Pa i placaju, ovi manjejaki placaju velikim vodjama ulaz na jughskzmostar je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:eno im i dzabalane hranu daju samo da ih privuku vise od 120 u kop![]()
Golema si megamisketova prcijo !!!
Tako je i lijanovic kupovao glasove,jos malo i placat ce im da navijaju
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Taj covjek sam ima vise trofeja nego li 91,67% klubova (11/12) ove nase divne BH Telekom Premijer lige.Gradonacelnik je napisao/la:A koji mu je uspjeh?Raonffa je napisao/la:Što se tiče trenera, čovjek misli na Ivicu, ne na Amara.
Tako da možemo dodati najuspješniji trener u BiH i najuspješniji trener BiH općenito
A i da nema, dovoljno je sto vam je nabio komplekse pa mu pjesme smisljate i pjevate. Kraj price
Vlasniku se ne postavljaju uslovi.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kad je tako odkud da nije dobrodosao trenutno u dolini mumijevih. Ni on ni amaw. Trebali bi vi strumfovi krenuti od sebe prvo pa onda dalje prozivati.sabanovic je napisao/la:Taj covjek sam ima vise trofeja nego li 91,67% klubova (11/12) ove nase divne BH Telekom Premijer lige.Gradonacelnik je napisao/la:A koji mu je uspjeh?Raonffa je napisao/la:Što se tiče trenera, čovjek misli na Ivicu, ne na Amara.
Tako da možemo dodati najuspješniji trener u BiH i najuspješniji trener BiH općenito
A i da nema, dovoljno je sto vam je nabio komplekse pa mu pjesme smisljate i pjevate. Kraj price
Smijesno zakivaju nekoga u zvijezde a na stadionu njihovom nepozeljan.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
belosevic28
- Kontakt:
Je li Roma dozvolila nastupe malom Sabanadzovicu? Znam da je stigao jasan dopis gdje zabranjuju igrati svom igracu po bh. kaljuzama...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Željo je veliki klub, ali ste prepotentni.
Ako imate najviše trofeja, ne znači to da ste od Boga odabrani.
Neko voli Sarajevo ili neki dr. klub više od vašeg, trebate prihvatiti da na svijetu postoji mnogo Željezničara, ali samo jedno Sarajevo.
Neko voli Sarajevo ili neki dr. klub više od vašeg, trebate prihvatiti da na svijetu postoji mnogo Željezničara, ali samo jedno Sarajevo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
SV Sarajevo Hamburg
FK Sarajevo Stuttgart
SV Sarajevo Oberhausen
FK Sarajevo Stuttgart
SV Sarajevo Oberhausen
- MocMahale444
Sta ovaj dnz babin prica?
Normalno da smo od Boga odabrani, Bog je dao plavo nebo da bi s njega Želju gledo.
Normalno da smo od Boga odabrani, Bog je dao plavo nebo da bi s njega Želju gledo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
*ebao li te babo.MocMahale444 je napisao/la:Sta ovaj dnz babin prica?
Krajina je bedem Bosne, da nas nije bilo ne bi bilo ni Bosne u ovoj formi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- svrakino1921
- Kontakt:
Club Atletico de Madrid 
- MocMahale444
Kljukuša, ulivača, mekuša, kvrguša?
Maći šence ti nemoj biti bisan
Maći šence ti nemoj biti bisan
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Muha pjesnikMocMahale444 je napisao/la:Sta ovaj dnz babin prica?
Tobejarabi cuj odabrani Allah dz.s. ce te kazniti muha zbog ovih riječi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jesmo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Željo je veliki klub, ali ste prepotentni.
Znači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-14 ali i dalje imaju obraza nesto prigovoriti
Nejac.
- MocMahale444
Suti ti i tobejarabi a znao si na proslom acc cuda psovkama ciniti.sviunapad1010 je napisao/la:Muha pjesnikMocMahale444 je napisao/la:Sta ovaj dnz babin prica?
Normalno da smo od Boga odabrani, Bog je dao plavo nebo da bi s njega Želju gledo.![]()
Tobejarabi cuj odabrani Allah dz.s. ce te kazniti muha zbog ovih riječi.
Nista lose nisam napisao. Nego de ovog helču vaspitaj. Makar on bio ti
Idalje misle da su najbolji/najveci u BiH sto je najgore.COYS je napisao/la:-14 ali i dalje imaju obraza nesto prigovoriti![]()
Nejac.
- Zeljeznicar -
@skoroalen
Da, , jednak broj kupova, dijelimo prvo mjesto, i mi i vi mozemo reci najvise
Imamo najveci evropski uspjeh poslije rata, kao i vi to.pretkolo lp, dakle opet dijelimo prvo mjesto
Imamo najveci broj reprezentativaca i prije i poslije rata, proguglaj malo, nadji i 80ih godina kad je Ivica vodio repku i navijalo se Željo Željo na utakmicama reprezentacije Jugoslavije zbog velikog broja nasih igraca, slobodno sve proguglaj
Ivica Osim je najbolji trener sa ovih prostora pa tako i BiH ikad i tu staje sva prica
Svoje lazi nastavi negdje drugo sirit i pomiri se to da smo NAJVECI, ne jedni od najvecih nego NAJVECI, a sa zrinjevcima se raspravljaj za srebrnu medalju jer ce vas i prestici ako vako nastave
PS -14
Da, , jednak broj kupova, dijelimo prvo mjesto, i mi i vi mozemo reci najvise
Imamo najveci evropski uspjeh poslije rata, kao i vi to.pretkolo lp, dakle opet dijelimo prvo mjesto
Imamo najveci broj reprezentativaca i prije i poslije rata, proguglaj malo, nadji i 80ih godina kad je Ivica vodio repku i navijalo se Željo Željo na utakmicama reprezentacije Jugoslavije zbog velikog broja nasih igraca, slobodno sve proguglaj
Ivica Osim je najbolji trener sa ovih prostora pa tako i BiH ikad i tu staje sva prica
Svoje lazi nastavi negdje drugo sirit i pomiri se to da smo NAJVECI, ne jedni od najvecih nego NAJVECI, a sa zrinjevcima se raspravljaj za srebrnu medalju jer ce vas i prestici ako vako nastave
PS -14
FKŽ !
I haj kad se vec igramo argumenata mozes li navesti ijedan sportski segment u kojem ste bolji od nas, samo jedan znaci, ali da je konkretan sportski segment a ne gol razlika, najvise puta drugo.mjesto i te gluposti
FKŽ !
- MocMahale444
Skoro je ljudina, školarac naš. Nemoj da ga ko zeza bice belaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.