FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 04 apr 2018, 13:12

Kad spomenete sisoja meni dođe da branim trenutnu upravu i vlasnika :lol:

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 04 apr 2018, 15:35

sarajevo46 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Radim u kompaniji sa preko 900 uposlenih, imamo stranicu sa preko 5o ooo lajkova, i dnevno provedemo po 2-3 sata maksimalno kako bi je odrzavali bas, bas aktivnom. PR jednog nogometnog kluba ne treba ni toliko da bi imao drama aktivnu stranicu. Ali rumeni banuje ljude umjesto da radi svoj posao.
Ja pratim ova dešavanja oko PR-a evropskih klubova i ovih iz regiona interesantno mi je to. Mogao bi predložiti nekoliko ideja klubu, ali ništa trenutno. Marketing, najave i te gluposti. Treba puno više vremena i ozbiljniji pristup za ovo što se priča. Naši moraju još puno više raditi 2-3 sata dnevno su ništa i nema od tog ništa ozbiljno puno više vremena se mora potrošiti na dobre i kvalitetne stvari. Ako nije tajna može i na PP baš me interesuje koja stranica ima dobru aktivnost s 50.000 lajkova i 2-3 sata rada dnevno. :D
klub s kojim bi se mogli mjeriti ali i ugledati na njih i PR jeste NK Osijek, stranice su im top dizajnirane, na vrijeme izbacuju obavijesti, zanimljivosti, na dan utakmice tramvaj je besplatan za clanove kluba itd.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2018, 16:02

Adriatic Osiguranje podržalo unaprijeđenje infrastrukture u Trening centru FK Sarajevo

slika

Fudbalski klub Sarajevo i Adriatic Osiguranje i službeno su postali partneri. Lider na BH. tržištu u polju osiguravajućih kuća, Adriatic odlučio je podržati rad Fudbalskog kluba Sarajevo, a svoju podršku usmjerti će na unaprijeđenje infrastrukture u Trening Centru Bordo kluba. Saradnja je uspostavljena na jednogodišnji period i iako je riječ o novoj osiguravajućoj kući ipak, Adriatic je uz naš klub već dugi niz godina.

Naime, od januara 2018. godine, zahvaljujući novoj, osnaženjoj akviziciji Bosna-Sunce Osiguranje na našem tržištu posluje pod imenom Adriatic Osiguranje d.d. Ovim poslovnim iskorakom, novo društvo Koncerna Agram u novu poslovnu godinu ušlo je kao lider na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini.

"Zahvaljujući podršci naših sponzora i partnera uspjeli smo okončati drugu fazu izgradnje našeg Trening centra, a važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu, koju će najviše koristiti mladi, prepoznalo je Adriatic Osiguranje. Drago nam je zbog nastavka ove saradnje i ispred FK Sarajevo, Adriatic Osiguranju želim puno uspjeha u poslovnoj godini.", rekla je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

ADRIATIC OSIGURANJE je uz 292 zaposlenika BSO preuzelo svih 142 zaposlenika Zovko osiguranja, sa ukupnom premijom osiguranja ova dva društava, koja je u prošloj godini iznosila respektibilnih 68,5 milijuna KM. ADRIATIC OSIGURANJE će na zahtjevnom tržištu osiguranja u BiH, brojnim postojećim i budućim osiguranicima, nuditi širok spektar svih vrsta kvalitetnih osigurateljnih proizvoda iz životnih i neživotnih osiguranja.

Više informacija o našem partneru potražite na: http://www.adriatic.ba/
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 04 apr 2018, 18:48

Blekića, Dinu i Sisadžiju!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 apr 2018, 08:03

Nego, šta bi s onim ostavkama?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 apr 2018, 10:05

Hocemo li vratit Stojceva? ;) :kafa:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 apr 2018, 11:19

Glavni sudija utakmice u Mostaru bit će Elvis **** Mujić...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2018, 12:18

Memara je napisao/la:Glavni sudija utakmice u Mostaru bit će Elvis **** Mujić...
Pa dobro je to u jednom smislu , u ovom odnosu snaga bi trebao "siljiti" za nas.Jest da ce ova dva od tri sto im prijeti suspenzija fasovat po zuti zasluzili to ili ne.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 apr 2018, 13:37

saskend444 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/husic-ako- ... rni/272755 ... "Dogodine možda budem bio predsjednik Sarajeva, otkud znaš?"

