Kakve su prognoze, očekujemo li gol Džekice?MocMahale444 je napisao/la:Bitno je da Dzeko pogodi a Roma je gotova.
Vidi ovoga sto pise Džeko nikad nije bio Željo![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
A vala sam nesto hasta da bi gledao u kasike brate.Raonffa je napisao/la:Kakve su prognoze, očekujemo li gol Džekice?MocMahale444 je napisao/la:Bitno je da Dzeko pogodi a Roma je gotova.
Opet nesto mi govori gol Dzeke u prvom pol.
Konacan rez 2-3 za uefalonu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
3-5-2
Neka im je Bog na pomoci.
Hajde babuka onako kako ti znaš 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Gledaj sredine terena. De Rossi, Radja i Strootman
RIP
MocMahale444 je napisao/la:A vala sam nesto hasta da bi gledao u kasike brate.Raonffa je napisao/la:Kakve su prognoze, očekujemo li gol Džekice?MocMahale444 je napisao/la:Bitno je da Dzeko pogodi a Roma je gotova.
Opet nesto mi govori gol Dzeke u prvom pol.
Konacan rez 2-3 za uefalonu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odlicna formacija i izbor igraca, ubit ce ih Roma veceras.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Babuka

2 gola Barceloni 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
oooooOOOOoooo Edin Dzekooooooo
- MocMahale444
- Bazinga12345
- Kontakt:
Izbaci ih večeras single-handedly ponosu nacije!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zeljina skola
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Dzendundundil.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amarinho, CAGarfia, Chevalier, Edincapitano, edvaE2, forgempp, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Micron, Mow, Nemanja99, s4mke, Venom, VolimBiH96, zikerrz21, Zra i 62 gosta.