AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sutra u toku dana pratiti i navijati za Torino i Udinese i pripremati se za večernju utakmicu.
Jedno pitanje za ove što su upućeniji: sa plasmanom u finale kupa jesmo li obezbjedili EL?
Jedno pitanje za ove što su upućeniji: sa plasmanom u finale kupa jesmo li obezbjedili EL?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa to je tako kad su kvalitetom 4 ekipe skoro pa jednake.Nema puno razlike izmedju Milana, Rome, Lazia i Intera.Samo eto sto ostaje uvijek ono pitanje sta bi bilo da je Montella dobio otkaz samo 4-5 utakmica ranije?!Raonffa je napisao/la:Ne možeš se k'o čovjek ni oprostiti od LP, opet ćeš imati neku lažnu nadu i na kraju pušiona.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Pa to je tako kad su kvalitetom 4 ekipe skoro pa jednake.Nema puno razlike izmedju Milana, Rome, Lazia i Intera.Samo eto sto ostaje uvijek ono pitanje sta bi bilo da je Montella dobio otkaz samo 4-5 utakmica ranije?![/quote]
Plus da nije bio onaj gol od golmana Beneventa u zadnjim trenucima. Ta dva boda bi bila velika.
Plus da nije bio onaj gol od golmana Beneventa u zadnjim trenucima. Ta dva boda bi bila velika.
a dobro ba ljudi, ne bi se ni mi njima pridružili da ni oni nisu imali čitavu seriju kikseva i gubljenja bodova.
doduše ne može niko nadmašiti naše kikseve iz prvog dijela sezone pa sve i kad bi se trudio
ali yebiga, to je bila cijena dovođenja 11 novih igrača koju si morao platiti, a kroz koje drugi klubovi nisu morali prolaziti jer su imali svoje uigrane ekipe na okupu.
pratim sampdoriu i po stoti put kažem, obavezno moraju dovesti toreiru jer nam baš to treba na sredini
a nije ni preskup, klauzula nekih tridesetak miliona za koju se pričalo da će je napoli aktivirati, ali ako su dovoljno pametni iz uprave preduhitriti će ih i dovesti ga u milan.
s druge strane govedo i lapadula izgubljeni slučaji, genoa će nam qurac išta uplatiti za njih
sve produkti maga galijanija, nevjerovatnih 35 potrošenih miliona
doduše ne može niko nadmašiti naše kikseve iz prvog dijela sezone pa sve i kad bi se trudio
pratim sampdoriu i po stoti put kažem, obavezno moraju dovesti toreiru jer nam baš to treba na sredini
s druge strane govedo i lapadula izgubljeni slučaji, genoa će nam qurac išta uplatiti za njih
sve produkti maga galijanija, nevjerovatnih 35 potrošenih miliona
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa dobro možda Lapadula i Bertolacci valjaju Genovi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pa fazon je što ni njima ne valjaju 
lapadula ako se ne varam ima čitava 4 gola kao napadač za čitavu sezonu, a za govedo se većina novinara slaže da će se vratiti u milan, a šta će dalje biti boga pitaj.
s obzirom da je preprepreplaćen onda možda bolje da ostane i zamjeni recimo ulogu maurija ili eventualno lokatelija kojeg bi valjalo poslati na posudbu da se kali, bar da nam se na neki način isplati onih dvadesetak miliona... u najidealnijem scenariju bi bilo dobro da na njemu zaradiš bar pola od onoga što si uložio, ali ko će bolan za njega iko baciti veće pare, to je samo galiani bio u stanju.
doduše ako se ne varam nešto se za lapadulu pričalo da je posudba za obaveznim otkupom na kraju ali dabogda, previše dobro zvuči da bi bilo istinito.
lapadula ako se ne varam ima čitava 4 gola kao napadač za čitavu sezonu, a za govedo se većina novinara slaže da će se vratiti u milan, a šta će dalje biti boga pitaj.
s obzirom da je preprepreplaćen onda možda bolje da ostane i zamjeni recimo ulogu maurija ili eventualno lokatelija kojeg bi valjalo poslati na posudbu da se kali, bar da nam se na neki način isplati onih dvadesetak miliona... u najidealnijem scenariju bi bilo dobro da na njemu zaradiš bar pola od onoga što si uložio, ali ko će bolan za njega iko baciti veće pare, to je samo galiani bio u stanju.
