FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi sa malim zakašnjenjem SRETAN VASKRS svim ljudima koji slave!Izvinite na upadu
Sarajevo ljubavi moja!
Idi, poselami sabrinu i Kantardžića i ostalemiky_hz je napisao/la:Mozemo se upoznati nije frka,ja sam tu na Istoku uvijek na istom mjestu svako kolo i kad udjes na tribinu znas ko gdje sjedi uvijek isti bolesnici na istom mjestu .
Neznam cemu takva prica kao kakvi vi koji to mi? , i cemu pravis grupaciju neku?A vidjet ces sta ti pricam za vikend da to nije ni b od bojkota zato sam se o ukljucio u raspravu ,jel ce se stvoriti pogresna slika sa strane gledajuci.Jel zelim da razdovijim pricu jel se zna sta je klasican bojkot i samo zato sam pisao.
I podrži igrače koji imaju 5 suteva u 6 utakmica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Normalno da će bit raje na stadionu, boli nekog dedu od 60 godina qrac što sjever ima probleme, on će kupit kartu i doć na utakmicu. Ali, ja prvi i mojih 10ak jarana koji dolaze sa mnom nećemo doći, a većina nas je na istoku, neki i sa sezonskim. Koliko će još bit takve raje, koja prate situaciju po forumima i društvenim mrežama i kojim je svakako pun qrac manekena i svega ovog? Svi takvi će slijedit sjever i neće doć. Bit će ljudi al će nas kone debelo nadmašit s posjetom, yebo me svak ako naših na istoku i zapadu bude preko 1500.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- dynamodresden1
Ne pravim ja nikakvu grupaciju, ako ne vidis da je krajnje vrijeme da se nesto uradi, nastavi ti brate ici na istok nemoj zaboraviti sta opsovat igracima jer vam je to jedino sto mzlozete uraditi, a posebno to ide za momke koji u 24 god prestanu sa navijackim zivotom, i kao poslije onda prica sjever nema snage da tjera ove, pa kad nema sjever poduzmite vi pljuvaci sa istoka nesto.miky_hz je napisao/la:Mozemo se upoznati nije frka,ja sam tu na Istoku uvijek na istom mjestu svako kolo i kad udjes na tribinu znas ko gdje sjedi uvijek isti bolesnici na istom mjestu .
Neznam cemu takva prica kao kakvi vi koji to mi? , i cemu pravis grupaciju neku?A vidjet ces sta ti pricam za vikend da to nije ni b od bojkota zato sam se o ukljucio u raspravu ,jel ce se stvoriti pogresna slika sa strane gledajuci.Jel zelim da razdovijim pricu jel se zna sta je klasican bojkot i samo zato sam pisaom A ja sam tu druze moj uvijek i bio i bit cu.
- Osttribine
- Kontakt:
Dijelim tvoje misljenje, a i moja raja i ja koji smo svaku tekmu na Istoku, a i na veliki broj gostovanja, doci cemo i na ovu utakmicu, a ovde na ovom forumu i kad smo imali kakve takve rezultate mogao si vidjeti komentare "daj stream" itd. Cast momcima koji zive daleko od grada Sarajeva pa nisu mogli prisustvovati nekim "manjim" tekmama. Nama je stanje u klubu katastrofalno od zadnje titule 2015.e pa se nije islo u neke bojkote, manje vise su isti ti ljudi u klubu. Po meni bi bojkot samo imao smisla npr. da nas dolazi svaku tekmu 10 milja na Kosevo, da imamo sezonskih prodatih jedno 7 milja, pa ako fkt idemo u klasicni bojkot pa niko da ne dodje to bi imalo nekog odjeka. Nazalost rezultati su nam katastrofalni i nizasta se ne borimo te nas je s toga protiv Krupe bilo po meni ne vise od 500 ljudi. Opet kazem da imamo rezultate i da smo u igri za nesto bile bi tribine ispunjene za derbi i ako bi i tada u klubu sjedio taj Elvir, Valentin, Sabrina i ko sve ne.miky_hz je napisao/la:Mozemo se upoznati nije frka,ja sam tu na Istoku uvijek na istom mjestu svako kolo i kad udjes na tribinu znas ko gdje sjedi uvijek isti bolesnici na istom mjestu .
Neznam cemu takva prica kao kakvi vi koji to mi? , i cemu pravis grupaciju neku?A vidjet ces sta ti pricam za vikend da to nije ni b od bojkota zato sam se o ukljucio u raspravu ,jel ce se stvoriti pogresna slika sa strane gledajuci.Jel zelim da razdovijim pricu jel se zna sta je klasican bojkot i samo zato sam pisao.
Najjace je ovo "nije za forum" svi fini i kulturni, niko ne smije nista napisat dok nas glodari ogulise. Koji se ku*ac sakrivaju go*na, uopste mi nije jasan ovaj stav navijaca ko da smo svi potpisali ugovor sto su Kusturici ponudili..
