FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 09 apr 2018, 12:50

Ovo ljudi trolaju, nije moguće ba.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 apr 2018, 13:05

moj uzor-S.G je napisao/la:
PAPE2 je napisao/la:Nije grupa izasla sa saopstenjem da bojkotuju utakmice do daljnjeg,dok uprava ne podnese ostavke ili zbog nekih drugih razloga,pa da pozivaju i sve ostale navijace na bojkot,jel ovo tesko shvatiti?Kad to urade naravno da ih treba podrzati ali evo 3 godine sute,jedini koji bi mogli nesto pokrenuti i animirati i ostalu raju!Nece nista promijeniti 500 ljudi ali hoce sigurno 5-10 milja!
pasica je napisao/la:Yebo vas sjever, ako sami niste rijesili da bojkotujete ove mazlume ne treba vas niko ni pozivati.
Pusi ga lazni pape
Procitaj ponovo sta pise u mom postu i napregni dobro mozdane vijuge.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 apr 2018, 13:38

joker90 je napisao/la:Ovo ljudi trolaju, nije moguće ba.. :lol:
I ja kontam isto :crazy:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 apr 2018, 13:38

:rol: :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 09 apr 2018, 13:45

belosevic28 je napisao/la:
I ja kontam isto :crazy:
Sta sam ja pogresno napisao,da znam,da ne trolam vise?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 apr 2018, 14:23

Ne znam ko ubjedjuje da je bojkot u pitanju, ali hz bi bile na ovoj I svakoj drugoj tekmi I ove I I svake sezone da grupa nema svojih problema...igrali smo I bolje I gore, nista se nece postici ne prozivanjem sabrine I valentina ili elvira...dobro necete da kupujete karte ok pitajte nekoga ko ima sezonsku ili polusezonsku...klub se podrzava I kad gubi, ne znam ko vam usadi to da samo treba bit na tekmi kad pobjedjujemo? Vjerovatno ovi sto pljuju dok gledaju stream, licno odem da vidim raju I ljude s kojima godinama visim na kosevu gledajuci Sarajevo, jest da je to gorko u zadnje vrijeme ali smo se nervirali I kad smo sampioni bili I prosli I nagledali svakakvih amatera ali I majstora, niko ne ide na stadion zbog uprave...nek svako odluci za sebe sta hoce pogotovo ovi koji nisu na sjeveru svakako...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 apr 2018, 14:27

DenchiNL je napisao/la:Ne znam ko ubjedjuje da je bojkot u pitanju, ali hz bi bile na ovoj I svakoj drugoj tekmi I ove I I svake sezone da grupa nema svojih problema...igrali smo I bolje I gore, nista se nece postici ne prozivanjem sabrine I valentina ili elvira...dobro necete da kupujete karte ok pitajte nekoga ko ima sezonsku ili polusezonsku...klub se podrzava I kad gubi, ne znam ko vam usadi to da samo treba bit na tekmi kad pobjedjujemo? Vjerovatno ovi sto pljuju dok gledaju stream, licno odem da vidim raju I ljude s kojima godinama visim na kosevu gledajuci Sarajevo, jest da je to gorko u zadnje vrijeme ali smo se nervirali I kad smo sampioni bili I prosli I nagledali svakakvih amatera ali I majstora, niko ne ide na stadion zbog uprave...nek svako odluci za sebe sta hoce pogotovo ovi koji nisu na sjeveru svakako...
Ne mogu da vjerujem šta ti pišeš. Yebem dijete elviru i faruku i ajvaru i kurvi! Znam ja neke stvari gdje bi se moglo udariti na elvira, challange doo sarajevo, al polahko, i central force naka ekipa što udara na instituciju Hordi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 14:35

Mi navijaci Sarajeva imamo problem pogledati istinu i pricati o tome . okrecemo price izmisljamo a necemo s istinom da se susretnemo ,zivimo u zabludi .
Problem kluba je nestrucnost , sjever je los posljednje dvije godine to je tako svidjalo se nekom ili ne i da nije bojkot nebi se na sjeveru skupilo vise od 2 hiljade . mozemo ni prixati da smo veliki al trenutna situacija je da smo 4 na tabeli da je klub u velikoj krizi da domace utakmixe u prosjeku prati 2 milje . klub nam vode nestrucni ljudi bez ambicija . daleko od idealnog su Dino i Edis al za tri godine uzeli kup,prvenstvo . Valentin i Sabrina 2 sezone 0 trofeja i tesko da ce ih biti u narednom periodu .klub treba jedan veliki reset od akademije do sjeverne tribine , trebaju nam novi pozitivni vjetrovi a mi brzo se dizemo na noge vjerujem da bi se publika jako brzo vratila na kosevo siguran sam u to samo treba da neko pokrene stvari u pozitivnom smjeru .

