Ne bih se vala slozio s tobom, u nas su svi bili ko k dok ne zabismo, onda spade pritisak i krenu sve dobro. Kalesic odlicno odigro osim sto je tu sebican bio, pametno izborio faul za crveni, odnosno drugi zuti. Kurdija danas takodjer u drugom dijelu odlican, ubio je Benju. A Dzemo se malo dozvo na kraju ali vidi se da mu fali utakmica kao i Hanki. Prvo poluvrijeme očajno, bezidejno, pod pritiskom su bili strasnim, ali bitno je da i ovakve utakmice dobijamo. I Osmo nije za prvih 11. On je ucinovitiji kada udje zadnjih pola sata il drugio dio i iskoristi svoju brzinu.atomac123 je napisao/la:Medjusobni omjer se gleda. Svi konkurenti nam dolaze kuci, imamo sa skoro svima bolji omjer (Jedinstvo, Igman, Iskra), ali moraju se malo prizvat. Rasuce nas Metalege ako se budu ponasali kao u prvom poluvremenu. Kako god napravim racunicu trebale bi nam sve domace pobjede biti dovoljne za opstanak, ali nikad se ne zna.
Danas katastrofa, najlosija igra TOSK-a ove godine. Osmo mora igrat u prvoj, Bosnjak mora branit, to je danas postalo jasno. Kalesic opet danas izgubljen, cist gol je pokvario svojom sebicnoscu, mislim da je vrijeme za trajnu klupu. Hanka i posebno Dzemo se moraju isto dozvat pameti i naucit sta od onog Papaza koji je zasluzio da mu stan dodijelimo.
Sve u svemu ne znam sta da kazem, gledajuci nan raspored i statistiku optimista sam, ali gledajuci danasnju igru pesimista sam. Pa vidjet cemo.
A sto se tice sudjenja, malo domacinski ali svi kartoni opravdani kao i penal.