Zelim im nadu do zadnjeg kolaatomac123 je napisao/la:Ispast ce oni i prije toga
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Velez je prosao golgotu. Znali su to ljudi iz Jedinstva. Zaboravili su na Obada i nase navijace i podrsku kada su igrali Intertoto kup. Sve su to pogazili. Slag na tortu je Buducnost i ona sramota koju nikada necemo zaboraviti. Nek se zahvale Tigru.Mexico je napisao/la:Volio bi da ovim jazavcima 30 kolo bude trebalo za opstanak i da ih Velez nabije nogom u trecu ligu. Zadnje kolo isto kao sto su prodali Buducnosti kad je Velezu trebalo za povratak u Premijer ligu a par godina prije toga Rođeni im sa dva autobusa dosli kao podrska u Intertoto kupu. Karma je kuja i nosi ponekad čekić i eksere sa sobom
Da se ne zaboravi
20:42
Zadnje kolo nek ne racunaju na bodove i pokusaj da dodju do njih. Nema vise milosti ni prema kome. Idemo do kraja i ulaska u PL.
nek bude da zadnje kolo odlucuje..dat im 5 komadaAlemC85 je napisao/la:Velez je prosao golgotu. Znali su to ljudi iz Jedinstva. Zaboravili su na Obada i nase navijace i podrsku kada su igrali Intertoto kup. Sve su to pogazili. Slag na tortu je Buducnost i ona sramota koju nikada necemo zaboraviti. Nek se zahvale Tigru.Mexico je napisao/la:Volio bi da ovim jazavcima 30 kolo bude trebalo za opstanak i da ih Velez nabije nogom u trecu ligu. Zadnje kolo isto kao sto su prodali Buducnosti kad je Velezu trebalo za povratak u Premijer ligu a par godina prije toga Rođeni im sa dva autobusa dosli kao podrska u Intertoto kupu. Karma je kuja i nosi ponekad čekić i eksere sa sobom
Da se ne zaboravi
20:42
Zadnje kolo nek ne racunaju na bodove i pokusaj da dodju do njih. Nema vise milosti ni prema kome. Idemo do kraja i ulaska u PL.
-
bihacusrcu1
- Kontakt:
Vraca velez uslugu od prosle sezone...citirajte me nakon 30 og kola 
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Jos se jedan tako k.u.r.č.i.o pa ga nigdje sad.bihacusrcu1 je napisao/la:Vraca velez uslugu od prosle sezone...citirajte me nakon 30 og kola
A nema toga ko vam moze srediti bod(ove) zadnje kolo nije se taj rodio.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
bihacusrcu1
- Kontakt:
Citiraj me zadnje kolo...nisam ja nepostena onaj kako se zvao
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svaka cast. U inat supcima. Cekamo vas kad tad na Grbavici.
pa eto taman, kad si tako siguran prodaj sve sto imas, natovari sve pare na 2 na jedinstvo protiv veleza, digni velike pare i preseli se u maldive ili karibien i uzivaj citav zivot kao bogatasbihacusrcu1 je napisao/la:Citiraj me zadnje kolo...nisam ja nepostena onaj kako se zvao
Nema šanse i igraci i uprava bi mogli komotno traziti glavi selameta....Samo pobjeda sa 3 i vise golova dolazi u obzir....U zivotu sve se vraca sve se placa...bihacusrcu1 je napisao/la:Citiraj me zadnje kolo...nisam ja nepostena onaj kako se zvao
-
bihacusrcu1
- Kontakt:
Meni Velež stvarno nije jasan, kad god je bila prilika da uđu unutar 5 bodova od prvoplasiranog oni odigraju neriješeno... 
Mlada ekipa koja oscilira pogotovo ako se namene pritisak pobjede. Vidio si protiv Travnika kako su odigrali dobro jer nije bilo imperativa. Vec ovu tekmu se nametnuo i to se odrazilo,plus oko 2000-2500 ljudi na stadionu. Treba iskustvo za povratak u Premijer ligu ili istrpit bar dvije godine ovu mladost na okupukovacic je napisao/la:Meni Velež stvarno nije jasan, kad god je bila prilika da uđu unutar 5 bodova od prvoplasiranog oni odigraju neriješeno...
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Gubitnicki mentalitet koji im je usadjen u svlacionici i to je to.kovacic je napisao/la:Meni Velež stvarno nije jasan, kad god je bila prilika da uđu unutar 5 bodova od prvoplasiranog oni odigraju neriješeno...
lezVe do bagro
Ma ovo je plafon ove ekipe, sa ovim igrackim kadrom jednostavno ne mozemo vise.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
340.000 KM dosad vraceno duga. Ima jos da se vrati. Sta ljudi ocekuju da neko baca pare tek tako?Alminjo99 je napisao/la:Ma ovo je plafon ove ekipe, sa ovim igrackim kadrom jednostavno ne mozemo vise.
Budite sretni sto su se ovi ljudi prihvatili ovog posla, inace bi Velez 2016. godine postao proslost.
HAJMO SADA DUŠMANI I SVI KOJI STE NAM ŽELJELI GAŠENJE POREDAJTE SE U REDOVE KO MIŠEVI I SVI U GLAS
GUZIT CE VAS STARI JUNAK UBRZO
GUZIT CE VAS STARI JUNAK UBRZO
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Druze niko ti ne moze garantovati tri boda u Bugojnu ali cu ti prenijeti izjavu mostarskog Maršala koju je izjavio 10.01.2017 malo nakon što je došao na čelo kluba. Velez nije politicka kurava nego klub iz raje i za nju i igra a vama puno srece u borbi za opstanak. Kaze raja da nigdje vece gostoprimstvo nije dozivjela u ovoj drzavi kao u Tesnju a gori vam pod nogamaatomac123 je napisao/la:Idete li na pobjedu u subotu u Bugojnu? Hajd opet nas izvucite svega vam
" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblišmenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."
10 januar 2017
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Dobro Mexico ali sad je Aca trener Iskre i nevidim zašto bi se zapinjalo .Aca je Veležov ....
Neće da šuruje sa sucima i tri za tri sve je to ok ali kad ne bude pravi raja će odmah pričati prodali ,tal s ovim onim i sl.
Šta želim reći -U ovoj ligi ako si takav kao Hasić '' nećeš ući nikada pa makar ti Džeko dijamant igro''. A moje se mišljenje zna Ibro nije za velikih dometa .I ako ga netko zna neka mu kaže da ne krešti ružno izgleda sa tribina .
Neće da šuruje sa sucima i tri za tri sve je to ok ali kad ne bude pravi raja će odmah pričati prodali ,tal s ovim onim i sl.
Šta želim reći -U ovoj ligi ako si takav kao Hasić '' nećeš ući nikada pa makar ti Džeko dijamant igro''. A moje se mišljenje zna Ibro nije za velikih dometa .I ako ga netko zna neka mu kaže da ne krešti ružno izgleda sa tribina .
Kakve veze Aca kao bivsi igrac Veleza ima sa klubom trenutno. Pa taj Aca je na jesen zapeo sa Igmanom (razumljivo) i odigrao protiv nas u Konjicu nerijeseno,mogli nas i dobit skino Abdihodzic penal. Velez ce ici na pobjedu ne samo u Bugojnu nego svaku e sad koliko mozemo sa ovom omladinomIVAN1234 je napisao/la:Dobro Mexico ali sad je Aca trener Iskre i nevidim zašto bi se zapinjalo .Aca je Veležov ....
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.