sarajevo071 je napisao/la:Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Ali, zašto i šutjeti više i kome? Šuti se godinama i zato jesmo gdje jesmo. Umjesto da se naprave konstruktivni prijedlozi i unaprijedi i klub i tribina, mi tonemo. Kome je to u interesu?FEUD je napisao/la:Nema potrebe za tim i ne stavljaj ništa, ovdje se tacno vidi ko je ko i ko sta radi sa kojim ciljem ne budi kao oni jednostavno, klub nece izaci u susret ovoj grupici da toboze zatvori kapije stadiona a bit ce podijeljeno oko hiljadu karata skolama i udruzenjimasarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.

Koji su ovo indijanci..

@Feud
Ja imam sve dokaze za Elvira i Co, sve crno na bijelo, sa potpisima i slikama. Ali prije nego ti dostavim zelim od tebe dokaz da imas mozak, znaci sliku odozgo i sa strane sa potpisom bilo kojeg doktora, moze i zubar.
@sarajevo071
Malo pretjerujes, nit je ovo tvoj grad nit tvoj klub.
Koliko je to mnogo sto si dao i ko je to trazio od tebe (imenom i prezimenom) ? Ajd se ti fino saberi pa da mi skupimo izmedju sebe, da ti vratimo, truba da prozivas grad za 20-30 maraka...
U svakom slucaju lijepo sto ste razbili monotoniju, nasmijali raju. Zamisli mi uopste nismo racunali na te nake forcove (znam da je razocaravajuce), mi mislili samo protiv glodara iz uprave se borimo. Za sta ste vi tacno ? Za punije dzepove elvire il sabrina ? Da znamo..
Sto ne podrzite Olimpik ? ima nade da ce uci u ovu premijer ligu a i vi bi imali kakve takve sanse.. samo kazem, vi kako hocete, ipak ste vi taj nakav force, znate bolje..