la:Jeste.Lillard je napisao/la:Nije.
9. sekunda - jasno ga udara koljenom u butni mišić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.