AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Gattuso će dobiti trogodišnji ugovor. Jedini zahtjev koji je stavio pred upravu, je obećanje da će ekipa biti dosta pojačana ljetos.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
On jest u poziciji jer je trenutno trener. Nadam se da će bar iduće godine trener koji zapocne sezonu i završiti je. Uz obostrano zadovoljstvo. I napad na LE, dodje ponovo jedan eurotrofej kod nas
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
celikmilan
- Kontakt:
Jučer sam bio bijesan na njega zbog uvođenja Kalinića a danas sam sretan što je dobio novi ugovor. Još samo da dovedu pojačanja i da porade na kontrama biće bolje.
Genaro je zasluzio da dobije priliku bez obzira na to kako ce sezona zavrsiti,a imamo priliku i da zavraimo sa trofejom (kup,juve nije ne pobjedljiv,vidjelo se), a i nek prodju pipreme sa njim,plus ova ekipa uz dva-tri dodatka ce do godine biti uigranija i ono najbitnije borice se od prvog kola kao sada i sig skupljati bodove,a ne gubiti kao pod montelom
A sto ne bi bio?muxa je napisao/la:Budimo realni nije on u poziciji da postavlja uslove
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
celikmilan
- Kontakt:
Sumnjam ja da će on postavljati neke uslove ali će svakako zahtijevati neka pojačanja.
- muha milanez
- Kontakt:
Samo da ne bude kao sa Montelom, tacnije da se ne ponovi pocetak ove sezone. Svakako da je covjek zasluzio da dobije novi ugovor, ali postoji ta doza straha.
Nadam se da ce dobit pojacanja na ljeto koja ce unaprijedit ekipu, Forza Rino.
Nadam se da ce dobit pojacanja na ljeto koja ce unaprijedit ekipu, Forza Rino.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne znam,nisam optimistican gledajuci na duze staze.
Svaki ozbiljniji trener nas ubije na sredini terena. Ima tu i do igraca u veznom redu redu,ali ima i do postavke.
Ne miriše mi na dobro uglavnom,nadam se da cu biti demantovan u buducnosti. Sretno Rino
Svaki ozbiljniji trener nas ubije na sredini terena. Ima tu i do igraca u veznom redu redu,ali ima i do postavke.
Ne miriše mi na dobro uglavnom,nadam se da cu biti demantovan u buducnosti. Sretno Rino
pa mora ubiti kad su nam loši veznjaci 
inter te nadigrao jer si u startu imao dva igrača manje na sredini u vidu jacka i monta, tu sve taktike u vodu padaju kad oni ne mogu ispratiti nikakve zamisli i kad se ponašaju kao igrači u rangu serije C.
yebiga gatuso je zaslužio ovaj ugovor jer je čudo napravio sa ekipom, ostaje se nadati da će u istom ritmu nastaviti i iduće sezone, pogotovo kad mu još dodatno pojačaju ekipu i isprave nedostatke koje nas koče.
mene je on lično iznenadio jer se nije pokazao samo kao luda glava nego se ispostavilo da nešto i ima u toj glavi, sad je već dosta puta taktički nadmudrivao i nadigravao druge trenere da bi to bila slučajnost, a ne treba zaboraviti činjenicu ni da je on sam zelen trener bez iskustva.
inter te nadigrao jer si u startu imao dva igrača manje na sredini u vidu jacka i monta, tu sve taktike u vodu padaju kad oni ne mogu ispratiti nikakve zamisli i kad se ponašaju kao igrači u rangu serije C.
yebiga gatuso je zaslužio ovaj ugovor jer je čudo napravio sa ekipom, ostaje se nadati da će u istom ritmu nastaviti i iduće sezone, pogotovo kad mu još dodatno pojačaju ekipu i isprave nedostatke koje nas koče.
mene je on lično iznenadio jer se nije pokazao samo kao luda glava nego se ispostavilo da nešto i ima u toj glavi, sad je već dosta puta taktički nadmudrivao i nadigravao druge trenere da bi to bila slučajnost, a ne treba zaboraviti činjenicu ni da je on sam zelen trener bez iskustva.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gattuso je sigurno zaslužio ugovor, isto kao što ga je zaslužio i Montella zbog prošle sezone, tu nema govora.
Sa tim što je Gattuso skroz drugi karakter od Montelle i čisto sumnjam da će on tako lako pogubiti konce kao Vincenzo. Ako se to i desi, vjerujem da će on sam dati ostavku, a ne kao Montella čekati do zadnjeg momenta da te uprava nogira kad već upropastiš skoro cijelu sezonu.
