FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Vidim da si se skoro uclanio,ali tog dana su pojedinci iz vasih redova,ovdje na forumu,sa velikom sigurnoscu najavljivali ishod te utakmice. I to ne samo ishod,nego i tacan rezultat 2-2!
Kad tome dodas i ovu istragu Uefa,onda ne treba biti mnogo pametan i sabrati dva i dva.
Kad tome dodas i ovu istragu Uefa,onda ne treba biti mnogo pametan i sabrati dva i dva.
Ma pustite price vidi se po igri ima i taj Tv prijenos ako Borac uzme vjerovatno ce biti posteno,mada bih bio najsretniji da uzme moje Sarajevo, al ako nece oni nek to bude Borac !!PrPaAaa je napisao/la:Haaa . cim borac nesto uzme DOGOVORENO , KUPLJENO , haaa .
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Vidis kakav si ti. Oni citavu utakmicu pjevaju da im titula ne treba,jer Bosna nije njihova drzava,a ti im zelis tituluMa pustite price vidi se po igri ima i taj Tv prijenos ako Borac uzme vjerovatno ce biti posteno,mada bih bio najsretniji da uzme moje Sarajevo, al ako nece oni nek to bude Borac !!

- Megamon
- Kontakt:
Nek uzme Celik ako Sarajevo ne moze.SemPer_fi je napisao/la:Ma pustite price vidi se po igri ima i taj Tv prijenos ako Borac uzme vjerovatno ce biti posteno,mada bih bio najsretniji da uzme moje Sarajevo, al ako nece oni nek to bude Borac !!PrPaAaa je napisao/la:Haaa . cim borac nesto uzme DOGOVORENO , KUPLJENO , haaa .
Mada zbog nekih svojih poznanika vise bih volio i da uzme Zeljo(nece 100%) nego Borac.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ma salimo se mi s vama...treba nama titula...treba nam da je bacimo u CrkvenuNeprilagodjen je napisao/la:Vidis kakav si ti. Oni citavu utakmicu pjevaju da im titula ne treba,jer Bosna nije njihova drzava,a ti im zelis tituluMa pustite price vidi se po igri ima i taj Tv prijenos ako Borac uzme vjerovatno ce biti posteno,mada bih bio najsretniji da uzme moje Sarajevo, al ako nece oni nek to bude Borac !!![]()
.

NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
- lesinar_1987
- Kontakt:
svi u Banovice po nova tri boda 

Iskreno , pjevate tu pjesmu a voljeli bi da uzmete titulu vise nego iko !blrs je napisao/la:ma salimo se mi s vama...treba nama titula...treba nam da je bacimo u CrkvenuNeprilagodjen je napisao/la:Vidis kakav si ti. Oni citavu utakmicu pjevaju da im titula ne treba,jer Bosna nije njihova drzava,a ti im zelis tituluMa pustite price vidi se po igri ima i taj Tv prijenos ako Borac uzme vjerovatno ce biti posteno,mada bih bio najsretniji da uzme moje Sarajevo, al ako nece oni nek to bude Borac !!![]()
.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ma vi se koljete za nju,a mi nju uzmemo kroz zajebanciju,isfindramo se u nju i nabijemo nogom u mali logor.
Da, da sta ima navijacu visestrukog sampionablrs je napisao/la:ma vi se koljete za nju,a mi nju uzmemo kroz zajebanciju,isfindramo se u nju i nabijemo nogom u mali logor.
-
- Kontakt:
HAHA ma jasta,a kad je niste osvajali,i kad ste bili u dnu na tekme vas je po 300 dolazilo,a sad vas bude i po 10-15 hiljada i prosle sezone,sto ti samo po sebi govori da vam je stalo pusti se ti te price!blrs je napisao/la:ma vi se koljete za nju,a mi nju uzmemo kroz zajebanciju,isfindramo se u nju i nabijemo nogom u mali logor.
profulo si temu...pitanje je bilo sta s titulom?lijepo sam vam objasnio sta s njom...
- Principatus
- Kontakt:
Stampa u BiH?Neprilagodjen je napisao/la:Ta utakmica je dogovorena i trenutno je predmet istrage u Uefa. Pisala je skoro stampa o tome,a bilo je i na ovom portalu,potrazi.
Nisam jos nista o tome vidio bar u njemackim medijima, a inace su one veoma aktuelne sto se tice skandala oko manipulacija, jer se vecina istraga vodi ovdje. Uostalom za tako nesto je uvjek potrebno dvoje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
jedva cekam !
nadam se fer i korektnim utakmicama !
i naravno pobjedi željA !
nadam se fer i korektnim utakmicama !
i naravno pobjedi željA !
samo sarajevo je napisao/la:HAHA ma jasta,a kad je niste osvajali,i kad ste bili u dnu na tekme vas je po 300 dolazilo,a sad vas bude i po 10-15 hiljada i prosle sezone,sto ti samo po sebi govori da vam je stalo pusti se ti te price!blrs je napisao/la:ma vi se koljete za nju,a mi nju uzmemo kroz zajebanciju,isfindramo se u nju i nabijemo nogom u mali logor.
Samo Vam puno trba da titiulu uzmete kroz zajebanciju citava decenija,a i sad ko vam garantuje!
koji si sad pa ti?je li ni ti ne kontas sta cemo s titulom?
Borac je poslije Želje najkvalitetnija ekipa u državi, ali bez obzira na sve Željo će izaći kao pobjednik. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Dječiji fazoni...blrs je napisao/la:ma vi se koljete za nju,a mi nju uzmemo kroz zajebanciju,isfindramo se u nju i nabijemo nogom u mali logor.
Ama Tm -ovci sta se ovda zjbavate ajte stampajte majice 

Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
bice prenos obe utakmice kupa sa zeljeznicarem
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/rea ... 1/09/2010/
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/rea ... 1/09/2010/
- zlaya_tm87
- Kontakt:
svaka cast za upravu, odlican potez sa tv prenosom...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.