kako mislis dobit martina i zelenaya na sljaci?Unofficialpage je napisao/la:Ništa to ne mijenja, mi moramo dubl i Damir dobiti Kližana jer Mirza je najgori šljaker na ATP touru.KK_Bosna je napisao/la:bojim se da sutra martin odigra dubl i vidi da je spreman izdrzati i singl, pa da onda umjesto gombosa izadje protiv mirze :/Ali srećom ovo je brža šljaka.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ubi me ovaj komentator.
Trudi se Igor jbg, na ovim našim javnim emiterima nema kvalitetnog komentatora za ostale sportove osim fudbala (mada i tu jedino Igor ima neko znanje plus se da slušati, ne para uši), jedino Vlado Majer ima znanje o košarci i tenisu.RollsRoyce je napisao/la:Ubi me ovaj komentator.
Bolje je slušati Igora nego Spahu, bilo bi ono njegovo čarobno "poooeen jeeeee"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
nema predaje
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Fino, kao i Poljake što smo na betonu.KK_Bosna je napisao/la:kako mislis dobit martina i zelenaya na sljaci?Unofficialpage je napisao/la:Ništa to ne mijenja, mi moramo dubl i Damir dobiti Kližana jer Mirza je najgori šljaker na ATP touru.KK_Bosna je napisao/la:bojim se da sutra martin odigra dubl i vidi da je spreman izdrzati i singl, pa da onda umjesto gombosa izadje protiv mirze :/Ali srećom ovo je brža šljaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Raspade se Mirza u drugom setu, jbg, trebao je dobiti onaj prvi set, nisam ni sumnjao da će izgubiti meč nakon što je ispustio onih 5:3 u TB.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Velika steta za prvi set, poslije se mirza vise nista nije pitao.Vidi se da klizan nije u formi, pokazao je on na momente kakav je igrac.Idemo dalje odmorit se sutra i dati maksimum da ostvarimo istorijski rezultat za nasu reprezentaciju.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Sreca za ostatak tura sto se nasim igracima uglavnom ne igra...

-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vec smo bili u ovoj situaciji (protiv Holandije).SantiCazorla08 je napisao/la:Velika steta za prvi set, poslije se mirza vise nista nije pitao.Vidi se da klizan nije u formi, pokazao je on na momente kakav je igrac.Idemo dalje odmorit se sutra i dati maksimum da ostvarimo istorijski rezultat za nasu reprezentaciju.
Ovo je vikend Davis cupa, hajde da otpratimo,
Uletim na forum i prvo mi se otvore diskusije o perspepektivi ..... sory
Uletim na forum i prvo mi se otvore diskusije o perspepektivi ..... sory
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma najbolje Damir-Basis , a Tomi ugovor selektora .Samozdravlje je napisao/la:Sta mislite o dublu Dzumhur,Brkic ? Pa Damir u zadnje vrijeme jako solidan u dublu .
Ovo se treba zavrsiti u singl mecevima, tu imamo 3:1
Ocekivan rezultat nakon prvog dana, dubl odlucuje..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ja bih rekao da singlovi odlucuju.
Nisam mogao gledati Mirzu jucer, kakav je Klizan ? Jel bolji puno od Gombosa
Definitivno klasa iznad, ali mislim da je Damir u ovom trenutku jaci od njega i da ga moze dobitimirzatele je napisao/la:Nisam mogao gledati Mirzu jucer, kakav je Klizan ? Jel bolji puno od Gombosa
Znaci danas i parovi i singl mecevi,jel ovo prvi put da je subotom i parovi i singl?
Prvi put. Idemo uzeti dubl pa da nasimaš Dzumi odvede dalje.ronaldo99 je napisao/la:Znaci danas i parovi i singl mecevi,jel ovo prvi put da je subotom i parovi i singl?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma ja sam Damira zakuco na kladi kvota 2, bas iz razloga sto msm da cemo dobiti parove i da ce nas on odvesti dalje,ako izgubimo parove tesko da cemo dalje,Mirza je bas los,al hajd nikad ne znasbhsport je napisao/la:Prvi put. Idemo uzeti dubl pa da nasimaš Dzumi odvede dalje.ronaldo99 je napisao/la:Znaci danas i parovi i singl mecevi,jel ovo prvi put da je subotom i parovi i singl?