Ja nikada ni na jednu utakmicu nisam otisao zbog uprave, dok su rezultati bili dobri. Zasto da sada ne idem zbog uprave, ko' ih j.be, idem zbog ljubavi prema klubu a ona je jaca i od uprave .Evander je napisao/la:Neka mi neko navede samo jedan razlog da se ode na derbi?
Odlaz na derbi znaci davanje para u ruke onima koji unistavaju klub. Ne dam im ni marku!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
u LZP 1 pobjeda i 3 sta je tu jeHigh je napisao/la:Kakav je skor "Šefa" dosad? Koliko pobjeda, koliko poraza?
Na utakmice se ne ide radi uprave, ali je u situaciji kakva je sad, za dobrobit kluba, potrebno ne otici radi uprave.fks74 je napisao/la:Ja nikada ni na jednu utakmicu nisam otisao zbog uprave, dok su rezultati bili dobri. Zasto da sada ne idem zbog uprave, ko' ih j.be, idem zbog ljubavi prema klubu a ona je jaca i od uprave .Evander je napisao/la:Neka mi neko navede samo jedan razlog da se ode na derbi?
Odlaz na derbi znaci davanje para u ruke onima koji unistavaju klub. Ne dam im ni marku!
- dynamodresden1
Sve dok se ovako razmislja i dok ima ovaca nek nas J***.fks74 je napisao/la:Ja nikada ni na jednu utakmicu nisam otisao zbog uprave, dok su rezultati bili dobri. Zasto da sada ne idem zbog uprave, ko' ih j.be, idem zbog ljubavi prema klubu a ona je jaca i od uprave .Evander je napisao/la:Neka mi neko navede samo jedan razlog da se ode na derbi?
- sarajevo46
- Kontakt:
Ispoštuj odluku Bog ti pomog'o.fks74 je napisao/la:Ja nikada ni na jednu utakmicu nisam otisao zbog uprave, dok su rezultati bili dobri. Zasto da sada ne idem zbog uprave, ko' ih j.be, idem zbog ljubavi prema klubu a ona je jaca i od uprave .Evander je napisao/la:Neka mi neko navede samo jedan razlog da se ode na derbi?
Možda čovjek ne osjeća pripadnost Hordama.
Isto kao ovi fenetikosi što su kod reprezentacije mange, a ne handri ih niko ni zere
Treba oćerati sve ove iz uprave!
Isto kao ovi fenetikosi što su kod reprezentacije mange, a ne handri ih niko ni zere
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajevo46
- Kontakt:
Pa nema veze, ali navija za Sarajevo. Ako želi bolje Sarajevo valjda treba pratiti i podržati vecinu navijaca a ne kontra svih. Mislim to mi je logicno.BelminM23 je napisao/la:Možda čovjek ne osjeća pripadnost Hordama.
+1dynamodresden1 je napisao/la:Sve dok se ovako razmislja i dok ima ovaca nek nas J***.fks74 je napisao/la:Ja nikada ni na jednu utakmicu nisam otisao zbog uprave, dok su rezultati bili dobri. Zasto da sada ne idem zbog uprave, ko' ih j.be, idem zbog ljubavi prema klubu a ona je jaca i od uprave .Evander je napisao/la:Neka mi neko navede samo jedan razlog da se ode na derbi?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I ja sam većinu utakmica na istoku, nešto me u zadnje dvije godine prošla volja za navijanjem, al na derbi ne idem. Pishaj ga, ima MojaTV, imaju kafići, gledat ću negdje al ne na stadionu.
Btw, možda jedino problem predstavljaju polusezonske sad, neko je možda skrpio zadnje pare da kupi kartu za petobu a sad treba da je baci nakon dvije tekme. Mislim, neko će možda i tako razmišljat, i takve navijače mogu i razumjet, jbg. Al nadam se da će makar sjever bit potpuno prazan, jedino bi bilo dobro da se na ogradu okači neka parola, nešta. Nek' uhljupi znaju da smo tu i yebemo im mame.
Btw, možda jedino problem predstavljaju polusezonske sad, neko je možda skrpio zadnje pare da kupi kartu za petobu a sad treba da je baci nakon dvije tekme. Mislim, neko će možda i tako razmišljat, i takve navijače mogu i razumjet, jbg. Al nadam se da će makar sjever bit potpuno prazan, jedino bi bilo dobro da se na ogradu okači neka parola, nešta. Nek' uhljupi znaju da smo tu i yebemo im mame.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako je grupa odlucila da je nacin borbe bojkot koji si ti qurac pa da ti ides ? To tvoja ljubav veca od svih nas? Mani se patetike i podrzi ispravnu stranu!fks74 je napisao/la:Ja nikada ni na jednu utakmicu nisam otisao zbog uprave, dok su rezultati bili dobri. Zasto da sada ne idem zbog uprave, ko' ih j.be, idem zbog ljubavi prema klubu a ona je jaca i od uprave .Evander je napisao/la:Neka mi neko navede samo jedan razlog da se ode na derbi?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Al mi je leg'o ovaj bojkot k'o kec na desetku, ionako jedva kraj s krajem sastavljam, april mi troškali do Boga. 
Pita sabrina da joj pozzajmiš cvaju, čula da ne ideš na tekme više?skoroalen je napisao/la:Al mi je leg'o ovaj bojkot k'o kec na desetku, ionako jedva kraj s krajem sastavljam, april mi troškali do Boga.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mogu joj skinut gaće pa nek uzme sebi 20 cm.ledesma je napisao/la:Pita sabrina da joj pozzajmiš cvaju, čula da ne ideš na tekme više?skoroalen je napisao/la:Al mi je leg'o ovaj bojkot k'o kec na desetku, ionako jedva kraj s krajem sastavljam, april mi troškali do Boga.
Hahahahhahahahhaha evo joj i od mene 20 cmskoroalen je napisao/la:Mogu joj skinut gaće pa nek uzme sebi 20 cm.ledesma je napisao/la:Pita sabrina da joj pozzajmiš cvaju, čula da ne ideš na tekme više?skoroalen je napisao/la:Al mi je leg'o ovaj bojkot k'o kec na desetku, ionako jedva kraj s krajem sastavljam, april mi troškali do Boga.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
da mi je milion maraka, pa sigurno ne bih jednu sedmicu od stare trazioskoroalen je napisao/la:Al mi je leg'o ovaj bojkot k'o kec na desetku, ionako jedva kraj s krajem sastavljam, april mi troškali do Boga.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ima ona slika, "ima l' ko dva miliona eura do prvog?"zlo87 je napisao/la:da mi je milion maraka, pa sigurno ne bih jednu sedmicu od stare trazioskoroalen je napisao/la:Al mi je leg'o ovaj bojkot k'o kec na desetku, ionako jedva kraj s krajem sastavljam, april mi troškali do Boga.
Kad smo kod davanja, ja sam poceo skupljat lomljeno zlato. Ako neko ima neki prsten, lancic, narukvicu...slomljenu da mu vise ne treba bujrum u pp cemo se dogovoriti oko preuzimanja. 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
O kakvom bojkotu se prica,jesam li sta propustio u ovih par dana?Radi se o desavanjima unutar grupe,valjda,kakav crni bojkot...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.