Sa tim što je Gattuso skroz drugi karakter od Montelle i čisto sumnjam da će on tako lako pogubiti konce kao Vincenzo. Ako se to i desi, vjerujem da će on sam dati ostavku, a ne kao Montella čekati do zadnjeg momenta da te uprava nogira kad već upropastiš skoro cijelu sezonu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledao sam Milan dosta puta, ima tu potencijala, i kvaliteta, ali neki igrači zbilja moraju ići, tipa Abate, Motolivo, prvi mi napamaet padoše. Montolivo nije nizašta, dovesti nekog mlađeg igrača na tu poziciju. Valjda će iduće sezone Konti biti u vinklu da može uz Kalabriu desnog beka krpiti.
Svaka čast malom Kutroneu, ali sam mišljenja da je Silva najbolji napadač ekipe.
Kalinić takođe vjerujem da ide na ljeto.
Svaka čast malom Kutroneu, ali sam mišljenja da je Silva najbolji napadač ekipe.
Kalinić takođe vjerujem da ide na ljeto.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ma ekipa na ljeto treba de se pojaca i da se dovedu ciljani igraci,jer ako Gattuso ne bude imao dobar i kvalitetan roster,sve sto je moze samo da ih dobro motivise i ono da ginu za loptu,a bez kvalitetni igraca ce ponovo tesko ici.
ma dovoljno će biti dovesti samo krilo i veznjaka (u prevodu, ukloni bigliju i jacka) plus par igrača za klupe, nivo igre će odmah skočiti za 50%.
ne bi bilo na odmet dovesti napadača koji može isporučiti 30+ golova po sezoni ali to je ravno naučnoj fantastici, niti ima neko kvalitetno ime na tržištu (belotija ne računam) niti će naši baš imati toliko para s obzirom da ima nekih prioritetnijih pozicija za popuniti.
neka se silva i curton smjenjuju, bit će ako ništa solidan duo koji može dati oko tridesetak golova.
ne bi bilo na odmet dovesti napadača koji može isporučiti 30+ golova po sezoni ali to je ravno naučnoj fantastici, niti ima neko kvalitetno ime na tržištu (belotija ne računam) niti će naši baš imati toliko para s obzirom da ima nekih prioritetnijih pozicija za popuniti.
neka se silva i curton smjenjuju, bit će ako ništa solidan duo koji može dati oko tridesetak golova.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svakako treba očekivati da će neki igrači bolje izgledati iduće sezone, RR, Hakan i Silva, računam da će proći taj period aklimatizacije na klub i ligu i da dogodine mogu biti samo bolji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Potpuno sam uvjeren da sa boljom sredinom i poboljasanjima na krilu, Cutrone i Silva kombinovano mogu isporuciti 40ak golova.
Mediji vec uveliko pisu o imenima igraca koje je Gattuso zatrazio od uprave.Odnosno predlozio. Genaro smatra da mu trebaju dva vezna igraca, i navodno Wilshire i Ceballos su igraci po njegovom ukusu.Te Depay kao krlini napadac za sljedecu sezonu.A ponovo se ime Milana Badelja spominje,jer Biglia nema zamjenu. A naravno tu su jos Vidal, F.Anderson,Meyer i Castallejo iz Villareala. To su imena koja se najvise spominju.
Mediji vec uveliko pisu o imenima igraca koje je Gattuso zatrazio od uprave.Odnosno predlozio. Genaro smatra da mu trebaju dva vezna igraca, i navodno Wilshire i Ceballos su igraci po njegovom ukusu.Te Depay kao krlini napadac za sljedecu sezonu.A ponovo se ime Milana Badelja spominje,jer Biglia nema zamjenu. A naravno tu su jos Vidal, F.Anderson,Meyer i Castallejo iz Villareala. To su imena koja se najvise spominju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
opet badelj 
ovaj put nam ne treba tridesetogodišnjak sa sjebanim koljenom koji će propustiti dio iduće sezone, već imamo par takvih komada ovdje
negdje se spominje prodaja susa, nisam za to jer ne vidim poentu u njegovoj prodaji jer ćeš opet na kraju morati tražiti novo desno krilo.
pogotovo kad čuješ da je berardi meta, pa taj više ni u sasulu nije najbolji igrač
ovaj put nam ne treba tridesetogodišnjak sa sjebanim koljenom koji će propustiti dio iduće sezone, već imamo par takvih komada ovdje
negdje se spominje prodaja susa, nisam za to jer ne vidim poentu u njegovoj prodaji jer ćeš opet na kraju morati tražiti novo desno krilo.
pogotovo kad čuješ da je berardi meta, pa taj više ni u sasulu nije najbolji igrač
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mislim da će nekoga definitivno morati prodati.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Valjda sutra ovi naši pobjede, pa da dođu na -6 od Rome, što je puno ljepše za vidjeti. A i to može biti fin psihički podstrek za borbu do samog kraja.
Ne možeš se k'o čovjek ni oprostiti od LP, opet ćeš imati neku lažnu nadu i na kraju pušiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.