ako ti mislis da ja slabo mislim,onda je to tvoj problem sto ti tako mislisRiNo je napisao/la:Slabo mislišSexmachineboy je napisao/la:mislim a bi najpametnije bilo da je pjanic otisao u shalke umjesto jurada...da ga magath napravi jos boljim igracem od misketa...al jbg sad se mora boriti sa gourcufom za mjesto u timu(a znamo ko tu ima prednost)...ipak je to francuska...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ti bi našeg reprezentativca koji igra u najboljem klubu od svih reprezentativaca poslao u Schalke. Može tamo samo da završi karijeru kao Raul, nakon što postane legenda nekog velikog kluba.Sexmachineboy je napisao/la:ako ti mislis da ja slabo mislim,onda je to tvoj problem sto ti tako mislisRiNo je napisao/la:Slabo mislišSexmachineboy je napisao/la:mislim a bi najpametnije bilo da je pjanic otisao u shalke umjesto jurada...da ga magath napravi jos boljim igracem od misketa...al jbg sad se mora boriti sa gourcufom za mjesto u timu(a znamo ko tu ima prednost)...ipak je to francuska...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma ako Lyonu ne valja Pjanic, vise je engleskih klubova spremno da ga preuzme. Samo neka jave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo dragi Bog i predsjednik Lyona znaju sto Puel jos nije dobio otkaz. Kad sam ja napisao kada bi istog nogirao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I bogu je postalo cudno,sta Lyon toliko ceka.amerosm je napisao/la:Samo dragi Bog i predsjednik Lyona znaju sto Puel jos nije dobio otkaz. Kad sam ja napisao kada bi istog nogirao.
imam osjecaj da bi Tulic,bolje postavio neke stvari sa ovim timom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na papiru imaju daleko najbolju ekipu u Francuskoj. Mislim da im Cris nedostaje i da se malo stabilizuju u odbrani pa onda moze Toulalan nazad na sredinu
----------- Toulalan ------------
Pjanic-----------------Gourcuff
Ovako je zamisljena ta njihova trojka na sredini a igrali su samo jednom ove sezone u tom sastavu, protiv Schalkea u LP. Inace su vazda bili prinudjeni krpiti ili je Puel malo previse eksperimentisao i rotirao igrace. Ali kad se uigraju, bice mocni
----------- Toulalan ------------
Pjanic-----------------Gourcuff
Ovako je zamisljena ta njihova trojka na sredini a igrali su samo jednom ove sezone u tom sastavu, protiv Schalkea u LP. Inace su vazda bili prinudjeni krpiti ili je Puel malo previse eksperimentisao i rotirao igrace. Ali kad se uigraju, bice mocni
Ma sve ekipe žele da skinu skalp najjačoj ekipi u ligi, a oni mladi neiskusni daju da ih guzi ko hoće.
A i kad bi novi trener došao izgubili bi dosta bodova dok ih posloži po svome.
A i kad bi novi trener došao izgubili bi dosta bodova dok ih posloži po svome.
Lyon ima problema sa povredama a i trener im je slab.
Treba im novi trener i jedan napadac evropske klase.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- majestic24
- Kontakt:
Jarane,sta je Lisandro hebote??Pauk je napisao/la:Lyon ima problema sa povredama a i trener im je slab.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Svjetska klasa.majestic24 je napisao/la:Jarane,sta je Lisandro hebote??Pauk je napisao/la:Lyon ima problema sa povredama a i trener im je slab.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sexmachineboy
- Kontakt:
zanimljivo misljenje....znaci ti vise volis da on grije klupu i bude zamjena gourcufu(a tu ce mu se biti tesko nametnuti jer je ovaj standardni francuski reprezentativac i tesko da ce u dogledno vrijeme grijati klupu on umjesto pjanica)RiNo je napisao/la: Ti bi našeg reprezentativca koji igra u najboljem klubu od svih reprezentativaca poslao u Schalke. Može tamo samo da završi karijeru kao Raul, nakon što postane legenda nekog velikog kluba.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Iz svega toga ti si zaključio da bih ja volio da on sjedi na klupi.Sexmachineboy je napisao/la:zanimljivo misljenje....znaci ti vise volis da on grije klupu i bude zamjena gourcufu(a tu ce mu se biti tesko nametnuti jer je ovaj standardni francuski reprezentativac i tesko da ce u dogledno vrijeme grijati klupu on umjesto pjanica)
Pa i ovaj je standardni BH reprezentativac, već su igrali zajedno...
Uostalom ne bi me čudilo ni da Gourcuffa pošalje na klupu.
Zar nije bolje truditi se i razvijati u velikom Lyonu...boriti se sa Gourcuffom za mjesto u timu nego tamo sa Rakitićem. Treba malo imati i sportskog duha.Sexmachineboy je napisao/la:i da se razumijemo meni je pjanic ubjedljivo nas najdrazi igrac,i upravo zbog toga mislim da bi pod vodstvom felixa magatha(kojeg doduse neide u prvih par kola,al bice bolje sigurno) bio jos puno bolji te da bi magath od njega napravio boljeg igraca od misketa(trenutno je sigurno ako ne bolji onda u rangu sa misketom)
![]()
I sad ga povezuju sa tim klubovima, i upravo će u jedan od njih otići iz Lyona... Živi bili pa vidjeli.Sexmachineboy je napisao/la:a ako bi u salkeu dominiro znamo sta bi prije svih ucinio bayern a zatim i arsenal,man.utd etc.da ne nabrajam vise..uglavnom imao bi vecu sansu da se dokaze..
- Sexmachineboy
- Kontakt:
opet zanimljivo misljenje..ti poredis BiH i Francusku
...pa to je francuska liga,francuski najbolji klub vec godinama...i sad da oni na klupu stave standardnog reprezentativca te iste zemlje,imal logike??hmmmm...slazem se da treba imati sportskog duha i ja sam sportista,treniram sport i uvijek se borim za mjesto u ekipi sa nekim....naravno to ti daje jos vise zelje,samopozdanja i cinis sve kako bi napredovao i nadmasio konkurenta...ali ako malo bolje razmotris ovaj slucaj...s jedne strane imas jednog mladog igraca,veznjaka,koji naravno voli da bude alfa i omega ekipe da sve ide preko njega,standarni je reprezentativac francuske zemlje u kojoj i igra(sto je veoma vazan faktor),velike pare su date za njega i mislim da nema logike da preseli na klupu...s druge strane tu je jos mladji genijalac koji dolazi iz tamo neke male drzavice(misllim da se zove Bosna
),naravno i to je igrac koji zeli da bude lider u ekipi da izvodi sve prekide da bude glavna faca,standardan je i u reprezentaciji....bez sumlje ponajbolji mladi igrac na svijetu...ali jos jednom ko papagaj ponavljam,ako on ostane u lyonu bojim se stvarno da se ne izgubi,zato ako do januara se nastavi sve istim tempom ja bih potrazio klub gdje se moze vise napredovati..tesko da se mogu njih dovjica zajedno ukomponovati(vidi samo sta se desava u nasoj reprezenataciji sa njim i misketom)..eh sad kazes da ce pjanic zavrsiti u nekom velikom klubu...pa naravno da hoce,tu se u potpunosti slazem sa tobom i svim srcem zelim da se to desi u neko dogledno vrijeme..eh sad dali ce iz lyona il nekog drugog kluba preci u svjetske velikane to je nebitno....
P.S.ja bih jos malo razmislio o onom sto govorim da sam na tvom mjestu
P.S.ja bih jos malo razmislio o onom sto govorim da sam na tvom mjestu
Igra li prtoiv ST.Etienna?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ne igra zasad.sikirica je napisao/la:Igra li prtoiv ST.Etienna?
Nesikirica je napisao/la:Igra li prtoiv ST.Etienna?
Ne valja ovo nimalo, u ovim godinama mora igrat. Yebo ih Gourcuff. Iako ima mjesta za obojicu, ali sta ces kad je Puel mazga.
PS: 0:0 je naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
eto pjane mjesto gurkufa, u dobar čas 82. minuta. naravno lion gubi.
Kasno se sjetio Puel da ubaci Pjanica ..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pjana, prošle godine si im donio polufinale lige prvaka, ove godine su tvoji golovi prijeko potrebni da bi Lyon opstao u društvu najboljih.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hebomu Gorkuf majku glupu,.,.i proslu utakmicu kad je gubio tek tad se sjeti Pjanke ,.,.a onog retarda kako izvodi prekide .,,:Bastos se nalozio da sviju pobije u zivom zidu ,.