FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 14:41

miky_hz je napisao/la:Zvanicno
Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo usvojilo je ostavku tehničkog direktora Elvira Kantardžića, te on zaključno sa 10. aprilom prestaje sa svojim angažmanom u našem klubu
e sada hajmo Sabrina i Valentine mrs iz kluba
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 10 apr 2018, 14:42

Znate svi ciji su ovi novi nikovi koji su se pojavili posljednjih dana. Samo ih preskocite i nemojte davati paznju ljudima koji su za ove uhljupe.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 14:45

sarajevo071 je napisao/la:Da, možete misliti šta god želite i apsolutno me ne zanima, ko je dovoljno mudar, sve mu je jasno koliko ste kontradiktorni i koliko ste pogubljeni. Pa jučer na svim portalima izašla vijest da je Elvir dao ostavku, jutros tekst u Avazu i vi sad pišete obavijest na grupi da tražite smjenu Elvira i dok se to ne desi nećete na sjever, da se tribina zatvori. Pa, dogovite se sami sa sobom šta je istina. Svidja mi se ono što je napisao Feud i po postu se vidi da je pismen čovjek, eto maknite se svi i grupe i podgrupe i dajte mu da vodi tribinu. Shvatite kako želite, ali ja sam kao navijač postavio pitanja koja me zanimaju i ne znam šta vam nije jasno, evo vi ste naveli sami, nisam ja, da je Elvir problem. Nisam ovca da vjerujem u nešto bez dokaza. Ne može mi nijedan kriminalc pričati o poštenju. I opet kažem, drago mi je da je Elvir otišao. A još draže ako će to riješiti sve probleme kluba. Klub me zanima, jer sam bio sjever u najboljim danima. Sve probleme ste trebali riješiti interno, a ne blatiti dojučerašnje drugove. Svojim ispadima pokazujete da ste vi ti koji uredjuju zakon, a zna se gdje se i kome obraća za sve ono što ste naveli. Ne igrajte se sa svetinjom!!
promjeni nick u siminhan075

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 14:46

ne obracajte paznju na ove
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 10 apr 2018, 14:49

Sljedeći bi trebali biti Sabrina i Ilijevski.
Sabrina zbog užasnih odluka koje su dovele klub u dubiozu, a osim toga nema nikakve reference za obavljanje trenutne pozicije.
Ilijevski jer uopšte nije u klubu, u državi i zato što ga klub ne zanima ni 1%.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 14:50

haris004 je napisao/la:Sljedeći bi trebali biti Sabrina i Ilijevski.
Sabrina zbog užasnih odluka koje su dovele klub u dubiozu, a osim toga nema nikakve reference za obavljanje trenutne pozicije.
ne prvo se treba rijesiti ovih koje je doticni doveo a to su lazni Pape, Potura i njezin brat i naravno nenadj.ebivi skaut
ps zaboravio sam i bajnog PR trbica koji brise komentare protiv uprave na fb stranici kluba
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 10 apr 2018, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
ko Šoja Stojan

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 10 apr 2018, 14:52

Jedva cekam kraj sezone i remont kluba. Boli me kitta zs Evropom i kako ce se zavsit sezona. Sto se mene tice mozemo i zadnji biti. Ne odustajati od bojkota i ako Elvir ode, dok god cijela uprava ne napusti klub, odu neki igraci istvori se novi tim po ko zna koji put. Nama treba sistem i ljudi koji vole klub, strucni, jaki, uvezani, evropski ljudi. Hocemo sledece sezone titulu, hocemo vece zalaganje, da se ne patimo iz utakmice u utakmicu. Hocemo stadion, prava pojacanja, i jak sjever.

