PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

zlo87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la zlo87 » 07 apr 2018, 11:31

Eisenbahner1921 je napisao/la:Spomenes im Jangere i prikljucis ih na aparate hahahahhahahahah

E cuj ultra je krasti pastete hahahhaahhahaahahahahahahaaahahahaha
slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 07 apr 2018, 11:55

Kada se debilima desilo ubistvo pokojnog Mirze niko od nasih se nije nasladjivao, stavise pruzena im ke podfska. Debili ocito hajcaju i prizeljkuju isti scenarij kod nas uz to se nasladjujuci.
S kakvim krdom focaka i sandza mi dijelimo grad, sjeme im se zatrlo... Dok im Zulic puca reket oni se smiju cinjenici da moze neko biti ubijem. Fuj futavci krezavi na dopu...

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 apr 2018, 12:00

jel ovo neka svađa oko knjiga i sveski?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 07 apr 2018, 12:08

HordashBistrik je napisao/la:Kada se debilima desilo ubistvo pokojnog Mirze niko od nasih se nije nasladjivao, stavise pruzena im ke podfska. Debili ocito hajcaju i prizeljkuju isti scenarij kod nas uz to se nasladjujuci.
S kakvim krdom focaka i sandza mi dijelimo grad, sjeme im se zatrlo... Dok im Zulic puca reket oni se smiju cinjenici da moze neko biti ubijem. Fuj futavci krezavi na dopu...
Vi niste podjebavali kad je kod nas bilo rasulo i kad se nije islo na utakmice?budi iskren ne moralisi lazno.
Drugo je ubistvo i nadam se da se to nikom vise nece desiti,ako je to razlog vaseg bojkota opravdano je i podrzavam.
Svi mi imamo dobre drugove na suprotnim stranama.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 07 apr 2018, 12:15

Ne moralisi ti, ko jastrebovi ste napali a veze nemate koji je razlog. Mazlumi mrtvi pisu "udarali se pistoljima po glavi"... Mazlumi sta cemo sa vasim pistoljima i bombama? Treba vas stoku i udarati gdje najvise boli. Niste bolje ni zasluzili...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2018, 12:24

Ako su tu umještani likovi koji imaju TM87 tetovaže, odmah se treba znati da su tu noževi, pištolji, bombe spremna za dječja igrališta i klošarluk, jer to ide uz tu filozofiju. Samo pamet u glavu i da ne padne mrtva glava zbog tih plavih idiota!
Bahati, bahati Željkan!
1946

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 07 apr 2018, 12:47

joker90 je napisao/la:Ako su tu umještani likovi koji imaju TM87 tetovaže, odmah se treba znati da su tu noževi, pištolji, bombe spremna za dječja igrališta i klošarluk, jer to ide uz tu filozofiju. Samo pamet u glavu i da ne padne mrtva glava zbog tih plavih idiota!
Mozel detaljnije na pp?Ako ne izmisljas naravno.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

sabanovic
Kontakt:

Post Postao/la sabanovic » 07 apr 2018, 12:55

UBIPITAR je napisao/la:FROZEN 1987
:lol: :lol: :lol:
slika
Vlasniku se ne postavljaju uslovi.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2018, 12:58

HordashBistrik je napisao/la:Kada se debilima desilo ubistvo pokojnog Mirze niko od nasih se nije nasladjivao, stavise pruzena im ke podfska. Debili ocito hajcaju i prizeljkuju isti scenarij kod nas uz to se nasladjujuci.
Baš si pametan.

Glupa vam je priča generalno svima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2018, 13:10

AirMike je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako su tu umještani likovi koji imaju TM87 tetovaže, odmah se treba znati da su tu noževi, pištolji, bombe spremna za dječja igrališta i klošarluk, jer to ide uz tu filozofiju. Samo pamet u glavu i da ne padne mrtva glava zbog tih plavih idiota!
Mozel detaljnije na pp?Ako ne izmisljas naravno.
Sve je ovdje jasno, nikakvi detalji nisu potrebni! Zna se šta se desilo kod vas i kako, ako su ovdje slični TM ološi sad, treba pametno pristupiti da se ne bi moralo skandirati ime još kakvih nedužnih pokojnika.
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 apr 2018, 13:11

Po svemu smo se počeli na Beograd furat, tako i sad. Stop pištoljima i noževima po tribinama, zar su navijanje i sport postali minsko polje, da moraš leđa čuvat na svakom koraku, da metak ne primiš?
I zamolio bih moje pitare da se suzdrže od spominjanja rahmetli Mirze i poređenja s tim slučajem, i ja sam spomenuo to u jednom postu i izvinjavam se ovim putem, nek mrtvi počivaju u miru, a na nama je da spriječimo da se to ponovi. Da Bog da rahmetli Mirza bio posljednja žrtva "navijača" u BiH.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 13:12

TM preuzima Hordama tribinu? Je l' ovo neka skrivena kamera?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 07 apr 2018, 13:18

Zna se ko se u ovom gradu kupi za gram bijelog, ko je za to spreman i ubiti ako treba.
Ne brinite focaci nisu Horde pobjegle ni 92. nece ni sada. Svaka cast ovim mladjim momcima sto su "povukli rucnu" da ne dodje do veceg belaja.
Jos jednim se pokazalo s kakvim debilima dijelimo grad.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 13:28

Saulišite malo ovog levata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 07 apr 2018, 13:31

Raonffa je napisao/la:Saulišite malo ovog levata.
''Levat'' ti po godinama moze biti tata, focak raspali... Hoces me ti ''saulisati'' nozem, ili ces mi baciti bombu u avliju gdje mi se djeca igraju?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 13:32

HordashBistrik je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Saulišite malo ovog levata.
''Levat'' ti po godinama moze biti tata, focak raspali... Hoces me ti ''saulisati'' nozem, ili ces mi baciti bombu u avliju gdje mi se djeca igraju?
Pa u šta sprca godine? Mene bi stid bilo.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 07 apr 2018, 13:35

U reodgoj takvih majmuna kao sto si ti. Nazalost sve vas je vise u gradu, sirite se kao virus, zagadjujete seher Sarajevo...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 13:37

Vidi se po kulturi izražavanja ko je ovdje majmun :kafa:

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 07 apr 2018, 13:39

Raonffa je napisao/la:Vidi se po kulturi izražavanja ko je ovdje majmun :kafa:
Volio bi da me u lice ''pocastis'' tim izrazima (majmun, levat itd)... Naravno ako ispravis keca iz fizike pa te starci puste u grad debilko :arrow:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2018, 13:40

Kakav bot jbte.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.