FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 10 apr 2018, 14:49

Sljedeći bi trebali biti Sabrina i Ilijevski.
Sabrina zbog užasnih odluka koje su dovele klub u dubiozu, a osim toga nema nikakve reference za obavljanje trenutne pozicije.
Ilijevski jer uopšte nije u klubu, u državi i zato što ga klub ne zanima ni 1%.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 14:50

haris004 je napisao/la:Sljedeći bi trebali biti Sabrina i Ilijevski.
Sabrina zbog užasnih odluka koje su dovele klub u dubiozu, a osim toga nema nikakve reference za obavljanje trenutne pozicije.
ne prvo se treba rijesiti ovih koje je doticni doveo a to su lazni Pape, Potura i njezin brat i naravno nenadj.ebivi skaut
ps zaboravio sam i bajnog PR trbica koji brise komentare protiv uprave na fb stranici kluba
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 10 apr 2018, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 10 apr 2018, 14:52

Jedva cekam kraj sezone i remont kluba. Boli me kitta zs Evropom i kako ce se zavsit sezona. Sto se mene tice mozemo i zadnji biti. Ne odustajati od bojkota i ako Elvir ode, dok god cijela uprava ne napusti klub, odu neki igraci istvori se novi tim po ko zna koji put. Nama treba sistem i ljudi koji vole klub, strucni, jaki, uvezani, evropski ljudi. Hocemo sledece sezone titulu, hocemo vece zalaganje, da se ne patimo iz utakmice u utakmicu. Hocemo stadion, prava pojacanja, i jak sjever.

HOCEMO TITULEE!!!!!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 apr 2018, 14:56

FEUD je napisao/la:jeste smiješni i nesposobni ujedno, samo ne znam ko ce snositi eventualnu odgovornost ako dodje do belaja nekog u nedjelju izmedju nas samih
mars ,nece doci nikakvi problemi nego ce tih 10 punoglavaca sa noga na nogu letiti,ako te bas interesuje.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 14:57

Je li moguce da je onaj napisao da "molimo Boga da Zeljo osvoji kup da bi mi otisli u Europi"? :rol: :rol: :rol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 14:57

FEUD je napisao/la:jeste smiješni i nesposobni ujedno, samo ne znam ko ce snositi eventualnu odgovornost ako dodje do belaja nekog u nedjelju izmedju nas samih
ma ko mi te je nasikiro, duso dajdzina :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 14:59

Ako u toj grupi ima iko preko 20 godina, evo i ja cu vam se pridruziti :rol: :rol: :rol:

Balavaci bez mozga si dali za pravo da misle da su oni neko i nesto. Fakat se treba par starijih skupiti i to sve pobacati sa ograde jednom rukom :kafa:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 14:59

bihuzur je napisao/la:
ma ko mi te je nasikiro, duso dajdzina :lol:
zao mu dajdzuke nema vise tala :lolno: :lolno:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2018, 14:59

benko21 je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Sljedeći bi trebali biti Sabrina i Ilijevski.
ne prvo se treba rijesiti ovih koje je doticni doveo a to su lazni Pape, Potura i njezin brat i naravno nenadj.ebivi skaut
ps zaboravio sam i bajnog PR trbica koji brise komentare protiv uprave na fb stranici kluba
Ma Anela moze sacekati, ona nema nikakvu funkciju u klubu sto se tice odlucivanja. Ona je za marketing, to me plaho ne zanima, makar ne u ovom trenutku. Elvira smo se rijesili, Sabrina koja mozda ima i najjacu funkciju treba otici kao i Valentin. U klub dovesti ljude poput Hujića koji su odavde i koji su vezani za klub, odnosno oni koji ce znati raditi svoj posao u ovoj bijednoj ligi! Ne mora voljeti klub, neka bude profesionalac poput recimo Krstajića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 apr 2018, 15:02

Evander je napisao/la:
Ako u toj grupi ima iko preko 20 godina, evo i ja cu vam se pridruziti :rol: :rol: :rol:

Balavaci bez mozga si dali za pravo da misle da su oni neko i nesto. Fakat se treba par starijih skupiti i to sve pobacati sa ograde jednom rukom :kafa:
to ce se i desiti nece znati sta ih je snaslo,a na zapadu posebno,a kad vidite ko su tek sve ce vam jasno biti.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 15:05

FEUD je napisao/la:koji vam je **** i odakle vam pravo da pozivate na obracune izmedju grupe ? KO STE BA ??

neko nekoga da nabije, da pobaca sa ograde ne vjerujem sta citam, sve nemojmo o tribini, a gledaj sta se pise, direktno se poziva na sve i svasta, dotle ste doveli navijace
jel dajdza ljut? :urnebes: :urnebes:

slika

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 15:06

bihuzur je napisao/la:
FEUD je napisao/la:koji vam je **** i odakle vam pravo da pozivate na obracune izmedju grupe ? KO STE BA ??

neko nekoga da nabije, da pobaca sa ograde ne vjerujem sta citam, sve nemojmo o tribini, a gledaj sta se pise, direktno se poziva na sve i svasta, dotle ste doveli navijace
jel dajdza ljut? :urnebes: :urnebes:

slika
:urnebes: :urnebes:
ko Šoja Stojan

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 apr 2018, 15:07

molim vas, pricu o tučama, tribini i sličnim dešavanjima ostavite za neko drugo mjesto.
Nije ovo forum na kojem se o tim temama raspravlja.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 15:08

Nove vodje foruma

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 15:09

kengur je napisao/la:

Nove vodje foruma

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
ultra force elita :lol: :lol:
ko Šoja Stojan

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 15:10

FEUD je napisao/la:Nadam se da ce portal reagovati i pobrisati ove pozive na obracune i prijetnje, treba ovo i prijaviti, treba jos jedna mrtva glava da padne da bi se pojedinci urazumili, stidite se sta pišete i na sta pozivate, bez obzira koliko godina imali i pod cijom direktivi radili, nazalost sve je to slika stanja u i oko kluba, opste rasulo u svakom smislu, ne trebaju nam dusmani pored nas samih :puke:
:urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2018, 15:13

Dajte ba ne mozemo dopustiti da gurbeti orgijaju po Kosevu. Trebamo doci na tekmu jbg...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 10 apr 2018, 15:16

Sabinho je napisao/la:Dajte ba ne mozemo dopustiti da gurbeti orgijaju po Kosevu. Trebamo doci na tekmu jbg...
Blago tebi..

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 apr 2018, 15:17

Bec sam napisao da je Elvir juce bukvalno za ruku odveden da podnese ostavku, s obzirom da je to ucinio usmenim putem samo, udruzenje je namjerno pritisak napravilo da se ti ozvanici kao sto je sad zvanicno
Direktorica nam je na ovo nasjela, konta noga Elviru nju spasava a tek sad krece i birba protiv nje, jednog po jednog i svi ce letiti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 apr 2018, 15:19

Iako je elvir otisao..opet nece sjever biti u elementu sa hz.
Ne sumnjam da ce biti navijanja sa istoka/zapada i da dio navijaca sa sjevera biti na tim tribinama.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, EastMadness, Hamagara, laznokrilo, Oerde, zagorski i 70 gostiju.