FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igrajte **** sve vam J***!
-
scudetto89
- Kontakt:
Nemam rijeci, dabogda ispali iz lige, na sta smo spali dan te ****, ne vjerujem !!
Uprava napolje !!!!!
Uprava napolje !!!!!
04.10.2009 !
Mozemo ako cemo roditi beka do iduce sedmice.I bez ovog laznog smo ostalisekretar je napisao/la:Najveći uspjeh ove godine će nam biti to što skidamo Želju s prvog mjesta iduće kolo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
**** im Bog pomrle više
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pored onakve utakmice City vs Utd ja ovo gledam...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Gledat pozitivno, kako samo najbolji poslijeratni vezni ubrzava igru čudo jedno...podhitno potpisat najbolji poslijeratni ugovor, priča se da Real traži veznog. Naravno sve to uz ostanak najbolje poslijeratne uprave i zadržavanje najboljeg poslijeratnog golmana.
Ajmo zanemariti upravu, i gledati samo igru, igrsce i trenera?
Pa da li se odigrala ijedna yebema akcija? Pa igraci veze nemaju gdke se nalaze i sta treba da rade... Konstantno se jedni te isti trude( jedan ili dva igraca), a ostali qurac pushe...
Pichke yebene...
Pa da li se odigrala ijedna yebema akcija? Pa igraci veze nemaju gdke se nalaze i sta treba da rade... Konstantno se jedni te isti trude( jedan ili dva igraca), a ostali qurac pushe...
Pichke yebene...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kad smo ga mi popljuvali ,slusa cecu kazeEvolution87 je napisao/la:kakav majstor je bilbija
Sjetio se legenda evo malog Herica!! Tooo, Husrefe oko!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sreća Krupa i Radnik remiziraše, bila bi nam četvrta pozicija klimava.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Anđušić je Mané za Kuzmanovića
- muhamedhulk
- Kontakt:
Totti kralju nisam ja slijep. Mi i kao 4. mozda odemo u Evropu. Samo nekim 'vizionarima' smeta izlazak u Evropu jer eto kao da ce svi otici ako ne odemo tamo.
Evo cestitke ovima 'vizionarima' na vasoj pobjedi tj. Klupskom porazu!
Evo cestitke ovima 'vizionarima' na vasoj pobjedi tj. Klupskom porazu!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Apsulutno me nije dotakao poraz. Cak kao da nije ni bilo utakmice danas.
Jedina utakmica koja me zanima sad je ova Navijaci vs Lopovija iz kluba. Mame im J*** svima pokvarene.
@hulk sta imamo od tog izlaska u europu?? sta dobijamo s tim? novu sramotu i nove moldavce?? tebi je to ok??
Itekako je pobjeda ako ovi **** koji vode klub u propast nemaju ama bas nijedan adut da kazu 'evo vidis da je dobro'. zato sto ama bas NISTA nije dobro!!
Jedina utakmica koja me zanima sad je ova Navijaci vs Lopovija iz kluba. Mame im J*** svima pokvarene.
@hulk sta imamo od tog izlaska u europu?? sta dobijamo s tim? novu sramotu i nove moldavce?? tebi je to ok??
Itekako je pobjeda ako ovi **** koji vode klub u propast nemaju ama bas nijedan adut da kazu 'evo vidis da je dobro'. zato sto ama bas NISTA nije dobro!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobit zeljeznicar ostalo neigrati
jok eto bolje mi je ko prosle sezone na guzove pobjedjivat i biti svjestan da nije e od ekipe ovo sto gledam i sramotit se po evropi dok **** u upravi klepaju pare na nekakvim pokusajima od igraca a mi ih necemo tjerati jer smo u evropi..mrs i ti i oni
DaBogda umro onaj koji te placa da pises ovakve stvari!!!Zip je napisao/la:Ajmo zanemariti upravu, i gledati samo igru, igrsce i trenera?
Pichke yebene...
JURIŠ
NEMANJA SRBINE! 
Ajd ba ****...midzuka je napisao/la:DaBogda umro onaj koji te placa da pises ovakve stvari!!!Zip je napisao/la:Ajmo zanemariti upravu, i gledati samo igru, igrsce i trenera?
Pichke yebene...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je tu je
Trenutno korisnika/ca: boki86, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pitar6785, Rule_hz, seha77, vedinjo98, Vjecnobordo i 67 gostiju.