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 09 apr 2018, 14:37

Što ne mogu ovih što "vole Sarajevo" više od bilo koga......

Hajde brate idite na derbi i duvajte Sabrini kitu nabijem vas stara garda stara kurchina

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 apr 2018, 14:39

pasica je napisao/la:Procitaj ponovo sta pise u mom postu i napregni dobro mozdane vijuge.
E yebo ga ti :mrgreen:
ZZ

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 09 apr 2018, 14:40

ledesma je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Ne znam ko ubjedjuje da je bojkot u pitanju, ali hz bi bile na ovoj I svakoj drugoj tekmi I ove I I svake sezone da grupa nema svojih problema...igrali smo I bolje I gore, nista se nece postici ne prozivanjem sabrine I valentina ili elvira...dobro necete da kupujete karte ok pitajte nekoga ko ima sezonsku ili polusezonsku...klub se podrzava I kad gubi, ne znam ko vam usadi to da samo treba bit na tekmi kad pobjedjujemo? Vjerovatno ovi sto pljuju dok gledaju stream, licno odem da vidim raju I ljude s kojima godinama visim na kosevu gledajuci Sarajevo, jest da je to gorko u zadnje vrijeme ali smo se nervirali I kad smo sampioni bili I prosli I nagledali svakakvih amatera ali I majstora, niko ne ide na stadion zbog uprave...nek svako odluci za sebe sta hoce pogotovo ovi koji nisu na sjeveru svakako...

Ne mogu da vjerujem šta ti pišeš. Yebem dijete elviru i faruku i ajvaru i kurvi! Znam ja neke stvari gdje bi se moglo udariti na elvira, challange doo sarajevo, al polahko, i central force naka ekipa što udara na instituciju Hordi
Ta ekipa se nakon ovog sad belaja bukvalno raspala , ostalo jos par pistoljdzija kojima je udarena taraba za sva vremena , a ostali se odmah distancirali od njih
A pusti ovog sto prica , njemu je sve redovno i sa navijacima i bez njih, nego vide da je 95% foruma na jednoj strani pa se i oni ko kuje povili rep , fol i oni pljuju stidljivo po upravi a na sve moguce nacine guraju krivicu na Husrefa i igrace
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 14:46

Ma ljudi uprava je losa ,katastrofa nema ambicija nema sistema to svako vidi i zna . al isto tako sjever je los 2 godine u velikom padu ne znam zasto je to nekom tesko priznati . pa od 2010 do 2015 smo bili bez trofeja al hz bio miljama ispred ostalih na bezveznim tekmama bilo po 3 milje na sjeveru , ako vec pricamo o ljubavi prema klubu i navijacima .

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 apr 2018, 14:47

Inijesta je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Ta ekipa se nakon ovog sad belaja bukvalno raspala , ostalo jos par pistoljdzija kojima je udarena taraba za sva vremena , a ostali se odmah distancirali od njih
A pusti ovog sto prica , njemu je sve redovno i sa navijacima i bez njih, nego vide da je 95% foruma na jednoj strani pa se i oni ko kuje povili rep , fol i oni pljuju stidljivo po upravi a na sve moguce nacine guraju krivicu na Husrefa i igrace
Ne znam za tu ekipu nešto posebno, ali udaraju na sveto kod ljudi. A Elviru cu da porucim ako ne da ostavke zajedno sa svojom garniturom kurvom, njuskom, trbicem, skautom, gen sekretarom(ne znam kako se zove, mrsko mi trazit), i ajvarom te ostalom kompanijjom. Da ce imati problema u svojoj firmi CHALLENGE DOO SARAJEVO sa redovnom inspekcijom svaki dan, dok je ne zatvori.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 apr 2018, 15:04

Ispast ce mit o ovom Elviru ja nemogu da vjerujem da ce frajer ispasti neko toliko "zajeban",ja kad sam vidio ko su doticni placenici meni je bilo jasno o kakvom se liku radi :crazy:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 apr 2018, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 15:07

ja iznosim svoje mislnje i svoj stav uopšte ne zelim da imam neko kolektivno misljenje .podrzat cu i bojkot jer uprava je katastrofa . ali evo citam ovo za Elvira ja ne poznajem covjeka al isto ovako su napadali Dinu i Kusturicu prozivali udarali na privatni zivot itd i ljudi otisli , sta je klub bolji kako su oni otisli ?? sta ce se to desit kad Elvir ode ?mene to interesuje imamo li mi uopšte ljudi koji ce pokreniti klub ka boljem ? opet kazem ne branim ni jednu stranu navijac sam koji zeli da klub krene ka boljem .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 apr 2018, 15:20

