FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slabo je ovo skroz...
To Bića majstore, Allah te nagradio svakim dobrom! Ajmo curice sad uzet gurbete, i od mene vam je halal
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nek je 500, al nek je redovna? Jel tako botu yedan dabogda se živi poraspadali i ti i tvoji poslodavci!Zip je napisao/la:Ajd ba ****...midzuka je napisao/la:DaBogda umro onaj koji te placa da pises ovakve stvari!!!Zip je napisao/la:Ajmo zanemariti upravu, i gledati samo igru, igrsce i trenera?
Pa da li se odigrala ijedna yebema akcija? Pa igraci veze nemaju gdke se nalaze i sta treba da rade... Konstantno se jedni te isti trude( jedan ili dva igraca), a ostali qurac pushe...
Pichke yebene...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sto bi analiticari s istoka rekli Bilbija propo igrac
Uso nako vala samo da napisem da J*** i rod i porod Elviru Kantardzicu i svima koji na bilo koji način podrzavavaju upravu.Odo do City paba malo da posjedim.Opet kazem J*** Elviru Kantardzicu i svima koji ga podržavaju i rod i porod.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
FK Luzeri
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je tu je
nevjerovatno sta Elvir radi...
**** tekme, sretno momcima na sjeveru, to je bitno, pamet u glavu.
**** tekme, sretno momcima na sjeveru, to je bitno, pamet u glavu.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
BićeBolje 1946 
Nabijem na qurac sve one koji su me ikad povezali sa upravom...
Yebala vas uprava...
Yebem i upravu, Elvira i sve one koji su uzeli dinar nezasluzeno iz kluba...
Yebo vas menadjer koji je poturio pricu da bi sebe oproo...
Gledam rezultate i igru, i to je dno dna...
Tan je super stvar koja se desila nama... A ljudi koje je postavio, prvenstveno bosnje, su qarine i kriminalci...
A sad odyebite vise sa povezivanjem uprave i mene...
Yebala vas uprava...
Yebem i upravu, Elvira i sve one koji su uzeli dinar nezasluzeno iz kluba...
Yebo vas menadjer koji je poturio pricu da bi sebe oproo...
Gledam rezultate i igru, i to je dno dna...
Tan je super stvar koja se desila nama... A ljudi koje je postavio, prvenstveno bosnje, su qarine i kriminalci...
A sad odyebite vise sa povezivanjem uprave i mene...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je tu je
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sad iznenaditi u derbiju i uzeti nekim čudom 3 boda, a onda nastavak po starom. Ali pošto Hisref prekucava s rezultatima ne bi me čudilo da ga Adžem opet osramoti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Boze olaksaj
Sve bi oprostio, samo da dodju ljudi koji znaju raditi svoj posao. Malo treba da klub krene pravim putem. Klub bez dugova, samo ljudi koji vole klub i koji nece uzimati ono sto nije njihovo.
Saric redovno u prvoj jos uvijek! Da nece kanuti sta Husrefu u novcanik kad zavrsi transfer na ljeto? Nemoguce da se ovoliko forsira, a Heric dijete kluba dudla tuki.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- belosevic23
- Kontakt:
Da mi je neko reko prije početka sezone da ovoliko nećemo biti konkurentni ni u jednom pogledu u ovoj ligi reko bi mu da sere, bukvalno se ni za šta ne pitamo, a kao neki qrc glumimo od kluba, 3 godine se zadovoljavamo izlaskom u evropu što je jednako 3/4 mjesto, tuga šta nam uradiše od kluba koji je igrao playoff sa borussiom mhg ne tako davno...
Ni nekim cudom ne mozemo uzeti 3 bodajoker90 je napisao/la:Sad iznenaditi u derbiju i uzeti nekim čudom 3 boda, a onda nastavak po starom. Ali pošto Hisref prekucava s rezultatima ne bi me čudilo da ga Adžem opet osramoti!
Kad je klub u dugovima, niko ne zeli biti tu.. samo su prisutni ljudi koji vole klub i zive za isti...
Kada je klub pun para, sve krtice se okupe da vode glavnu rijec i da se ogrebu... To se sad kod nas desava....
Yebem ti mentalitet bosnje, kad ono nesto uzme u ruke, to mora da propadne..
Kada je klub pun para, sve krtice se okupe da vode glavnu rijec i da se ogrebu... To se sad kod nas desava....
Yebem ti mentalitet bosnje, kad ono nesto uzme u ruke, to mora da propadne..
Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, misstianopenaldo, mosarajvosa83 i 25 gostiju.