Azmir iz Siminog Hana, Sabrina iz Siminog Hana, oboje imaju snažnu poveznicu i dugi niz godina su živjeli u Americi. Mi trenutno bez Predsjednika, previše je to meni slučajnosti da bi teko ovaj izjavio ovo...
Potpuno glupa i nepotrebna prica. Husic ima Slogu i praviti ce nam velike probleme vec sljedece sezone.

Milos slobodan igrac, hajde doma doktore :cool:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 05 apr 2018, 14:16

FK Sisajevo hahahaah

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 05 apr 2018, 14:41

miky_hz je napisao/la:
Memara je napisao/la:Glavni sudija utakmice u Mostaru bit će Elvis **** Mujić...
Pa dobro je to u jednom smislu , u ovom odnosu snaga bi trebao "siljiti" za nas.Jest da ce ova dva od tri sto im prijeti suspenzija fasovat po zuti zasluzili to ili ne.
Tacno 100%,prema tome, poslati dole drugi tim, a spremati se od danas za derbi.

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 05 apr 2018, 15:06

sarajevo46 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Radim u kompaniji sa preko 900 uposlenih, imamo stranicu sa preko 5o ooo lajkova, i dnevno provedemo po 2-3 sata maksimalno kako bi je odrzavali bas, bas aktivnom. PR jednog nogometnog kluba ne treba ni toliko da bi imao drama aktivnu stranicu. Ali rumeni banuje ljude umjesto da radi svoj posao.
Ja pratim ova dešavanja oko PR-a evropskih klubova i ovih iz regiona interesantno mi je to. Mogao bi predložiti nekoliko ideja klubu, ali ništa trenutno. Marketing, najave i te gluposti. Treba puno više vremena i ozbiljniji pristup za ovo što se priča. Naši moraju još puno više raditi 2-3 sata dnevno su ništa i nema od tog ništa ozbiljno puno više vremena se mora potrošiti na dobre i kvalitetne stvari. Ako nije tajna može i na PP baš me interesuje koja stranica ima dobru aktivnost s 50.000 lajkova i 2-3 sata rada dnevno. :D

Pa evo kod komsija je marketing menadzer Emir Dobraca, momak koji zivi za Zelju i znam ga od malena, isli smo zajedno u skolu i vidi se koliko je ta ljubav isplivala. Kod nas ocm ove boli qrac za Sarajevom. Kakva ljubav, kakvi bagraci. Bio sam veliki optimista 2014te, ali sad mi se tolik osve zgadilo da uopste nemam zelju da idem na utakmice. Balavica nam direktorica kluba, a ljudi koji vole klub nemaju dodira sa klubom. Ma fuj..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 apr 2018, 15:39

brojjedan je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Tacno 100%,prema tome, poslati dole drugi tim, a spremati se od danas za derbi.
Koji drugi tim? Mi nemamo prvi...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 05 apr 2018, 15:56

Kipembe je napisao/la: Bio sam veliki optimista 2014te, ali sad mi se tolik osve zgadilo da uopste nemam zelju da idem na utakmice. Balavica nam direktorica kluba, a ljudi koji vole klub nemaju dodira sa klubom. Ma fuj..
:thumbup:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 05 apr 2018, 20:01

slika

Naučimo je pisati! :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 apr 2018, 20:35

Da Bog da joj se za kurs maternjeg skupljalo, a nikad ne skupilo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 apr 2018, 20:44

belosevic28 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ovom zagoru dolaze notifikacije kad neko kritikuje upravu. Baho kad ih je prozivao on se upali, Hujic kad progovori on konstatova kako je Hujic isti i da je primao platu sutio bi...
Ma Valebtine, ti li si? :-D
Buraz oomjeso si me sa neki jer ja isti oljujem upravu,prati malo i citaj postove i izvines se sad fino? Pricam za Husrefa realno sto bi se zalio?
Halali depchi i ekipa se upale na svaki pomen uprave, nezz otkud sam tebe umijesao tu. Evo iskreno IZVINI.
Sto setice Husrefa onda on sam sebi skace u stomak, ako ima sve savrseno kao sto rece, gdje su onda rezultati ?
Salim se sve ok

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 apr 2018, 00:10

SRERAN TI PRAZNIK VOLJENI GRADE!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 apr 2018, 00:13

Dječak koji raste zavolio te tad. <3
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 apr 2018, 00:37

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”