Inijesta je napisao/la:oni ko kuje povili rep , fol i oni pljuju stidljivo po upravi a na sve moguce nacine guraju krivicu na Husrefa i igrace
:rol: :bow:
To pasha, sve receno.
Tacno je da je klub u jako losoj situaciji ali bar raja ima pameti i konta sta se radi. Naravno placenici imaju suprotnu agendu.
Bar nema fantastike i sulude "filozofije". Prozivali su Jokera i Evandera i ostale koji su NAZALOST su bili u pravu.

Pun mi je racku onih sto se ne obaziru ni na sta vec zele da idu na derbi.
Prvo ne ides na uzivanje i ugodjaj jer godinama je kvalitet igre rinaka kako nas tako i ostalih.
Drugo ako ti je stalo do kluba onda je suludo podrzavati upravu a to se odlaskom radi. Trebas znati sta tvoj potez uzrokuje.
Trece pa i te horde su zasluzile valjda neki respekt cak iako to nije kao prije, ali su zasluzili. Ulazak u analize i semantiku da li cemo to zvati bojkotom ili nekako drugacije je nebitno.

A sto se tice smjene uprave, oni svoje pozicije milom nece prepustiti. Samo ljudi koji nisu sigurni za sebe i svoju porodicu mogu odstupiti, inace njima je kasika upala u med.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2018, 15:28

Ama ovo vecinom izgleda pisu oni koji odavno gostovanje nisu vidjeli.Ja vrlo dobro nazalost znam sta se "prezivi" na gostovanju,uvijek cu kritikovati kad se bespotrebno u 1 sat upale baklje protiv Krupe ili Mladosti ,al isto tako ih neizmjerno postujem jer sam i ja nekada bio dugo na tom istom sjeveru.Kada sam vidjeo da vise nmg da stizem kao prije i pridonosim sklonio sam se kao i vecina raje koja vidi da vise ne moze da ispostuje grupu.Al dok sam ziv uvijek cu ispostovati ono sto sjever kaze,nikom nista nisu momci naredili vec su samo rekli svoje misljenje,a to je za mene besa.
Jebla vas suplja,ja cu na istok sa svojom rajom,standardna raja bla bla suplja,znam i ja svu raju iz centralnog dijela istoka i tu sam vazda al ja sam rekao svoje.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 apr 2018, 15:34

Ovde ako ne razmisljas isto kao i svi, onda si placenik, podrzavas upravu, tj izdajnik svih bordo bosnjaka... :lol:

Potrebno je napraviti razliku izmedju sportskih rezultata i uprave i administracije.

Jes da je oboje i katastrofalnom stanju, al ljubav prema klubu svih nas nece ugasiti clanovi uprave, navijaci, igrsci, treneri, itd...

Ides na utakmicu jer volis FK Sarajevo... I glupo je pricati da neko odlaskom na utakmicu podrzava Upravu, Elvira i ostale...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2018, 15:39

Prvo otjerati upravu i sve vezano za njih,razumijete od Ihtijarevica,preko Poture,Trbica,skauta neprikosnovenog .
Onda tek ce da se razgovara o strucnom stabu i igracima,znaci prvo ove lopine,al ne stati na njima ,iskorijeniti sve pipke iz kluba.

Tj kada nova uprava aBd dodje,precesljati sve zaposlene,sve ugovore,klauzule,plate,onda krenuti u reorganizaciju.
Ko je visak noga,kao u svim firmama,pa pi.cka im materina FK Sarajevo doslo ko BH Telekom,najpozeljniji poslodavac,drkas ki,tu i primas masnu platu.
Znaci prioritet je krenuti od temelja kluba a igraci i strucni stab su krov ,eventualno potkrovlje u ovoj privatnoj kriminogenoj prciji.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bordo46
Kontakt:

Post Postao/la Bordo46 » 09 apr 2018, 15:44

Treba podrzati sjever i grupu jer momci prolaze svakakve stvari od elvirovih ljudi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, Proximic, VolimoSarajevo, zagorski i 57 gostiju.