Sve treba da se zna, ovo je i za novine i za zidove, forume, letke... za sve je samo ne za skrivanje.. Nisu narodni heroji progonjeni od vlasti vec obicni glodari za koje treba i malo dijete da zna. Sta nakrali se dobro pa da ih ne ometamo dok trose pare, svi treba da znaju, da im je*u milu majku na svakom koraku, kad po hljeb dodju u granap da se ispljuvani vrate kuci..
Sve treba da se zna, ovo je i za novine i za zidove, forume, letke... za sve je samo ne za skrivanje.. Nisu narodni heroji progonjeni od vlasti vec obicni glodari za koje treba i malo dijete da zna. Sta nakrali se dobro pa da ih ne ometamo dok trose pare, svi treba da znaju, da im je*u milu majku na svakom koraku, kad po hljeb dodju u granap da se ispljuvani vrate kuci..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Pa ja nisam nikad ni zivio tim zivotom navijaca ustvari to nije ni postojalo u vrijeme kad sam ja isao,i do srednje skole sam isao na sjever(i normalno ko dijete koje je odraslo na Jezeru normalno da cu u tom godinama skakati po sjeveru) i kad je pocela furka kacketi folovi i to nesto "novo" tad sam se sklonio jel sam vidio da to nije za mene ,svaka cast koga to zanima mene ne zanima,ja sam vise za gledanje utakmice i zato sam se i sklonio sa te tribine i presao na drugu jel hocu da gledam fudbal i na fudbal gledam tako a ne kroz kodeks samih navijaca i tog svijeta.Sada su neka druga vremena i ja se iskreno u istim ne pronalazim i nemogu nazor biti tu i furati to ako me ne privlaci.Logicno jel svako radi ono sto mu cejf i sto ga zanima.dynamodresden1 je napisao/la:Ne pravim ja nikakvu grupaciju, ako ne vidis da je krajnje vrijeme da se nesto uradi, nastavi ti brate ici na istok nemoj zaboraviti sta opsovat igracima jer vam je to jedino sto mzlozete uraditi, a posebno to ide za momke koji u 24 god prestanu sa navijackim zivotom, i kao poslije onda prica sjever nema snage da tjera ove, pa kad nema sjever poduzmite vi pljuvaci sa istoka nesto.miky_hz je napisao/la:Mozemo se upoznati nije frka,ja sam tu na Istoku uvijek na istom mjestu svako kolo i kad udjes na tribinu znas ko gdje sjedi uvijek isti bolesnici na istom mjestu .
Neznam cemu takva prica kao kakvi vi koji to mi? , i cemu pravis grupaciju neku?A vidjet ces sta ti pricam za vikend da to nije ni b od bojkota zato sam se o ukljucio u raspravu ,jel ce se stvoriti pogresna slika sa strane gledajuci.Jel zelim da razdovijim pricu jel se zna sta je klasican bojkot i samo zato sam pisaom A ja sam tu druze moj uvijek i bio i bit cu.
Ali ne generalizujem tako stvari kao ti niti mislim da ako je onaj sto stoji pored tebe los da i ti automatski to moras biti,eto vidis ti nas nazivas naprimjer sve jednim te istim,svi smo pljuvaci i ko nas sisa. Sad smo eto svi isto sto dolazimo na tu tribinu ta famozna recenica pljuvaci sa istoka ,previse gledas u
jednom smjeru druze.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 apr 2018, 22:33, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neko napisa na fb da je Sarić jedini išao u Mostar autom, nije htio sa ostalim igračima autobusom, jel istina to?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I ja sam vidio to i ako je istina onda ti Saric **** familiju cijelu HusrefeBordoSarajevo je napisao/la:Neko napisa na fb da je Sarić jedini išao u Mostar autom, nije htio sa ostalim igračima autobusom, jel istina to?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Da je pješke došao Husref bi ga opet u prvih 11 zacementirao!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
miky_hz je napisao/la:Pa jel ti mislis da Horde Zla nebi bile na utakmici da se nije desila ta frka a znali su i prije frke da je uprava takva kakva jeste i da vode los klub? Hajde nemoj zaj.ebavat eto preko vikenda fol svi progledali na jednom pa odlucili nece niko ici.De bogati.Eto mi tri godine igramo super fudbal i sve nam nebeske hurije u upravi sjedile i mi to znali i isli eto.Eto ja nisam znao da je Elvir lopov i da zavrce pare eto niko nije znao to sad u petak saznali sve.De ljudi boga vam. Sto se odma nisu povukli svi nece niko na Kosevo ,svi da stanemo pred stadion pa da vracamo raju,znamo od prije da lose rade sta je problem,nije uprava od jucer.FrancescoTotti je napisao/la:pa ako se zna zasto je razdor napravljen u grupi, ako se zna da su i ranije raznorazni **** iz uprave radili slicne stvari zar je potreban poziv ostalim navijacima da stanu uz bok hordama?!
po meni svako ko ode na jednu utakmicu dok su ovi ljudi na celu ne voli klub vec mu zeli sve najgore.
