AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 apr 2018, 18:31

Cekam jos da vi dobijete za 100km . Znaci racunajte nista od 3 boda veceras
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 apr 2018, 18:33

evo izjednačiše mada bi i remi u konačnici bio dobar.

a baš bi bio fazon da večeras poslije svega izgubimo bodove, meni sasulo rasulo uvijek bar malo budi strah, pa da su u ne znam ti kako lošoj formi :mrgreen:

curton i kebab zabijaju večeras, no sikiriki :cool:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 apr 2018, 18:54

evo opet preokrenuše, neću više ništa da pišem :rol:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 apr 2018, 18:55

Inter ni sljedeće kolo neće pobijediti u Bergamu, dok u rimskom derbiju očekujemo neki X :mrgreen:

Ako se ovo gore ostvari, plus mi dobijemo Sassuolo i nekim čudom Napoli, au kakva će to završnica prvenstva da bude :rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 apr 2018, 19:30

što je najgore, sve te ekipe protiv kojih oni igraju i gube bodove, neće ni nas zaobići do kraja sezone.
torino, atalanta, napoli, fiorentina... ko živ ko mrtav na kraju :salut:

mada olakotna okolnost je da dosta utakmica igramo na san siru, tu ni napoli ni viole neće baš tako lako proći.

ali prava drama nastaje od večeras, ne možeš odlučiti ko je od intera rome ili lazija zreliji za top 4, a od večeras se i milan ravnopravno uključuje u utrku.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 apr 2018, 19:48

Nas najviše yebe što smo u konstantnom zaostatku, i to je zaostatak kontinuirano opadao tokom ovih par mjeseci, a opet je ostao prilično velik.

Mislim šest bodova (uz večerašnju pobjedu) za trećim i četvrtim mjestom nije veliki zaostatak, al' je poprilično tužno i psihički ubija da si u 3,5 mjeseca doživio jedan yebeni poraz i opet si relativno daleko od LP.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 apr 2018, 19:56

Odavno nisam gledao da neko gubi kuci i da nema apsolutno nikakve ambicije da krenu napred. Ovi iz Udina su dva puta presli centar u drugom poluvremenu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 apr 2018, 20:04

zato su se šupci trudili milanu ukrasti bodove :zzz:

doduše da onaj nesretni calabria ne dobi crveni karton pobjedili bi, ali da ga yebeš moramo mi nekako sami sebi podapeti nogu, što jednostavno kad može komplikovano.

ako se ne varam imamo samo dva remija i poraz u 2018, a opet suviše zaostaješ za top 4 gdje ne zavisiš samo od sebe nego i od ostalih hoće li imati dobar ili loš dan i uprkos svemu tome (čak i ako se sve zvijezde poslože), opet imaš vrlo male šanse da se dokopaš LŠ jer te yebe loš ulazak u sezonu kojeg nikako ne možeš otarasiti s grbače.
zato jedva čekam da završi sezona, stvarno me počinje ozbiljno zamarati ovo računanje i upoređivanje :mrgreen:

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 apr 2018, 20:11

Izgleda da ti je loše išla matematika pa te zamara.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 apr 2018, 20:15

Milan ima jos jednu utakmicu protiv objektivno kvalitetnije ekipe, ali eto na svu srecu taj mec igraju na San Siru, i odmah su sanse puno vece.Sve ostalo su ekipe od kojih je Milan bolji.A takve ekipe je Milan lagano rijesavao u protekla 3 i po` mjeseca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 apr 2018, 20:32

Pa dobro nemaju ni konkurenti nešto puno teži raspored od nas, mi igramo sa Napolijem, Lazio ima konkurentske duele sa Romom i Interom, dok Inter i Roma, pored duela sa Lazijom, imaju duele protiv Juventusa.

Sva četiri tima imaju dosta istih ekipa protiv kojih će igrati, i dosta je tu jakih ekipa, pogotovo Lazio ima potežak raspored, jedino im je Crotone nešto lakša tekma na papiru.

Biće tu još kikseva i iznenađanja, onaj ko bude najmanje kiksao taj će ići u LP. Moje mišljenje je da će Roma definitivno u Ligu prvaka, Interu i Laziju dajem podjednake šanse.

Mi moramo biti skoro pa perfektni do kraja, od moguća 24 boda, mislim da bez minimalno 18 do kraja nemamo nikakve šanse.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 apr 2018, 20:45

I da, pored najtežeg rasporeda, Lazio ima obaveze u Europi, mislim da će odigrati još minimalno tri tekme u LE (pošto bi trebalo da je neupitno da idu u polufinale).

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 apr 2018, 13:08

romagnolija nema minimalno 15 dana, a vjerovatno i više od toga. :facepalm:

gotovo, svi snovi o LŠ lagano padoše u vodu, prvo napoli bez njega i bonucija pa torino, pa atalanta, pa fiorentina... nema tu više šansi, vidjeli smo na šta nam liči odbrana bez njega.

sad je najbitnije da ga pripremiš za finale kupa, valjda će ga do tad osposobiti.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 10 apr 2018, 13:54

Rope kad su nasi u pitanju,odmah racunaj 3 sedmice,pod uslovom da se jos sta ne zakomplikuje.
Ma ne nadati se vise toj Lp,gotovo je to.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 apr 2018, 12:52

jašta nego 3 :mrgreen:
vjerovatno i više, ali neka makar bude spreman za finale, skrpit ćemo se dotad.

yebem ti kako nam se otvara LŠ, prvo konkurenti gube, pa sad imaš romu i lazio koji će biti fokusiraniji na evropska takmičenja tako da je za očekivati da možda u jednom momentu kiksnu u ligi, a mi remiziramo protiv yebenog sasula i tako po stoti put ove sezone sam sebi podmetneš nogu, pa tačno da se upucaš od muke. :facepalm: :facepalm:

doduše sad se i univerzum ujedinio protiv nas sa ovom povredom romagnolija, rekao sam odmah prije par mjeseci, čim se jedan od bitnijih igrača povrijedi mi smo za 20% lošiji, nama je svaki izostanak nenadokadiv gubitak.

a na napoli bez lea i roma... to je tek sranje nad sranjima. :oops:
ako se iz tog čuda nešto dobro izrodi onda možemo sve očekivati, ali da bog da sine.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 apr 2018, 17:05

Najgore je što ćemo dobiti Napoli, al' će sve to na kraju biti uzalud.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 13 apr 2018, 22:52

Sad krece onaj period kad ne mozemo nikoga dobiti. Suspendovani i povrijedjeni igraci, jos ako su bez motiva slijedi nekoliko poraza.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 apr 2018, 22:50

pa već su u slobodnom padu, prvo je krenulo sa arsenalom (s tim da se nekako oporavilo od toga), ali onda slijedi juventus pa dvije vrlo loše utakmice sa interom i sasulom.
sutra bez dva najbitnija igrača u odbrani protiv napolija, smiješi se još jedan negativan rezultat u nizu pa se definitivno može početi govoriti o krizi :salut:

nego fasone kaže da ćemo uz ova dva dovedena igrača (pretpostavlja se na reinu i strinića, možda i onog koreanca) ekipu pojačati još dodatno sa tri kvalitetna igrača i da neće biti potrebe za prodajom bitnih igrača, osim ako to izričito ne zatraže.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 apr 2018, 11:22

Sad ces vidjeti ljepote kad Napoli krene s visokim presingom,a mi od Donarume ne mozemo 3 pasa sastavit :ljepota:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 apr 2018, 12:26

Danas mi uzimamo Napolitance lagano 2-0

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []