Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 20 sep 2010, 23:28

Ma normalno zna se da je iz Krajine :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 sep 2010, 23:52

Evo nešto od mene za raju madridiste ovo će pjevt barcelonisti kada Mou završi za njima
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2010, 02:06

e evo ja vec pjevam :mrgreen:
Ima ona izreka "bolje vrabac u ruci nego golub na grani". Dosta vam i drugo mjesto u Spaniji i zato se usutite...
Nama se ne tresu gace ko vama kad vam stize u Madrid velika Barselona. Mi to rutinski i kuci i kod vas...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 sep 2010, 07:29

bparena je napisao/la:e evo ja vec pjevam :mrgreen:
Ima ona izreka "bolje vrabac u ruci nego golub na grani". Dosta vam i drugo mjesto u Spaniji i zato se usutite...
Nama se ne tresu gace ko vama kad vam stize u Madrid velika Barselona. Mi to rutinski i kuci i kod vas...
:mrgreen: :mrgreen: velika???milka???

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 sep 2010, 07:32

Mourinho:"Trenirati Real Madrid je kao da si na mijesecu" :mrgreen:

slika
Jucer je Ujfalusi poslao poruku sa mobila od Kun Aguera "Zdravo Messi ovdje Ujfalusi zao mije puno sto se desilo jucer, nije mi bila namijera da ti nanesem ozljedu, zelim ti brz opravak" :mrgreen: Messi nece igrati samo 2 tekme 8-)
Real Madrid C.F danas docekuje Espanyol 8-) samo pobijeda=3 boda u igri :mrgreen: :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 sep 2010, 09:40

A vala mogao je malo i osvježit sastav, malo Benzemu, Pedrea Leona, Lassa.. čisto da se malo rotira 8-)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 sep 2010, 09:56

veceras samo pobjeda dolazi u obzir

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 sep 2010, 13:12

bparena je napisao/la:e evo ja vec pjevam :mrgreen:
opet ovaj bezveze nesto prica, a svasta kakvi ljudi zalaze ovdje :lol:

Espanyol 14 godina bez pobjede na Bernabeu! Zadnji put nam bodove uzeli 2008. godine u oktobru kad smo igrali nerijeseno, a u zadnjih pet utakmica na svom stadionu su nas samo dva puta dobili

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 sep 2010, 13:19

Imal' neko rezultate zadnjih 5-6 utakmica ?! Mrsko mi ih tražit... Volio bih znat koliko golova inače bude i daju li oba tima gol ( za kladu ) :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 sep 2010, 14:30

Real u zadnje cetiri utakmice:

R. Sociedad - R. Madrid 1:2
Real Madrid - Ajax 2:0
Real Madrid - Osasuna 1:0
Mallorca - real Madrid 0:0

A Espanyol mozes vidjeti ovdje: http://www.marca.com/futbol/equipos/espanyol.html

A ako mislis da ce Espanyol dati gol Realu bez 4 vazna igraca, Realu kojemu protivnicke momcadi osutaju 1.33 puta u okvir gola prosjecno, barem dosad, Realu kojemu timovi osutaju prosjecna 7 udaraca po utakmici i Realu koji zasad ima najjacu odbranu lige, ne bih bas rekao :lol: Jos igraju kod kuce, a Espanyol nas tu nije dobio 14 godina.

No, sve je moguce

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 sep 2010, 14:36

Brnjoo je napisao/la:Real u zadnje cetiri utakmice:

R. Sociedad - R. Madrid 1:2
Real Madrid - Ajax 2:0
Real Madrid - Osasuna 1:0
Mallorca - real Madrid 0:0

A Espanyol mozes vidjeti ovdje: http://www.marca.com/futbol/equipos/espanyol.html
Bas kao sto sam ocekivao bez neke ubjedljive igre, atraktivnosti itd. al sa dobrim rezultatima. Šta drugo očekivati od Mourinha. A vremenom će pored rezultata i igra doći i bi ćemo nenadjebivi kad to spešl van :mrgreen: sklopi :D
Veceras očekujem utakmicu sličnu onoj protiv Osasunom i pobjedu jednim golom razlike. Strijelac S.Ramos :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 sep 2010, 14:39

Ja baš mislim da ćete večeras "pročepiti" i da ćete Espanyol ispratiti sa barem 3-4 gola u njihovoj mreži. Ukoliko budete igrali kao protiv Ajaxa(naravno, samo da stepen efikasnosti bude veći), onda se Barcelonisti neće dobro provesti. Ronaldo je gladan golova, mogao bi sam večeras da bude igrač odluke(jbg, Messi se povrijedio, tako da će Ronaldo gledati da odmah postavi neke granice kada su golovi u pitanju).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 sep 2010, 14:58

Evo čitam na Goal. comu, Ferguson priprema nevjerovatnu ponudu od 100. 000 000 € za Cristiana Ronalda :shock:
(kao ne igra u Realu kao što je igrao dok ga je vodio SIR Alex) Šta mislite, bi li ga trebalo "utopit" (naravno kad bi stvarno taka ponuda došla na Realov račun) ?.. Ili da ostavimo "zalizanka" :D
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2010, 15:06

Nemoj vise goal.com. Gadi mi se od njih, prevelike su oni patriote za moj ukus.
Nego da se vratimo Realu. Kao sto rece Monolog, Ronaldo je gladan golova, pogotov sto se onaj gol priznao Pepeu. Maria se polako popravlja, Higuainu ne treba mnogo, a svi smo vidjeli kako Ozil igra na ESB. Znaci oko 3 komada u mrezi Espanyola je za ocekivati.
Ne vjerujem da cemo primiti gol, jer Espanyol sa svim prvotimcima ne moze da napravi solidnu sansu protiv Reala. Tako da ocekujem da stameni duo Pepe-Carvalho veceras odlicno odradi posao. HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 21 sep 2010, 15:33

Toxicity je napisao/la:Evo čitam na Goal. comu, Ferguson priprema nevjerovatnu ponudu od 100. 000 000 € za Cristiana Ronalda :shock:
(kao ne igra u Realu kao što je igrao dok ga je vodio SIR Alex) Šta mislite, bi li ga trebalo "utopit" (naravno kad bi stvarno taka ponuda došla na Realov račun) ?.. Ili da ostavimo "zalizanka" :D
:mrgreen: hahahahha :lol: :lol: sta sve oni nece izmisliti Boze sacuvaj
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 sep 2010, 17:11

slika ljepota

jedva cekam da dobijemo ovaj krov

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 sep 2010, 20:35

Nije bas Espaynol ekipa za nabijanje go razlike jos ako u svom elementu budu S Garcia i L Garcija 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 21 sep 2010, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 sep 2010, 20:37

[youtube][/youtube] 8-) 8-) Prosla sezona

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 sep 2010, 20:38

juznjak> je napisao/la:Nije Espaynol ekipa za nabijanje go razlike jos ako u svom elementu budu S Garcia i L Garcija 8-)
Sretno i jednom i drugom veceras, jer ova Realova odbrana ulijeva samopouzdanje svima nama, za razliku od proslih sezona kada smo trpali dosta golova, primjerice prosle sezone, ali nam odbrana nije bila toliko sigurna

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 sep 2010, 20:41

Los*Blancos je napisao/la:[youtube][/youtube] 8-) 8-) Prosla sezona
Kako je lijep ovidjeti ime Sergia Ramosa medju igracima koji su postigli golove.

Higuain ko Higuain, najbolji napadac svih vremena poslije Ruud van Nistelrooya :lol: :!:
Ma ko je taj RAul? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.