RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

lottdogg
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la lottdogg » 20 sep 2010, 22:58

abd da vas mi pobjedimo u subotu , a kao posljedica tog poraza odu svi lesinari iz veleza , dobro vama a i nama :mrgreen:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 sep 2010, 23:04

Slusam samo i postujem sve postove.... Kao sto Aplle kaze, ko nema clanske karte RA, nije ni RA....Slobodno, aplle dodji na tribinu protiv Zelje i pitaj raje ko ima clansku kartu RA, i vidjeces da je tih 90posto clanskih karata upravo NA tribini....Te clanske karte je pribavljao taj isti sto ga pljujete ovde po forumu, taj sto videoteku ima....Tog momka sam ja samo i znao iz te vase nove generacije, jer sam samo njega i vidio da nesto radi za vas....Isao je od kafane i kafane i gurao te clanske, majice, dresove itd...Ali nebitno, za mene nije iznenadjenje da ti ljudi koji NESTO i rade budu popljuvani po ovom forumu....Nista novo.....Bitno je da je nesto i ukrao ;) ..Nisam bas cuo da je oteo toliku cifru :D , ali nek ti bude....Za toga sto je napadao Vahu, neka je...Taj dok sam ja ziv ima pravo svakog da napada....Jos ce Neretva go.vana pronijeti dok vi i jos takvih deset navijackih grupa, budete imali pravo udarati na te stvari....
Usput pozdrav za Brigata Rossu sa Carine 8-)
Za par nekih ostalih postova, nemam rijeci i necu vise da komentarisem....Sto se mene tice, bojkot ste poceli ODLICNO, perfektno, ali zbog par likova koji su medju vama, okrenuli ste ga samo na bojkot AntiPika....To raji i nije toliko interesantno.......Kap u moru problema, nije rjesenje a ni nesto sto bi bar meni privlacilo paznju....Taj problem kojeg vi smatrate jedinim, je rijesiv iste sekunde, ali da ste nastavili bojkot kako ste ga i poceli, sa ciljevima koje ste objavili.....Sami ste pali, sami se i ubili....
Poceli ste udarati na sve zivo, i sto je krivo i sto nije, a to nije nimalo dobro.....

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 sep 2010, 23:09

Nisi ti upucen Carina, on je te pare malo Red Army-u malo sebi. Svi znamo o kome se radi, o Coketu da se neprica u siframa mali je ovo grad zna se sve, koji je ukrao 20 000 KM od Red Army-a, i kojeg taj isti Red Army tuzi na sudu.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 20 sep 2010, 23:24

Ma Velez je jedan jedini i vjerujte mi da nije nicije vlasnistvo niti ce biti a to samo neki umisljaju i mole Boga da tako bude ali ima raje koja Velez voli vise od mame rodjene tako da je to neizvodljivo.
Drugo,ko god napada igrace taj nije normalan.Mi smo imali najboljeg trenera sto je krocio u PL a bio je samo 15-ak dana jer nije zelio da iko sa njim manipulise i jer je uveo koliko toliko reda medju igrace.Pratio sam treninge,skoro svaki jer me je taj covijek zadivio svojim pristupom i ponasanjem na terenu i da je ostao uz Acu,napravio bi odlican posao.Tom covijeku su mladi igraci bili skoro najvaznije karike u ekipi iz Kajtu,Mrkvu,Asima,Armela,Kodru i tad Zaim nije jos bio dosao ali bi se i on prikljucio i uz kvalitetan rad bi bilo muke ali bi bilo napretka a ja sad napretka ne vidim jer se nasi momci,ma kakvi bili a bolji su od ovih sa strane,unistavaju na sve nacine.Imamo i Zvonica u juniorima,i pored Demica,Djane,Zlaje,Zolja,Balalica i uz starije,moglo bi se prodat mladih igraca i da klub zivi ali dodje trener i uzima lovu na svojim igracima a domace se unistaje.Tom se treba stat u kraj,jer vidim da svaki klub gura svoju djecu samo Velez unistaje ono sto ima od svoje djece na kojim se moze zaradit.Raja je sve jaca u bojkotu a spominjanjem Huseinagica,Kade i drugih nije fer.Da nije Huseinagica i sl.ne bi igraci dobili ni marke a ovako dobiju svako 3-4 mjeseca nesto.Zalosno je i smijesno kad kazem 3-4 mjeseca ali je tako i mislim da oni nisu niciji pijuni ali...Ne znam a sto ne znam necu ni da govorim.Nemamo sta igracima zamjerit jer stekao sam dojam da je i njima dosta svega,i besparice i neprofesionalizma i mislim da je vrijeme da se bojkot pojaca u svim segmentima i da se napokon odradi nesto za dobrobit kluba

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 sep 2010, 23:26

Golemo brato, dobiju svako 3-4 mjeseca "nesto" :D Taman dok im se kopacke poderu, da mogu nove kupiti :P
Support Velez, It's logical! ★

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 sep 2010, 23:29

DrH, i priznajem da nisam nesto upucen...Mada opet tvrdim da sam momka stalno nesto vidjao da radi za taj RA....I za to i ne treba da budem upucen....Vidis i da puno ne ulazim u stvari RA, eto ih tamo, podrzavam ih uglavnom, sve dok ovako ne podju udarati po Zoki i slicnima...Za te ljude brate ja i sad zivot dajem, a to sto je Vahu napao, i to ga podrzavam......Nije Vaha ni stvorio ni rodio Mostar, nego Mostar njega....ma koliko on veliki bio...Nisam ja brate manjina, ovde medju vama...Ja sam manjina jer dosta mojih vrsnjaka ne svrlja po netu....Moji vrsnjaci su na tribini, i jos uvijek su u VELIKOJ vecini, i sa priblizno ovakvim stavovima....A neki su ovde vec poceli uveliko pljuvati po tome...Ne ide to na dobro druze.....Iako skinu i Piku i upravu, djaba im sve, ako izgube nas....A nas nista ne pitaju, i nisu nas nikad ni pitali....Znaju da smo im mi rjesenje, a nigdje ih nema, samo prave zastave i rade kako to oni odluce.....A corav vidi, i da je usprkos bojkotu, tribina dosta popunjena....
Istina, raje nema previse, ali to nije zbog bojkota, nego zbog trenutno lose igre i nezadovoljstva....Mada se to vama ne svidja, ali je tako...
Pozz svima i pamet u glavu...Malo nas je da bi se dijelili....Kanite se udaranja na sve i svakoga, pa i na ono sveto....Hebes bola vise Piku, sta ste od njega napravili beton....Ko god dodje poslije Pike, morat ce svasta raditi kao i ova uprava...I prodavati tekme, i poklanjati, i gurati pojedine igrace, jer niste zavrsili osnovi problem...A o njemu sam pisao...Para nema, a MORA ih biti.....Da vam ih neko donese, a da ih ne uzima, to zaboravite.....To vise nema ni u bajkama....
I posto ce te me napadati, da vam odmah unaprijed odgovorim...Uprava jeste problem, ali PRAVO mali, sicusni problem u moru problema koje mi imamo....

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 20 sep 2010, 23:49

carina je napisao/la:Slusam samo i postujem sve postove.... Kao sto Aplle kaze, ko nema clanske karte RA, nije ni RA....Slobodno, aplle dodji na tribinu protiv Zelje i pitaj raje ko ima clansku kartu RA, i vidjeces da je tih 90posto clanskih karata upravo NA tribini....Te clanske karte je pribavljao taj isti sto ga pljujete ovde po forumu, taj sto videoteku ima....Tog momka sam ja samo i znao iz te vase nove generacije, jer sam samo njega i vidio da nesto radi za vas....Isao je od kafane i kafane i gurao te clanske, majice, dresove itd...Ali nebitno, za mene nije iznenadjenje da ti ljudi koji NESTO i rade budu popljuvani po ovom forumu....Nista novo.....Bitno je da je nesto i ukrao ;) ..Nisam bas cuo da je oteo toliku cifru :D , ali nek ti bude....Za toga sto je napadao Vahu, neka je...Taj dok sam ja ziv ima pravo svakog da napada....Jos ce Neretva go.vana pronijeti dok vi i jos takvih deset navijackih grupa, budete imali pravo udarati na te stvari....
Usput pozdrav za Brigata Rossu sa Carine 8-)
Za par nekih ostalih postova, nemam rijeci i necu vise da komentarisem....Sto se mene tice, bojkot ste poceli ODLICNO, perfektno, ali zbog par likova koji su medju vama, okrenuli ste ga samo na bojkot AntiPika....To raji i nije toliko interesantno.......Kap u moru problema, nije rjesenje a ni nesto sto bi bar meni privlacilo paznju....Taj problem kojeg vi smatrate jedinim, je rijesiv iste sekunde, ali da ste nastavili bojkot kako ste ga i poceli, sa ciljevima koje ste objavili.....Sami ste pali, sami se i ubili....
Poceli ste udarati na sve zivo, i sto je krivo i sto nije, a to nije nimalo dobro.....

Nije sve za neta, raspitaj se malo kako je i sta bilo, krme je i zaplakalo (vjerovatno nije zato sto je nevin), i dogovorio da ce vracati lovu, ali nakon prve rate, mis mekinjas.
Ali vidis, ovo je problem danasnjeg Mostara. Sve su to nasa "mostarska raja", jel de. Iako je on pokrao RA, ti ces opet sa njim sjesti na kafu i praviti se ko da nista nije bilo. Ono, "ma kradu svi pa moze i on", ili "to su ionako pare od dijaspore", i idemo dalje. Jeste on skakao, i valjao je, ali je na kraju to sve naplatio. I sad znamo sto je toliko skakao, da bude sto vise love u obrtaju, onda je lakse zavalit ljude. A dijaspora sto je slala - sve je islo preko njega i on je bio kontakt sa njima, eto kako je mogao klepati.

Za ovu tvoju zadnju recenicu: pisanje po forumu nije nikakvo udaranje, ja ovdje iznosim samo svoje licne stavove, nikoga ne predstavljam. RA pogotovo nije nikoga udarao, ljudi su vise manje u ilegali, znas i sam kakva je hajka bila, ali to elegantno neces da spomenes jer ti ne pase.
RA treba podrsku, i samo jaki RA moze nesto da napravi. Svi oni koji su bili na derbiju su okrenuli ledja RA i bojkutu, i podrzali sadasnje stanje u klubu. Ali nikad nije prekasno za promjenu misljenja.
samo mostarski, samo bahato

lesinar_1987
Kontakt:

Post Postao/la lesinar_1987 » 20 sep 2010, 23:50

od kako znam za "Red Army" - ljudi uvijek bojkotuju - kad ste mislili da pocnete navijat ?

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 20 sep 2010, 23:55

carina je napisao/la:DrH, i priznajem da nisam nesto upucen...Mada opet tvrdim da sam momka stalno nesto vidjao da radi za taj RA....I za to i ne treba da budem upucen....Vidis i da puno ne ulazim u stvari RA, eto ih tamo, podrzavam ih uglavnom, sve dok ovako ne podju udarati po Zoki i slicnima...Za te ljude brate ja i sad zivot dajem, a to sto je Vahu napao, i to ga podrzavam......Nije Vaha ni stvorio ni rodio Mostar, nego Mostar njega....ma koliko on veliki bio...Nisam ja brate manjina, ovde medju vama...Ja sam manjina jer dosta mojih vrsnjaka ne svrlja po netu....Moji vrsnjaci su na tribini, i jos uvijek su u VELIKOJ vecini, i sa priblizno ovakvim stavovima....A neki su ovde vec poceli uveliko pljuvati po tome...Ne ide to na dobro druze.....Iako skinu i Piku i upravu, djaba im sve, ako izgube nas....A nas nista ne pitaju, i nisu nas nikad ni pitali....Znaju da smo im mi rjesenje, a nigdje ih nema, samo prave zastave i rade kako to oni odluce.....A corav vidi, i da je usprkos bojkotu, tribina dosta popunjena....
Istina, raje nema previse, ali to nije zbog bojkota, nego zbog trenutno lose igre i nezadovoljstva....Mada se to vama ne svidja, ali je tako...
Pozz svima i pamet u glavu...Malo nas je da bi se dijelili....Kanite se udaranja na sve i svakoga, pa i na ono sveto....Hebes bola vise Piku, sta ste od njega napravili beton....Ko god dodje poslije Pike, morat ce svasta raditi kao i ova uprava...I prodavati tekme, i poklanjati, i gurati pojedine igrace, jer niste zavrsili osnovi problem...A o njemu sam pisao...Para nema, a MORA ih biti.....Da vam ih neko donese, a da ih ne uzima, to zaboravite.....To vise nema ni u bajkama....
I posto ce te me napadati, da vam odmah unaprijed odgovorim...Uprava jeste problem, ali PRAVO mali, sicusni problem u moru problema koje mi imamo....

Nemam ja nista protiv Zoke, postujem lika maks, ali nije Zoka glasnogovornik RA. Ako se sjetis prije 2-3 godine, kad su razbijane klubske prostorije i Avdo napadan, sutradan na rtvmo laik iz Mahale, lafo ko predstavnik RA, i daje punu podrsku Avdi nakon sto mu je isti bacio 100-200 KM. O tome ja govorim. Postoji klub navijaca, tamo su glasnogovornici, nije svak na ulici vodja RA.
samo mostarski, samo bahato

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 21 sep 2010, 00:34

Pa smijesno je zalosno sto kazem ali nasi igraci dobivaju svako 3-4 mjeseca nesto para a mozda i vise vremena prodje da dobiju jer je takvo stanje u klubu.Ne da niko svoje pare a da se drugi pita.Velez moze sam da pocne zaradjivat pare ali nece ljudi koji ga vode.Znam licno da je Tana mislio sa Mitrovicem napravit mladu ekipu i na ljeto rasprodat sto mogne da klub zaradi ali tu nije bilo talova i sve se raspalo ko kula od karata.Znaci,svijesno se radi da se klub upropasti a ne da se klubu pomogne.Da se radi kako treba,da su igracima redovna primanja,da klub zeli na svojim mladim momcima zaradjivat pare,mene ne bi bilo briga krade li se ili ne ali klub dobija crkavicu i to nestane iz kluba u privatne dzepove i pojedinci udaraju po igracima.Imamo mi potencijala,Djano je igrao u repki,Zlaja igrao i u kadetskoj,juniorskoj i nedavno dobio poziv u mladu,Demic pozivan u mladu i neko mi kaze nema igraca.Ili je neko platio da momci igraju u reprezentaciji?Pa ja mislim da je sve suvisno pricat i dok god trener ne bude neko normalan a ne budala ko Hotic i slicni,nema Velezu pomoci i bit ce dubioza nevidjena.Svi,od mladih pa do starih treba se ujedinit jer je doslo vrijeme da se stvori normalan klub a proslo je vrijeme straha i sl.
Nas klub zele da prisvoje za svoje interese a ja se nadam da to nece nikom poci za rukom...Velez je klub svih gradjana Mostara i Bosne i Hercegovine i kao takav ostat ce dok god sija zvijezda petokraka

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 sep 2010, 00:53

Carina care,ne sumnjam u tvoju ljubav prema svetom klubu,ali sumnjam da imas neku vezu sa Pikom.Uglavnom i ti se slazes da je napravio milion gresaka i sa svime o cemu se govori negativno o njemu ali ti ga na kraju ipak ostavljas u klubu, sto zbog toga sto je bio prvi kapiten poslijeratnog Veleza :lol: ,sto zbog potrebe jednog takvog tipa medju vukovima u nasem fudbalu :roll: , sto po tebi ne bi nista dobili ako bi ga smijenuli jer kao ostali bi isti problemi :lol: .
Ja se slazem u potpunosti sa postovima "mostarc velezovac" i ovoga "mostarac"i ja mislim da je najveci problem kluba Pika i ljudi koji ga podrzavaju.U klubu je(su) 15 godina i samo su jad i ocaj napravili od kluba nista vise .Da se razumijemo i u drugim klubovima su mafijasi(recimo zrinjski) ali su oni i pored toga sto su stavili u svoj dzep nesto, napravili i neki rezultat za klub.Pika i ostali nista napravili nisu(jesu jednom nas poslali u nizi rang :oops: :evil: )i da su za Boga svezani moraju da idu vise iz kluba :roll: Nek on (oni) ide gdje god hoce samo neka ide iz kluba,neka mu je sa srecom.Sramota je na sta su klub srozali,hoce nesto da mi bude.Imaju svi pravo sto nas ismijavaju i rugaju nam se,zasluzili smo.
Zelim da vidim Velez bez mafijasa i sumnjivih tipova,a sa pravim i postenim sportskim radnicima.I uredjenje kluba mora se mjenjati.Moraju se nekome polagati racuni sta se uradilo u toku godine,gdje su utrosene pare i sl.ovakvo uredjenje u klubu dozvoljava ljudima blizu love da mogu muljati koliko i kako god hoce.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 sep 2010, 00:56

lesinar_1987 je napisao/la:od kako znam za "Red Army" - ljudi uvijek bojkotuju - kad ste mislili da pocnete navijat ?
RED ARMY POSTOJI PRIJE NEGO LESINARI ! Za , tvoju informaciju a otkadz znas , slabo znas .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 sep 2010, 01:35

