Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ma dantes 100% jer vidi se da je pichka ne smije da prizna da je on a i vazda kad hoce da ispadne pametan ispadne glup kao sad
Miljenik admina i ostale moderacije
Sa ovim da je dantes slažem se, sa ovim da je glup još više.Ramsey8 je napisao/la:Ma dantes 100% jer vidi se da je pichka ne smije da prizna da je on a i vazda kad hoce da ispadne pametan ispadne glup kao sad
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima'l teme koju si zaobišao u zadnjih satJeftha je napisao/la:.
malo dosadno a?
Tek sad imam vremena da preletim sta se pisalo u posljednja dva dana.Blejzer10 je napisao/la:Ima'l teme koju si zaobišao u zadnjih satJeftha je napisao/la:.![]()
malo dosadno a?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jeftha je napisao/la:Tek sad imam vremena da preletim sta se pisalo u posljednja dva dana.Blejzer10 je napisao/la:Ima'l teme koju si zaobišao u zadnjih satJeftha je napisao/la:.![]()
malo dosadno a?
Bogami baš te prati kolega Katalonac
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa kad otvoris brzi meni, samo moje ime iskace.Derdiyok je napisao/la: Bogami baš te prati kolega Katalonac
Zadnja izmjena: Jeftha, dana/u 09 apr 2018, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nije on još otkrio te "tajne" opcije 
ja zadnjih sat sustižem klipove Kurzgesagt na youtubeu koje sam propustio. Malo je reć da im je kanal genijalan. Preporuke ko voli malo da promišlja
ja zadnjih sat sustižem klipove Kurzgesagt na youtubeu koje sam propustio. Malo je reć da im je kanal genijalan. Preporuke ko voli malo da promišlja
Ja neku noć gledao 3 sata, prejak kanalBlejzer10 je napisao/la: ja zadnjih sat sustižem klipove Kurzgesagt na youtubeu koje sam propustio. Malo je reć da im je kanal genijalan. Preporuke ko voli malo da promišlja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel to nesto o Sebastijanu Kurcu?harden je napisao/la:Ja neku noć gledao 3 sata, prejak kanalBlejzer10 je napisao/la: ja zadnjih sat sustižem klipove Kurzgesagt na youtubeu koje sam propustio. Malo je reć da im je kanal genijalan. Preporuke ko voli malo da promišlja
Preko moba se ne mogu vidjeti nickovi u meniju, barem meni preko aplikacijeBlejzer10 je napisao/la:Nije on još otkrio te "tajne" opcije
Eno Jeftha poceo da edituje ko emir
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LAZARUS2000
- Kontakt:
O pichkama sve znaš.. Vidi se dugogodišnje iskustvo pichke. Nego reci mi zar ti nisi bio 16? Što sad 8?Ramsey8 je napisao/la:Ma dantes 100% jer vidi se da je pichka ne smije da prizna da je on a i vazda kad hoce da ispadne pametan ispadne glup kao sad
@Derdiyok pozdrav za tebe poseban.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Je li ko od vas uradio genetski test i saznao svoje porijeklo? Mislim na haplogrupe.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
ja to imam u planu nekada uraditi, samo nzm kolika cijena dođe togaJackTheStripper je napisao/la:Je li ko od vas uradio genetski test i saznao svoje porijeklo? Mislim na haplogrupe.

Gledaj jaja.
92. sam sa posla donio.
Joj kol'ko su zarazne pjesme.
Ovog 90% ne razumijem ništa, al' mi je pjesma u glavi stalno. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Potičem sa Marsa..JackTheStripper je napisao/la:Je li ko od vas uradio genetski test i saznao svoje porijeklo? Mislim na haplogrupe.
Kapije moćne na putu nek stoje,
- Barbarossa
- Kontakt:
imal kakav photoshoper na twitteru il đe da radi džaba
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Druga pjesma.Aerials je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čuj ove žbljohe na ćirilici kod marića, kaže prave bosance od srba, crnogorce....malo je reći da su srbi umno poremećen narod.
Počela se drogiratiAerials je napisao/la:Ovog 90% ne razumijem ništa, al' mi je pjesma u glavi stalno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma nijedna nije kao ova, najviše ga u njoj razumijem.harden je napisao/la: Druga pjesma.
Ne moraš me otkrivati.Derdiyok je napisao/la: Počela se drogirati![]()
Nije mi nešto.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 5 gostiju.