Jesi bio danas na grahu?Raonffa je napisao/la:Inter ni sljedeće kolo neće pobijediti u Bergamu, dok u rimskom derbiju očekujemo neki X![]()
Ako se ovo gore ostvari, plus mi dobijemo Sassuolo i nekim čudom Napoli, au kakva će to završnica prvenstva da bude
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ko će ba komšija graha na ovom zvidanu jbtVijadukt je napisao/la:Jesi bio danas na grahu?Raonffa je napisao/la:Inter ni sljedeće kolo neće pobijediti u Bergamu, dok u rimskom derbiju očekujemo neki X![]()
Ako se ovo gore ostvari, plus mi dobijemo Sassuolo i nekim čudom Napoli, au kakva će to završnica prvenstva da bude
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:
Ko će ba komšija graha na ovom zvidanu jbt
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Šta fali grahu s malo rebaracaVijadukt je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Ko će ba komšija graha na ovom zvidanu jbtznaci nisi bio.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne, al' hajmo reći da sam imao live prenos događajaVijadukt je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Ko će ba komšija graha na ovom zvidanu jbtznaci nisi bio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pa dobro nista neocekivano. Ipak, Mahala i okolne ullice predvode planinarski put u nasem malom mistu.Raonffa je napisao/la:
Ne, al' hajmo reći da sam imao live prenos događaja
A danas vidim jednog kod turske banke i kontam se jel mi ono jaran faraon.
Danas me vala nisi mogao vidjeti nigdje, nisam se pomakao iz kućeVijadukt je napisao/la:pa dobro nista neocekivano. Ipak, Mahala i okolne ullice predvode planinarski put u nasem malom mistu.Raonffa je napisao/la:
Ne, al' hajmo reći da sam imao live prenos događaja![]()
A danas vidim jednog kod turske banke i kontam se jel mi ono jaran faraon.Tipicni Mahalac.
![]()
ove su bile 100% na plejlisti.
na ovakvoj ljepotiRaonffa je napisao/la:
Danas me vala nisi mogao vidjeti nigdje, nisam se pomakao iz kuće
Fakultet jageruVijadukt je napisao/la:na ovakvoj ljepotiRaonffa je napisao/la:
Danas me vala nisi mogao vidjeti nigdje, nisam se pomakao iz kuće
jos zbog skoleRaonffa je napisao/la:
Fakultet jageru
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Da, ljudima je neprijatno kad vide malog. Imaju posle potrebu da te tretiraju kao osobu sa invaliditetom.Sage je napisao/la:Ja sam to rijesio tako sto su me ti isti 'slucajno' zatekli golog.filip13 je napisao/la:primitivizamDerdiyok je napisao/la:Fakat ne znam odakle narodu da ulaze u kuću bez zvona, bez kucanja, samo hladno za šteku i hop, ko da kod sebe ulazi ccc.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
vidi dantesa sto iz iskustvaLAZARUS2000 je napisao/la: Da, ljudima je neprijatno kad vide malog. Imaju posle potrebu da te tretiraju kao osobu sa invaliditetom.
Miljenik admina i ostale moderacije
Ramsey8 je napisao/la:
vidi dantesa sto iz iskustva
Tschajnitschje is on fire
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne znam na sta mislis ali znam da me niko nije smio pogledat u oci i izbjegavali su me zadugo. To je bio jedini nacin da zaustavim ulazenje u kucu ko u autobusku bez kucanja, zvonjenja il ispustanja nekog urlika prije dolaska do vrata.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ja sam imao drugi problem. Naime dobio sam previše ponuda da mijenjam muža na poslu. Ko vam je taj Dantes? Šta Dantes? Algijeri ili Edmond?Ramsey8 je napisao/la:vidi dantesa sto iz iskustvaLAZARUS2000 je napisao/la: Da, ljudima je neprijatno kad vide malog. Imaju posle potrebu da te tretiraju kao osobu sa invaliditetom.
Sage je napisao/la:Ja sam to rijesio tako sto su me ti isti 'slucajno' zatekli golog.filip13 je napisao/la:primitivizamDerdiyok je napisao/la:Fakat ne znam odakle narodu da ulaze u kuću bez zvona, bez kucanja, samo hladno za šteku i hop, ko da kod sebe ulazi ccc.
nece vise ulaziti bez kucanja
Pa burazeru ti si nekom mužu onda činio uslugu ako si njega mijenjo na poslu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Da. Nadimak mi bio SandžoDerdiyok je napisao/la:Šta, žene ti govorile da im glumiš muža na poslu dok se yebu sa nekim lijevim ?
Pa prvo dobro pročitaj šta si napisao. Razmisli da li ti fali neka riječ da bi ispalo onako kako si ti mislio Kovatjevitju.LAZARUS2000 je napisao/la:Da. Nadimak mi bio SandžoDerdiyok je napisao/la:Šta, žene ti govorile da im glumiš muža na poslu dok se yebu sa nekim lijevim ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.