Nemam ni ja nista protiv Zoke ali oni ga potpuno pogresno potpisase da je vodja navijaca, iako imaju prostorije KN gdje se Baho mogao obratiti ali to je neprofesionalizam TV1, nije sad to bitno. Bitno je da je Pika pijun Safeta Orucevica i preko jadnog Veleza se neki ciljevi postizu i ratuje se sa SDA neznam zasto i zasto bas preko Veleza ali tako nam je sad posebno pred izbore.
Meni moj stari uvijek kaze jos samo da mi i Velez uniste i ja nemam vise nista u Mostaru svoje. Tako se brato svi osjecaju. Vidis kakva je situacija i oko ustavnih promjena i kojoj nacionalnoj jedinici ce Mostar pripasti, a Velez je jedino oko cega se masovno okupljaju antifasisti i patriote BiH u Mostaru. Kad to uniste, onda ti i uniste i moral, a to je najopasnije.
Odoh ja u politiku ali kad je Velez u pitanju moras uvijek politiku spomenuti.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 sep 2010, 04:07

Samo zbiti redove , nastaviti bojkot.
Da ce 100 godina trajat , da cemo morati novi klub osnivati nama ovakav Velez i sprdanje od kluba ne treba.

SIguran sam da i vecina igraca uvidja situaciju i da su poceli potajno bojkotovati. Nitko nije lud da za Pikine dilove lomi noge po Travniku i ostalim mjestascima.
DIjaspora je cjela za bojkot nema vise akcija do daljnje

Kome bojkot ne odgovara njemu odgovara Pika nema tu sredine. Za pojedine likove sto palamude sa strane savjet : Zauzmite neki stav u zivotu barem jednom ako niste za bojkot , podrzite onda debelog malog kradljivca farmerica sa strikova i pomozite u ovoj im agoniji.
Ovaj bojkot je nesto najpozitivnije sto se desilo ovom gradu u posljednje vrijeme ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 21 sep 2010, 07:58

"debelog malog kradljivca farmerica sa strikova" :oops: :oops: :oops:
Pozdrav svim članovima RA i zelim vam brzi izlazak iz krize!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 sep 2010, 12:44

Ipak neki od vas misle da igrači Veleža potajno bojkotuju klub i upravu. Ako je to rješenje za izlazak iz krize onda neka bude tako, samo se nadam da to neće još više utjecati na rezultate, jer treba iz inata igrati i pobjeđivati a ovi iz uprave će polako jedan po jedan odlaziti iz kluba. Budite sigurni u to.. Valjda konačno shvataju da su uništili Velež i da iz moralnih razloga treba da dignu sidro i da odu.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 21 sep 2010, 13:10

AlemC85 je napisao/la:Ipak neki od vas misle da igrači Veleža potajno bojkotuju klub i upravu. Ako je to rješenje za izlazak iz krize onda neka bude tako, samo se nadam da to neće još više utjecati na rezultate, jer treba iz inata igrati i pobjeđivati a ovi iz uprave će polako jedan po jedan odlaziti iz kluba. Budite sigurni u to.. Valjda konačno shvataju da su uništili Velež i da iz moralnih razloga treba da dignu sidro i da odu.

Amar sve prati i zadovoljno trlja rukama.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 sep 2010, 15:30

ekii je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ipak neki od vas misle da igrači Veleža potajno bojkotuju klub i upravu. Ako je to rješenje za izlazak iz krize onda neka bude tako, samo se nadam da to neće još više utjecati na rezultate, jer treba iz inata igrati i pobjeđivati a ovi iz uprave će polako jedan po jedan odlaziti iz kluba. Budite sigurni u to.. Valjda konačno shvataju da su uništili Velež i da iz moralnih razloga treba da dignu sidro i da odu.

Neka si nam rekao 8-)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 sep 2010, 15:37

ekii je napisao/la:

Bas nam je nesto bitno sto ce nas Zeljo pobijediti. ccc... Imamo mi bitnija posla. Dabogda mi izgubili 10:0 u subotu, ako cemo smijeniti mafiju, pa nas onda vise necete moci dobiti jer necemo vise prodavati utakmice.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 21 sep 2010, 15:39

drH je napisao/la:
ekii je napisao/la:

Bas nam je nesto bitno sto ce nas Zeljo pobijediti. ccc... Imamo mi bitnija posla. Dabogda mi izgubili 10:0 u subotu, ako cemo smijeniti mafiju, pa nas onda vise necete moci dobiti jer necemo vise prodavati utakmice.

Pa to ti i jest pametno daš Zelji ispadnete iz lige i sami ce otici!Svi zadovoljni vuci siti,a ovce na broju. ;)
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 21 sep 2010, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.