NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Priča se da je platu imo 2000km
-
batigol777
- Kontakt:
Combe ba ti nisi dobar majke ti daj samo jedno ime koje hoce da bude u klubu a da ima kompetencije pare samo jedno ime nemoj dva
Haman ti nekontas da su pojednici ogolili Zvijzdu ne pojednici Fadil klan i da se mi nemozemo oporavit 100 godina i da mi dobro funkcionisemo. Nekazem da su ovi dobri ili nisu al boljih ocito nema.
Cestito si sam prije par kola a sad pametujes i pricas traceve o prodaji kao ti nesto znas.
Haman ti nekontas da su pojednici ogolili Zvijzdu ne pojednici Fadil klan i da se mi nemozemo oporavit 100 godina i da mi dobro funkcionisemo. Nekazem da su ovi dobri ili nisu al boljih ocito nema.
Cestito si sam prije par kola a sad pametujes i pricas traceve o prodaji kao ti nesto znas.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Netreba ni jedno ime ako samo opstina daje kes a ispade da je tako onda moze biti bilo ko. A sad dali znam ili ne nek prosude drugi. Znam samo da sam za 80% stvari koje su se sad desile vec davno prije govorio.
I jos nesto neko je gore spomenuo kerovodu. Kakav crni kerovoda kada mu nisu dali da se izlozba pasa odrzi na pomocnom odma on nije dao da Zvijezda koristi racun koji su on i Spiska otvorili na svoje ime. A Zvijezda je tad trebala na gostovanje i trebala platit spavanje. Pa su otvorili drugi racun. Tako da drugovi moji dole svako od njih trazi sebe i gleda na koji nacin da dode do svojih interesa. Nema tu niko od njih ni lj od ljubavi prema Zvijezdi.
I jos nesto neko je gore spomenuo kerovodu. Kakav crni kerovoda kada mu nisu dali da se izlozba pasa odrzi na pomocnom odma on nije dao da Zvijezda koristi racun koji su on i Spiska otvorili na svoje ime. A Zvijezda je tad trebala na gostovanje i trebala platit spavanje. Pa su otvorili drugi racun. Tako da drugovi moji dole svako od njih trazi sebe i gleda na koji nacin da dode do svojih interesa. Nema tu niko od njih ni lj od ljubavi prema Zvijezdi.
Al nas Sabic izradi,jeste ga zakivali u zvijezde
-
batigol777
- Kontakt:
Nije da netreba nego nema sto lijpo nekazes nema nikog ko hoce da bude u klubu koji je duzan 1.000.000 km.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
tarantula27
- Kontakt:
Dobrog ste trenera doveli al za prodaju 
To za račun nije istina, ni smo obustavili bilu transakcije jer su nagomilani bili dugovi za porez i na tom računu od nekih 10 000 km. Nismo htjeli nisza plaćati dok se to ne riješi ako hoćeš da zbas. Nemas ba pojma lako ne negativu ovdje kenjat de napravi nešto za Zvijezdu!!!
Propo si ko kauc. Ko je reko da ste obustavili transakciju. Nego niste dali da se transakcija obavi preko vaseg racuna.
Jesul ljudi otvorili novi racun- jesu to i sam znas
Jel nisu dali kerovodi da se odrzi izlozba na pomocnom- gdje je odrzana izlozba jel na pomocnom?
Ne kenjaj dzaba kad znas da govorim istinu al te stid priznat jer mislis da si najpametniji i sve znas.
Al to nije sad ni bitno to sam spomenuo onako imamo mi sad puno vecih belaja. Sreca sto imamo solidnu bodovnu zalihu. Do kraja je jos u igri 27 bodova. Ako osvojimo vise od 12-14 puna kapa.
Jel nisu dali kerovodi da se odrzi izlozba na pomocnom- gdje je odrzana izlozba jel na pomocnom?
Ne kenjaj dzaba kad znas da govorim istinu al te stid priznat jer mislis da si najpametniji i sve znas.
Al to nije sad ni bitno to sam spomenuo onako imamo mi sad puno vecih belaja. Sreca sto imamo solidnu bodovnu zalihu. Do kraja je jos u igri 27 bodova. Ako osvojimo vise od 12-14 puna kapa.
Dzej je doktor ekonomskih nauka,kud ces skolovanijeg covjeka. I mi smo ponekad stvarno nerealni.crvenobijeli je napisao/la:Koji ce k.dzej u radnoj grupi, nama trebaju ljudi pametni, skolovani, da odrade marketing.da se nadju spoznori, meni ovo lici da se pozdtavilo sa pl.pa ajde da se smanje troskovi smijeni zdravka.smijeni sabica... Dobra je ovo prica bila o zvijezdi.grad je poceo zivit za zvijezdu, ali avr je palo u vodu.nazalost...
