LZO-Prepucavanje
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: LZO-Prepucavanje
Al ako izgube sljedece dvije tesko ce se izvuci.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Bice njima zajebano, kako god okrenes. Jedina im je sreca sto su nakucali nesto bodova u prvom dijelu prvenstva. Tad su jos licili na ekipu.
1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Bas to, da je za 3-4 boda trenuno manja razlika oni bi bili siguran putnik, objektivno govorim.Ddado je napisao/la:Bice njima zajebano, kako god okrenes. Jedina im je sreca sto su nakucali nesto bodova u prvom dijelu prvenstva. Tad su jos licili na ekipu.
Al valjda ostanu a kozojebci ispadnu. A Gosk su svi otpisali da mogu ispast

Ma i GOSK je losa ekipa, ne znam odkud svima da su oni nesto jaki.Sam pokazatelj na to je i njihova forma, u zadnjih 5 utakmica gol razlika im je 2:3.Tako da ni granicari nisu nesto pretjerano sigurni.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
A vidis, kod vas je obrnuta situacija. U prvom dijelu sezone niste licili na ekipu, tek sad pocinjete da licite. Vidjecemo da li ce biti dovoljno za opstanak. Vjerujem da ce se provuci kozojebi ove godine, njima je tek iduce noga.
1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Iduca godina je njima raspad sistema, isto nama prvi dio. Mi da imamo sekund jacu odbranu, mi bi opstali sigurno, ovako ce nam biti gutavo al hajd pred nama je. Bit ce svega do kraja.Ddado je napisao/la:A vidis, kod vas je obrnuta situacija. U prvom dijelu sezone niste licili na ekipu, tek sad pocinjete da licite. Vidjecemo da li ce biti dovoljno za opstanak. Vjerujem da ce se provuci kozojebi ove godine, njima je tek iduce noga.
najbezbolnije da gošk ispadne,najmanje forumaša ima
iako tema zasad djeluje idilično,vidim da već padaju teške riječi na relaciji tuzla-zenica....
mogu mislit kako će tek biti ako čelik nastavi igrat ovako kao mančester i približi se njima ili nama....tad ću i ja postat kozojeb,garant...pogotovo ako pobjedim ponekoga,biće ili "ukrao " ili "dogovorio tri za tri" ili

iako tema zasad djeluje idilično,vidim da već padaju teške riječi na relaciji tuzla-zenica....

mogu mislit kako će tek biti ako čelik nastavi igrat ovako kao mančester i približi se njima ili nama....tad ću i ja postat kozojeb,garant...pogotovo ako pobjedim ponekoga,biće ili "ukrao " ili "dogovorio tri za tri" ili

Jasta nego da ce bit svega. I onda se nadje neki od ovih pametnih snobova, kaze "Sto to pratis?" Nema u univerzumu interesantnije lige od PLBiH. 

1921
Celik svake godine 6 kola prije kraja pocne igrati tako da mu ni Barcelona,City i Bayern zajedno ne bi mogli parirati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- samoposteno
- Kontakt:
Sta je ba ovo ljudi pa zar nije dogovoreno da Sloboda ispada savez se slozio klubovi dogovorili cak su i sedmorica navijaca Slobode pristala
Čelik do kraja!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nije ih vise 7, joge se razbolio,krajnici jbga od drecanja.Zar ne znas?samoposteno je napisao/la:Sta je ba ovo ljudi pa zar nije dogovoreno da Sloboda ispada savez se slozio klubovi dogovorili cak su i sedmorica navijaca Slobode pristala

Interesantno stvarno kako je vecina neutralne raje uz Celik, pa i Borac. Zasto su kozojebi svima toliko iritantni? Moja je pretpostavka da ljudima na zivce ponajvise ide njihova nesposobnost da preuzmu odgovornost za svoje greske, te konstanto ponavljanje nekih teorija zavjere tipa "neda nam CIA/Sarajevo/Savez/Zenica/Dodik/Vatikan da ostanemo".
1921
Grijesis za sve su krivi NLO i vanzemaljciDdado je napisao/la:Interesantno stvarno kako je vecina neutralne raje uz Celik, pa i Borac. Zasto su kozojebi svima toliko iritantni? Moja je pretpostavka da ljudima na zivce ponajvise ide njihova nesposobnost da preuzmu odgovornost za svoje greske, te konstanto ponavljanje nekih teorija zavjere tipa "neda nam CIA/Sarajevo/Savez/Zenica/Dodik/Vatikan da ostanemo".

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- samoposteno
- Kontakt:
Al zato im od sljedece godine pocinje ic @sviunapad puni 14 godina a pun energijeZenickiLC je napisao/la:Nije ih vise 7, joge se razbolio,krajnici jbga od drecanja.Zar ne znas?samoposteno je napisao/la:Sta je ba ovo ljudi pa zar nije dogovoreno da Sloboda ispada savez se slozio klubovi dogovorili cak su i sedmorica navijaca Slobode pristala
- prisonbreak
- Kontakt:
@mma_hz al to je ziva istina hahah
u LZO ja mislim da jos nemamo izgubljenje a svako kolo smo igrali
@Ddado pa sa nama su imali 'normalan' odnos al ljudi nisu normalni, pa sta su sve protiv nas pisali..
Jednostavno takvi mentalni sklopovi, kao sto kazes ne znaju preuzeti odgovornost i gotovo
Njihove teorije zavijera

@Ddado pa sa nama su imali 'normalan' odnos al ljudi nisu normalni, pa sta su sve protiv nas pisali..
Jednostavno takvi mentalni sklopovi, kao sto kazes ne znaju preuzeti odgovornost i gotovo

Njihove teorije zavijera

Ah sljedeca godina je drugo, bice najposjeceniji stadion u federaciji, odmah poslije gradskog rivala tuzla city.samoposteno je napisao/la:Al zato im od sljedece godine pocinje ic @sviunapad puni 14 godina a pun energijeZenickiLC je napisao/la:Nije ih vise 7, joge se razbolio,krajnici jbga od drecanja.Zar ne znas?samoposteno je napisao/la:Sta je ba ovo ljudi pa zar nije dogovoreno da Sloboda ispada savez se slozio klubovi dogovorili cak su i sedmorica navijaca Slobode pristala
Pricat ce se, bila jednom jedna "velika" Sloboda, a danas ostade samo mala Sloga 

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- prisonbreak
- Kontakt:
Kozojebci su spremni se svima nasladjivati a sad lete u nizi rang 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 8 gostiju.