Nemojte se ofirati i govoriti bojkot jel ce raje biti ,i nemojte da vas furaju komsije kasnije vidi fol bojkot a doslo ih par hiljada.
Kod bojkota kluba nema ili ili,nema sredine,il idu svi il neide niko.Ali ovo nije bojkot kluba niti utakmica ovo je nesto skroz deseto.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Čala prosle godine podigao ekipu poslije poraza od zrinjskog i sirokog u finalu kupa i nakon tri dana dobili zeljeznicar uz fantasticnu borbu i igru . al odnosi u ekipi izmedju trenera i igraca nedaje nadu za ovaj derbi . koliko god bio bojkot i borba protiv uprave i sve lose sto nam je ova ekipa priredila volio bi da dobijemo derby ,jednostavno srce tako kaze
Kako mrzim ove tracarske fore.Inijesta je napisao/la:I ja sam vidio to i ako je istina onda ti Saric **** familiju cijelu HusrefeBordoSarajevo je napisao/la:Neko napisa na fb da je Sarić jedini išao u Mostar autom, nije htio sa ostalim igračima autobusom, jel istina to?
Ako nesto nisi vidio ili dozivio nemoj ni pisati o tome.
Samo zato sto nekog ili nesto ne podnosis ne morte ovdje izmisljati stvari.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vjerovatno postoji problemi izmedju Husrefa i igraca, ja ne znam sta moze biti razlog ovako losih igara...
Pa haman isti tim je pred kraj jesenjeg dijela lijepo igrao...
Za poluditi...
Pa haman isti tim je pred kraj jesenjeg dijela lijepo igrao...
Za poluditi...
-
belosevic28
- Kontakt:
Jesmo u qrcu, treba pljuvati od golmana do sabrine, ali JOK izmisljati stvari.
E cuj nije isao busem, i to izvali, pardon izjavi decko koji je ove godine gledao FKS uzivo slovom i brojem k'o i ja Velez Sarsfield - nijednom !
E cuj nije isao busem, i to izvali, pardon izjavi decko koji je ove godine gledao FKS uzivo slovom i brojem k'o i ja Velez Sarsfield - nijednom !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kad neko njega uzima za ozbiljnobelosevic28 je napisao/la:Jesmo u qrcu, treba pljuvati od golmana do sabrine, ali JOK izmisljati stvari.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zašto bi neko sa privatnog profila pisao laži javno?emir79 je napisao/la:Kako mrzim ove tracarske fore.Inijesta je napisao/la:I ja sam vidio to i ako je istina onda ti Saric **** familiju cijelu HusrefeBordoSarajevo je napisao/la:Neko napisa na fb da je Sarić jedini išao u Mostar autom, nije htio sa ostalim igračima autobusom, jel istina to?
Ako nesto nisi vidio ili dozivio nemoj ni pisati o tome.
Samo zato sto nekog ili nesto ne podnosis ne morte ovdje izmisljati stvari.
Pitao sam jel istina, veze ja o tom nemam, ne vidim razlog da momak izmišlja i lupa bezveze. Šta treba, za svaku činjenicu donijet papir sa dokazom i prije tog ovjerit taj papir kod notara da bi povjerovali i da bi bila istina? Pun mi je qrac tih koji traže neke dokaze i koji se odma upale da brane lopove i parazite u klubu, uopšteno, ne vezano za ovo i lično za tebe.
I da, 95% ovih "tračarskih fora i priča BEZ DOKAZA" prije ili kasnije se ispostavi da su istinite, vrijeme pokaže.
Slijep ne vidi i nikad vidjet nece.
FK Sarajevo
Ma vise je ova tema u qrcu nego nasa ekipa. Svasta se ovdje brate dopusta.belosevic28 je napisao/la:Jesmo u qrcu, treba pljuvati od golmana do sabrine, ali JOK izmisljati stvari.
Koliko god da stvari idu nekim losim smjerom, ne treba dozvoliti da se nekome psuje familija i to bez pokrica. Psuje se covjeku koji se upisao u legendu kluba i kao igrac i kao trener.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja Husrefu necu nikad nista opsovati, mada mi je pao u ocima braneci rad Uprave koja je vrhunac dostigla ovim zadnjim desavanjima sa grupom.
Sto se tice ovih nebuloza, mahalalo se i uvijek ce, ali me nervira da neko ko dr.ka qrac za tastaturom, ode svake prestupne na tekmu uzima sebi za pravo pisati kojekakve izmisljotine... U qrcu smo to svako vidi, al cuj Saric isao autom na tekmu hahah
Sto se tice ovih nebuloza, mahalalo se i uvijek ce, ali me nervira da neko ko dr.ka qrac za tastaturom, ode svake prestupne na tekmu uzima sebi za pravo pisati kojekakve izmisljotine... U qrcu smo to svako vidi, al cuj Saric isao autom na tekmu hahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.