I combe upravu si bio za sve, izvini za uvrede sa moje strane...
Nemas ba pojma upravo ti misliš da si najpametniji račun isti nismo dali da se prebace pare tj da se plati sa računa dok ne dobijemo garanciju da će platiti porez. Nemoj pametovati nešto sto ne znaš !!! Sve transakcije i dalje idu preko tog računa i to je službeni račun, sada smo ovlastili upravu da radi ss tim računom i dali njima da raspolažu. Al opet ti znaš bolje kao sto sve ti znaš najbolje. Ti nemas nikakvih belaja niti ja imam belaja imaju oni momci i ljudi koji financiraju te momke a ti si obična šuga koja je tu da se javi kad krene po zlu i da pljuje kako mu Niko ne valja eto navedi ti jednu osobu ko po tebi treba da vodi klub nema eto piske u klubu kerovodje, mesara, sadana pa eto opet ista price jer ti ne shvaćaš da mi nemamo boljih ljudi da imamo velike dugove koji su ti ostavili velikani kao Amanet to kad skontas nećeš ovo pisati!combe je napisao/la:Propo si ko kauc. Ko je reko da ste obustavili transakciju. Nego niste dali da se transakcija obavi preko vaseg racuna.
Na kraju ispade da nas je naguzio. Prepao se neuspjeha i dao neke uslove koji nasi nisu prihvatili.
Zasto neko ne iznese tacno uslove pa da svi znamo ko je ispao papak.
Sapina je dosao i neupucen je sto posto sta nas čeka u gracanici i orasju. Nadam se da cemu neko pomoći pripremiti ekipu za subotu. Igrace treba naspanovati da samo igraju trce i dadnu posljednje atome snage. Da se ne obaziru na sudiju i da ne pricaju. Gore ce biti svega ali imamo sanse ako se dobro spremimo. Jos ima sansi i nase je da idemo u gracanicu
Zasto neko ne iznese tacno uslove pa da svi znamo ko je ispao papak.
Sapina je dosao i neupucen je sto posto sta nas čeka u gracanici i orasju. Nadam se da cemu neko pomoći pripremiti ekipu za subotu. Igrace treba naspanovati da samo igraju trce i dadnu posljednje atome snage. Da se ne obaziru na sudiju i da ne pricaju. Gore ce biti svega ali imamo sanse ako se dobro spremimo. Jos ima sansi i nase je da idemo u gracanicu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nevjerovatno u samo mjesec dana sve se raspade... onakva euforia i onoliki navijaci nasi u Simin Hanu... onolika pobjeda sad nazalost nista nevrijede i ja kao veliki optimist nevidim nas medju prve tri ekipe... Usla je Zvijezda u srca svih ove sezone, grad je zivio za Zvijezdu, cekale se utakmice, smjena trenera tesko da ce nesto donijeti jer su igraci bili extra sa sabom prijateljske odnose su imali nije smila uprava dozvolit da ode valjda ima neki ugovor i nemoze tek tako ici, ako je radio iza ledja i trazio sebi novi klub sto nije to u polusezoni uradio??? Pitaj boga ko je tu kriv za ovu sadasnju situaciju... Sapini sretno da je bar u polusezoni dosao vec dosao sad kad moramo Gracanicu dobit a nista o nasoj ekipi nezna...
Moramo pobjedit u Gracanici i vratit ljude na banju i nadu u premijer ligu....
SRETNO ZVIJEZDO NEDAJ SE......
Moramo pobjedit u Gracanici i vratit ljude na banju i nadu u premijer ligu....
SRETNO ZVIJEZDO NEDAJ SE......
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 10 apr 2018, 09:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Neracunam kupljene diplomerasta1922 je napisao/la:Dzej je doktor ekonomskih nauka,kud ces skolovanijeg covjeka. I mi smo ponekad stvarno nerealni.crvenobijeli je napisao/la:Koji ce k.dzej u radnoj grupi, nama trebaju ljudi pametni, skolovani, da odrade marketing.da se nadju spoznori, meni ovo lici da se pozdtavilo sa pl.pa ajde da se smanje troskovi smijeni zdravka.smijeni sabica... Dobra je ovo prica bila o zvijezdi.grad je poceo zivit za zvijezdu, ali avr je palo u vodu.nazalost...
