Pa vidis da je klip radjen 2016.godine.....Virtu4l je napisao/la:Ovaj narator u klipu je neka ozbiljna faca sa BBC. Samo su ukakili sa Čenanom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Aaaa, bravo, zlatno doba naše transfer politike.sekula je napisao/la:Pa vidis da je klip radjen 2016.godine.....Virtu4l je napisao/la:Ovaj narator u klipu je neka ozbiljna faca sa BBC. Samo su ukakili sa Čenanom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bilo....i ne ponovilo se više ikada......Virtu4l je napisao/la:Aaaa, bravo, zlatno doba naše transfer politike.sekula je napisao/la:Pa vidis da je klip radjen 2016.godine.....Virtu4l je napisao/la:Ovaj narator u klipu je neka ozbiljna faca sa BBC. Samo su ukakili sa Čenanom.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
E što je lijepo biti Željovac ovih dana, šta je ovo, osmijeh ne silazi sa lica. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
uvijek je lijepo biti Željovac virtuVirtu4l je napisao/la:E što je lijepo biti Željovac ovih dana, šta je ovo, osmijeh ne silazi sa lica.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dobro dosao GS. Nadamo se dugogodisnjoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Zna li iko finansijske detalje dogovora sa Ziraat bankom?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ma ne može to znati baš svaki prosječni navijač kluba, ne ide jbg 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nece se izlaziti sa ciframa u javnost, ugovor je godinu dana. A poznavajuci nasu upravu sigurno su najbolje moguce uradili sto je bilo moguce.
Nisu nas i nisu se prodali za saku oraha kao neki u nasoj ligi.
- Zeljeznicar -
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nevjerujem da je IO pristao na cifru ispod 150.000 km za godinu dana.Zenzo je napisao/la:Nece se izlaziti sa ciframa u javnost, ugovor je godinu dana. A poznavajuci nasu upravu sigurno su najbolje moguce uradili sto je bilo moguce.
Nekad je bila priča da se ne ide ispod 200k godišnje ili čak 300k, ne sjećam se tačno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto nam je lijepa ona sa press-a. Nasa 100 puta bolja od one sa Koseva. 
Opet bez Celavog u subotu. Valjda se vrijeme popravi. Nismo toliki baksuzi u pm.
Opet bez Celavog u subotu. Valjda se vrijeme popravi. Nismo toliki baksuzi u pm.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amira je ko bombona, zenio bi je kad bi pristalaLjoZee je napisao/la:Sto nam je lijepa ona sa press-a. Nasa 100 puta bolja od one sa Koseva.
Blagoja ce zato demolirati Slobodu,
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Ma ne može to znati baš svaki prosječni navijač kluba, ne ide jbg
Cmizdrilo se godinama o GS, sad kad je tu ni 3 stranice niste napisali. Da je neka glupost bilo bi minimum 20 stranica u par sati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
GS je sada tu i to je najvaznije, tu sigurno nisu male pare i sigurno ce biti velika olaksica barem do kraja naredne sezone do kada je ugovor. Necemo sada prosipati pamet na sta treba da se trosi, ova uprava to najbolje zna.
Nego da se mi okrenemo ovim narednim utakmicama, jako tezak posao nas ceka u jednoj sedmici (subota Siroki, srijeda Sloboda, subota Sarajevo), dobro je sto ekipa nece napustati grad.
- Široki mora pasti za jos jedan korak prema tituli,
- Slobodu i prolazak u finale kupa vec u prvoj utakmici rijesiti ne primiti gol,
- Sarajevo ozbiljno shvatiti da nam se ne ponovi prosla sezona.
Nego da se mi okrenemo ovim narednim utakmicama, jako tezak posao nas ceka u jednoj sedmici (subota Siroki, srijeda Sloboda, subota Sarajevo), dobro je sto ekipa nece napustati grad.
- Široki mora pasti za jos jedan korak prema tituli,
- Slobodu i prolazak u finale kupa vec u prvoj utakmici rijesiti ne primiti gol,
- Sarajevo ozbiljno shvatiti da nam se ne ponovi prosla sezona.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Zenzo to je tvoja želja, da se prosetamo prve 2.
Jedno su želje a drugo mogucnosti.
Jedno su želje a drugo mogucnosti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
samoposmatram
- Kontakt:
Duuunavom
Brodovi plove
daaa li se
bar jedan zove
mocmahale444, mocmahaaale444, moooocmahaaale44444
Sta je reci? Nema te odavno. Jesdobro?
Brodovi plove
daaa li se
bar jedan zove
mocmahale444, mocmahaaale444, moooocmahaaale44444
Sta je reci? Nema te odavno. Jesdobro?
- MocMahale444
-
samoposmatram
- Kontakt:
Neka neka samo da nije frka. Sta kazes na ovo sve u zadnje vrijeme? Mirisi li na duplu?
Idemo ka Europi, istjerujemo mahalu iz klubaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma ne može to znati baš svaki prosječni navijač kluba, ne ide jbgeto kad ti znas ninja naš, cire raji da je 300k.
Cmizdrilo se godinama o GS, sad kad je tu ni 3 stranice niste napisali. Da je neka glupost bilo bi minimum 20 stranica u par sati.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 39 gostiju.