doduše ako se ne varam nešto se za lapadulu pričalo da je posudba za obaveznim otkupom na kraju ali dabogda, previše dobro zvuči da bi bilo istinito.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemoj sve tako crno gledati, aBd dogodine Bertolacci-Kale duo nas vodi u LP 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Neka oni vode Genou do titule prvaka samo neka ih nema kod nas.Raonffa je napisao/la:Nemoj sve tako crno gledati, aBd dogodine Bertolacci-Kale duo nas vodi u LP
Nismo li dogovorili SUNG-YUENG KI iz Swansea?? Negdje sam naletio na tu informaciju...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nego ovo bi moglo biti jako dobro kolo za nas ako ovako ostane Inter,i naravno ako mi dobijemo,eto nas na -6 od rome,a -5 inter,jos ako laziali ne dobiju lp nam je na -5 sto je u 7 kolo do kraja itekako dostizno
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roma, Inter
Vratiše ljudi Milan u utrku
Vratiše ljudi Milan u utrku
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
eto da smo dobili derbi mogli smo doći do -2 večeras, ali yebat mu mater, više mi muka od ovog kalkulisanja i računanja, jedva čekam da sezona završi 
ne treba smetnuti sa uma da i mi gostujemo ovom torinu
mada ih je inter ubio, odavno ne vidjeh ovoliku količinu sreće odnosno nesreće za onaj drugi tim.
ne treba smetnuti sa uma da i mi gostujemo ovom torinu
mada ih je inter ubio, odavno ne vidjeh ovoliku količinu sreće odnosno nesreće za onaj drugi tim.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Spominje se ali još nema ništa ni oko njega ni oko nikoga drugog.koraj je napisao/la:Nismo li dogovorili SUNG-YUENG KI iz Swansea?? Negdje sam naletio na tu informaciju...
- Fantasista
- Kontakt:
Vidim da spominjete govedo i odmah me glava zaboli. Sto dalje od Milana neka ide zajedno sa Montom i Kalinicem. Pokloniti sve invalide nekome.
Sto se tice igraca koji se spominju zadnjih dana to je sve goli qrac.
Sto se tice igraca koji se spominju zadnjih dana to je sve goli qrac.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jos sljedece kolo Lazio-Roma, Atalanta-Inter, i mi protiv utucenog Napolija.rope11 je napisao/la:eto da smo dobili derbi mogli smo doći do -2 večeras, ali yebat mu mater, više mi muka od ovog kalkulisanja i računanja, jedva čekam da sezona završi
ne treba smetnuti sa uma da i mi gostujemo ovom torinu![]()
u kakvom qurcu je ovaj napoli, taman nam na vrijeme dolaze na san siro
bem ti bonucija, čitavo vrijeme mu visi suspenzija radi kartona i umjesto da ih je danas očistio, postoji mogućnost da propusti napoli ili torino.
sreća što poslije tih utakmica dolazi benevento, ako do tad ne dobije karton onda neka protiv torina više riješi to.
sad vidim da večeras počinje abate jer se calabrija povrijedio, pa ovaj je stvarno beznadežan slučaj
bem ti bonucija, čitavo vrijeme mu visi suspenzija radi kartona i umjesto da ih je danas očistio, postoji mogućnost da propusti napoli ili torino.
sreća što poslije tih utakmica dolazi benevento, ako do tad ne dobije karton onda neka protiv torina više riješi to.
sad vidim da večeras počinje abate jer se calabrija povrijedio, pa ovaj je stvarno beznadežan slučaj
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
zaboravite šta sam rekao... 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Uvijek i zaboravimorope11 je napisao/la:zaboravite šta sam rekao...
Šalu na stranu ništa im to ne znači kad gube u sljedećem kolu.
Hajde Oddo, hoćemo pobjedu.
Povede i udine. Uhh kako bi bilo dobro veceras pobijediti a da svi konkurenti izgube a na dobrom je putu.
Ajmo gattuso 3 bobe za raju u daljini heheh
Ajmo gattuso 3 bobe za raju u daljini heheh
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cekam jos da vi dobijete za 100km . Znaci racunajte nista od 3 boda veceras
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.