I combe upravu si bio za sve, izvini za uvrede sa moje strane...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Hajdi nek bude da ja nista neznam i da nemam pojma al zato si nam ti sve pogodio. Od zimske pauze do jucerasnjeg dana svaka tvoja informacija je bila 100% tacna.spiska je napisao/la:Nemas ba pojma upravo ti misliš da si najpametniji račun isti nismo dali da se prebace pare tj da se plati sa računa dok ne dobijemo garanciju da će platiti porez. Nemoj pametovati nešto sto ne znaš !!! Sve transakcije i dalje idu preko tog računa i to je službeni račun, sada smo ovlastili upravu da radi ss tim računom i dali njima da raspolažu. Al opet ti znaš bolje kao sto sve ti znaš najbolje. Ti nemas nikakvih belaja niti ja imam belaja imaju oni momci i ljudi koji financiraju te momke a ti si obična šuga koja je tu da se javi kad krene po zlu i da pljuje kako mu Niko ne valja eto navedi ti jednu osobu ko po tebi treba da vodi klub nema eto piske u klubu kerovodje, mesara, sadana pa eto opet ista price jer ti ne shvaćaš da mi nemamo boljih ljudi da imamo velike dugove koji su ti ostavili velikani kao Amanet to kad skontas nećeš ovo pisati!combe je napisao/la:Propo si ko kauc. Ko je reko da ste obustavili transakciju. Nego niste dali da se transakcija obavi preko vaseg racuna.
Ja bi makar jednom bio covjek pa priznao kad pogrijesim.
Istjerat sve do zadnjeg iz radne grupe i idemo ispocetka
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
A ko će onda preuzeti? Ko će preuzeti klub s milion km duga? Moramo jednu stvar svi navijači da shvatimo,nijedan privrednik neće ozbiljno ulagati u klub s tolikim dugom jer je to za njih kako su mi pojedinci od njih rekli "rupa bez dna"...Iskreno slabo koga simpatisem iz ove radne grupe ali hvala tim ljudima i na ovim izdvojenim sredstvima jer mi očigledno boljih trenutno nemamo...Moje misljenje je da se mi moramo usredotočiti na vraćanje duga u narednih 5-10 godina dok ne stanemo na zelenu granu,u najboljem slučaju da se dogodi neka sezona u kojem neće biti nekog jakog kandidata za Pl-u pa da sa malom svotom pokušamo napasti prvo mjesto...SMR187 je napisao/la:Istjerat sve do zadnjeg iz radne grupe i idemo ispocetka
Ne znam, nisam toliko upucen u situaciju dole. Ali koliko sam mogao svojim ocima viditi i svojim usima cuti, ja vjerujem da je Zdravko imao najbolje namjere dole i neki truhlo je njega zrtvovao zbog svojih trulih ciljeva. E sad ko je... vi nabrajate te neke asocijacije, ja nemam pojma ni ko je bankar ni ko je ovaj onaj. Znas i sam da sam ja prvi odustao od tih snova o tituli jer sam vidio o cemu se tu radi.
Krivo mi je samo sto su onoliko nabrijavali narod, prije svega Zdravko jer i dalje vjerujem da je on stvarno htio da se udje u PL, a neko ga je citavim putem potkopavao, razocarao onoliki narod i jos njega protjerao. Nakon njega i sefa kojem se ne moze pripisati ni gram krivice za ovo sve.
Eliminisati krticu iz kluba. Ako ne mogu naci ko je, ili nece da nadju onda su i oni saucesnici. Razrijesi ih sve do zadnjeg, nadji novu garnituru i nadaj se boljem
Krivo mi je samo sto su onoliko nabrijavali narod, prije svega Zdravko jer i dalje vjerujem da je on stvarno htio da se udje u PL, a neko ga je citavim putem potkopavao, razocarao onoliki narod i jos njega protjerao. Nakon njega i sefa kojem se ne moze pripisati ni gram krivice za ovo sve.
Eliminisati krticu iz kluba. Ako ne mogu naci ko je, ili nece da nadju onda su i oni saucesnici. Razrijesi ih sve do zadnjeg, nadji novu garnituru i nadaj se boljem
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Budimo ljudi realni, dug vam je ogroman problem, o tome se pisalo i prethodnih sezona, ove sezone je ekipa dobro igrala pa se taj ogroman problem malo gurnuo pod tepih ali u buducnosti ce vam to biti uteg da pravite rezultate.
Ekipa koja vas je vodila u PL je realno zafrkala neke buduce generacije zarad kratkorocnih rezultata.
Ekipa koja vas je vodila u PL je realno zafrkala neke buduce generacije zarad kratkorocnih rezultata.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Otkud sad milion, zar nije cifra bila do 500 000 km...tko su ti sto su napravili dug...nurdo i muce ?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Fali i iskustva nije sve u dugovima i treneru i fali širi roster jedni te isti igraci igraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.