FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bolje nije moglo!Ako ih izbacimo do finala ce biti setnja obicna,a moja želja su maleni u slijedecem krugu.
Kad svi vide da nama tesko je...
Kad svi vide da nama tesko je...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Prva je kod nas,samo ne znam datum,valjda iduća sreda!
Biće to pravi okršaj na terenu,kontam da će zadnjee minute odlučiti,da li jedni il drugi prolaze!
Uf,derbi u pogrešno/pravo vreme kako za koga
Biće to pravi okršaj na terenu,kontam da će zadnjee minute odlučiti,da li jedni il drugi prolaze!
Uf,derbi u pogrešno/pravo vreme kako za koga

? &,& ",& & ?!
Borac je poslije Želje najkvalitetnija ekipa u ligi, ali bez obzira na to očekujem prolaz i to glat. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Borac je poslije Želje najkvalitetnija ekipa u ligi, ali bez obzira na to očekujem prolaz i to glat. Željo je šampion.
Kako te nije stid to pisati...Želje najkvalitetnija ekipa u ligi pa taj zeljo tvoj najkvalitetni u gostima svaku gubi...de se malo urazumi...

A sto ce vama Evropa.chichak je napisao/la:Smatram da je ovo pozitivno sto smo izvukli Borca u kupu. ukoliko nekim slucajem ispadnemo,okrecemo se samo prvenstvu i kroz prvenstvo izborimo evropu...mada smatram da cemo proci iz ovoga dvomeca.

Najtezi protivnik definitvno. Igracki nisu puno kvalitetniji, ali su u jako boljoj formi. Sad ce se vidjeti nasa prava snaga. Moje misljenje da uz povoljan rezultat iz BL i punu Grbavicu u revansu mozemo dalje, a onda polako jer ako njih dobijemo psihicko stanje kod igraca ce se poboljsati.
I prošle smo godine gubili, ali smo ipak na kraju dokazali da smo najkvalitetniji i najveći. Pet titula prvaka države. Željo je šampion.Silkoni je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Borac je poslije Želje najkvalitetnija ekipa u ligi, ali bez obzira na to očekujem prolaz i to glat. Željo je šampion.
Kako te nije stid to pisati...Želje najkvalitetnija ekipa u ligi pa taj zeljo tvoj najkvalitetni u gostima svaku gubi...de se malo urazumi...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Malo se spusti na zeljmu..Sretno protiv borca. 

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
da osvoje ligu sampionamokeke je napisao/la:A sto ce vama Evropa.chichak je napisao/la:Smatram da je ovo pozitivno sto smo izvukli Borca u kupu. ukoliko nekim slucajem ispadnemo,okrecemo se samo prvenstvu i kroz prvenstvo izborimo evropu...mada smatram da cemo proci iz ovoga dvomeca.

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
ma sta ste se ufatili Borca ko da je Barca...ljudi imaju jaku odbranu sto im je donjelo gustujućih bodova al kući su manje više očajni...nerješeno protiv Veleža i poraz od Širokog...napadacka igra im nije na nivou...zato...u Banja Luci se treba malo povuć, jer protiv njih ne vrijedi napadat!malo pogledajte ih protiv zrinjslko...sve jalovo i neodređeno...mi to mozemo!!!!
TM87
Bice tijesno al prolazimo dalje, 100% sam ubijedjen.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
jes ti gledo preko tv u subotu borac - zrinjski ?tm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se ufatili Borca ko da je Barca...ljudi imaju jaku odbranu sto im je donjelo gustujućih bodova al kući su manje više očajni...nerješeno protiv Veleža i poraz od Širokog...napadacka igra im nije na nivou...zato...u Banja Luci se treba malo povuć, jer protiv njih ne vrijedi napadat!malo pogledajte ih protiv zrinjslko...sve jalovo i neodređeno...mi to mozemo!!!!
Ti bas nemas pojma..... aj sto nzs kakvi smo mi al nzs ni kakvi ste vitm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se ufatili Borca ko da je Barca...ljudi imaju jaku odbranu sto im je donjelo gustujućih bodova al kući su manje više očajni...nerješeno protiv Veleža i poraz od Širokog...napadacka igra im nije na nivou...zato...u Banja Luci se treba malo povuć, jer protiv njih ne vrijedi napadat!malo pogledajte ih protiv zrinjslko...sve jalovo i neodređeno...mi to mozemo!!!!
ma ja se nadam dobrim utakmicama,pobjedit ce ko bude raspolozeniji sve je to u 5 deka,niko nema tim da odskace iz lige nesto posebno,sreca i trenerski mangupluk ko bolje koga procita...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
U KOST!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nemoj seyo sad da se lomimo neg da fudbal igramoSeyo_TM je napisao/la:U KOST!!!

Pa ta parola uopste ne znaci lomljavu i prljavu igru 

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Sejo,je li ove godine dupla majstore?
sto da ne...
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Lokomotifa i 20 gostiju.