Primaklo se

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Ipak ne kuknjava ,ali nije ni ovo lose!!AndreWilliams je napisao/la:
Primaklo se

Ako Khabib pobjedi, onda vjerovatno necemo. Connor ceka pobjednika (navija za MaxaanonymousHD je napisao/la:Hoćemo li ikada dočekati borbu između njih dvojice?
 ) i vjerovatno svoju zadnju borbu koja ce da obori sve rekorde (znaci sretan je onaj ko se nadje preko puta), a i sam Khabib je negdje izjavio da jednom kad osvoji titulu, mozda jos $$$ borba sa Connorom i bojim se da je to to. Mozda napadne 170 pojas, ali ne vidim Tonija nigdje u kombinacijama.
  ) i vjerovatno svoju zadnju borbu koja ce da obori sve rekorde (znaci sretan je onaj ko se nadje preko puta), a i sam Khabib je negdje izjavio da jednom kad osvoji titulu, mozda jos $$$ borba sa Connorom i bojim se da je to to. Mozda napadne 170 pojas, ali ne vidim Tonija nigdje u kombinacijama.
E jbg, nista od main eventa. Max out!!!AndreWilliams je napisao/la:Khabib skinuo kile, ceka se Max
Ipak, postoji mogucnost da Petis uleti.AndreWilliams je napisao/la:E jbg, nista od main eventa. Max out!!!AndreWilliams je napisao/la:Khabib skinuo kile, ceka se Max
 Kakva ludnica!!
 Kakva ludnica!! 

Felderu komisija ne dozvoljava, kao lose rangiran. Ali, nada umire posljednja. Al Iaquinta!!! Definitely, maybe...
 Felderu komisija ne dozvoljava, kao lose rangiran. Ali, nada umire posljednja. Al Iaquinta!!! Definitely, maybe... 

ja čekam da vidim  Rose vs Joanne vol.2
 ja čekam da vidim  Rose vs Joanne vol.2 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.