HOCEMO TITULEE!!!!!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 apr 2018, 14:56

FEUD je napisao/la:jeste smiješni i nesposobni ujedno, samo ne znam ko ce snositi eventualnu odgovornost ako dodje do belaja nekog u nedjelju izmedju nas samih
mars ,nece doci nikakvi problemi nego ce tih 10 punoglavaca sa noga na nogu letiti,ako te bas interesuje.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 14:57

Je li moguce da je onaj napisao da "molimo Boga da Zeljo osvoji kup da bi mi otisli u Europi"? :rol: :rol: :rol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 14:57

FEUD je napisao/la:jeste smiješni i nesposobni ujedno, samo ne znam ko ce snositi eventualnu odgovornost ako dodje do belaja nekog u nedjelju izmedju nas samih
ma ko mi te je nasikiro, duso dajdzina :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 14:59

Ako u toj grupi ima iko preko 20 godina, evo i ja cu vam se pridruziti :rol: :rol: :rol:

Balavaci bez mozga si dali za pravo da misle da su oni neko i nesto. Fakat se treba par starijih skupiti i to sve pobacati sa ograde jednom rukom :kafa:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 14:59

bihuzur je napisao/la:
ma ko mi te je nasikiro, duso dajdzina :lol:
zao mu dajdzuke nema vise tala :lolno: :lolno:
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2018, 14:59

benko21 je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Sljedeći bi trebali biti Sabrina i Ilijevski.
ne prvo se treba rijesiti ovih koje je doticni doveo a to su lazni Pape, Potura i njezin brat i naravno nenadj.ebivi skaut
ps zaboravio sam i bajnog PR trbica koji brise komentare protiv uprave na fb stranici kluba
Ma Anela moze sacekati, ona nema nikakvu funkciju u klubu sto se tice odlucivanja. Ona je za marketing, to me plaho ne zanima, makar ne u ovom trenutku. Elvira smo se rijesili, Sabrina koja mozda ima i najjacu funkciju treba otici kao i Valentin. U klub dovesti ljude poput Hujića koji su odavde i koji su vezani za klub, odnosno oni koji ce znati raditi svoj posao u ovoj bijednoj ligi! Ne mora voljeti klub, neka bude profesionalac poput recimo Krstajića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 apr 2018, 15:02

Evander je napisao/la:
Ako u toj grupi ima iko preko 20 godina, evo i ja cu vam se pridruziti :rol: :rol: :rol:

Balavaci bez mozga si dali za pravo da misle da su oni neko i nesto. Fakat se treba par starijih skupiti i to sve pobacati sa ograde jednom rukom :kafa:
to ce se i desiti nece znati sta ih je snaslo,a na zapadu posebno,a kad vidite ko su tek sve ce vam jasno biti.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 15:05

FEUD je napisao/la:koji vam je **** i odakle vam pravo da pozivate na obracune izmedju grupe ? KO STE BA ??

neko nekoga da nabije, da pobaca sa ograde ne vjerujem sta citam, sve nemojmo o tribini, a gledaj sta se pise, direktno se poziva na sve i svasta, dotle ste doveli navijace
jel dajdza ljut? :urnebes: :urnebes:

slika

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 15:06

bihuzur je napisao/la:
FEUD je napisao/la:koji vam je **** i odakle vam pravo da pozivate na obracune izmedju grupe ? KO STE BA ??

neko nekoga da nabije, da pobaca sa ograde ne vjerujem sta citam, sve nemojmo o tribini, a gledaj sta se pise, direktno se poziva na sve i svasta, dotle ste doveli navijace
jel dajdza ljut? :urnebes: :urnebes:

slika
:urnebes: :urnebes:
ko Šoja Stojan

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 apr 2018, 15:07

molim vas, pricu o tučama, tribini i sličnim dešavanjima ostavite za neko drugo mjesto.
Nije ovo forum na kojem se o tim temama raspravlja.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 15:08

Nove vodje foruma

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 15:09

kengur je napisao/la:

Nove vodje foruma

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
ultra force elita :lol: :lol:
ko Šoja Stojan

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 15:10

FEUD je napisao/la:Nadam se da ce portal reagovati i pobrisati ove pozive na obracune i prijetnje, treba ovo i prijaviti, treba jos jedna mrtva glava da padne da bi se pojedinci urazumili, stidite se sta pišete i na sta pozivate, bez obzira koliko godina imali i pod cijom direktivi radili, nazalost sve je to slika stanja u i oko kluba, opste rasulo u svakom smislu, ne trebaju nam dusmani pored nas samih :puke:
:urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: cookiech i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []