Kawhi je napisao/la:Ja moram jos jednom.branimir85 je napisao/la:ne znam zašto bi ti brisao i ja se pridružujemMElloo je napisao/la:Mozda mi mod obrise post al tsa bi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Baš me zanima hoće li biti pravdanje na press-u. Za ovo nema izgovora pa da su svi igrali bez jedne noge.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sretno u 1/2
Pozdrav romariju
Pozdrav romariju
Ma jarane, ovo je poraz trenera 200%, taman da su juniore Barce igrali.Evander je napisao/la:Kakve su krampe u ekipi, kakva su losa pojacanja dovedena, ovo do sad je bilo cudo.let3 je napisao/la:Što Valverdea sad, paša ?Evander je napisao/la:Sramota. Otjerati i upravu i Valverdea i Messia prodati. Ova Messieva Barcelona je mrtva, mora se poceti graditi oko nekog drugog.otkud sad ta prica
![]()
Pa to je neporažni trener koji vrhunski radi posao ove sezone
Ova ekipa lagano postaje talac Lea Massia i dok je on u klubu, bez obzira sto je najbolji, Barceloni nema naprijed.
4-1 i ispadneš, halo
ovo je najveca veceras bruka u historiji Barce, svijet im se smije grohotom
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Kakve veze ima Messi s ovim?HankMoody je napisao/la:Gledaj Ronalda kako uzima opet Zlatnu loptu, hodajuća ojebino argentinska, **** ti sva tri djeteta
Haj sad ugasi sezonu i 2 trofeja koja si osvojio, ništa saprat ovo neće.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Odavno mi se neko nije ovako posr´o na ćeif i živce povukao
mater vam kilavu
mater vam kilavu
Ovo je veca bruka nego kad je PSG prosle godine ispao nakom 4:0.
Pa trebao je messi uzeti loptu, predriblati sve, odigrati dupli sa stativom i lagano zavući loptu pored alisona.bestija je napisao/la:Kakve veze ima Messi s ovim?HankMoody je napisao/la:Gledaj Ronalda kako uzima opet Zlatnu loptu, hodajuća ojebino argentinska, **** ti sva tri djeteta
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma debilčić obični, qaraju ga u stvarnosti, pa se malo istresa ovamo. Kakve veze Messi ima, poraz Valverdeov. Kakvih glupana ima na ovom svijetu, to je čudo jedno..bestija je napisao/la:Kakve veze ima Messi s ovim?HankMoody je napisao/la:Gledaj Ronalda kako uzima opet Zlatnu loptu, hodajuća ojebino argentinska, **** ti sva tri djeteta
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 10 apr 2018, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Više titula ove sezone tvoj general osvojio.Lillard je napisao/la:Haj sad ugasi sezonu i 2 trofeja koja si osvojio, ništa saprat ovo neće.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vjerovatno jer hoda po terenu i pogledom prati kretanje lopte. Toliki talenat je imao i mogao je lako biti najbolji svih vremena, ali ništa od toga.bestija je napisao/la:Kakve veze ima Messi s ovim?HankMoody je napisao/la:Gledaj Ronalda kako uzima opet Zlatnu loptu, hodajuća ojebino argentinska, **** ti sva tri djeteta
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Valverdeu sutra ujutro otkaz odmah, mesiju se lijepo zahvaliti i prodati ga ili zamijeniti za npr hazarda, suarez posto zasto dati i pokusati nesto novo
Ovo je sramota nad sramota, popisham im se na duplu krunu, mesiju hvala za sve, al je prerano posto pizda od igraca, a steta, mogo je postati najbolji u historiji, ja ga vec duze jedini prozivam, nado sam se da ipak ima volje u njemu, al veceras je definitivno pokazao da ga ga boli qrac i sto se mene tice moze sutra napustiti klub i nek mu je sretno, barci treba bolji igrac koji moze trcati barem 8 kilometara po utakmici i kojem je stalo da nesto napravi kad je najbitnie
Ovo je sramota nad sramota, popisham im se na duplu krunu, mesiju hvala za sve, al je prerano posto pizda od igraca, a steta, mogo je postati najbolji u historiji, ja ga vec duze jedini prozivam, nado sam se da ipak ima volje u njemu, al veceras je definitivno pokazao da ga ga boli qrac i sto se mene tice moze sutra napustiti klub i nek mu je sretno, barci treba bolji igrac koji moze trcati barem 8 kilometara po utakmici i kojem je stalo da nesto napravi kad je najbitnie
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
qrac su osvojili... osvojili su samo ligu, kup neće...izgubiće i od Seville...Lillard je napisao/la:Haj sad ugasi sezonu i 2 trofeja koja si osvojio, ništa saprat ovo neće.
PotpisujemAlfredNobel je napisao/la:Ti si bolesnik napaćeni.. Ja tebi uzvraćam ove čestitke, pošto si za Lea miš obični.HankMoody je napisao/la:Gledaj Ronalda kako uzima opet Zlatnu loptu, hodajuća ojebino argentinska, **** ti sva tri djeteta
08 apr 2018harden je napisao/la:Ja ne kontam kako frajer može stojati na nogama i dalje. Platit će Valverde za ovo u LP sigurno, krepat će mu igrači.Lillard je napisao/la:Rakitić 90 minuta![]()
![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Messi je u 8 godina zabio 8 golova u zavrsnici LP.bestija je napisao/la:Kakve veze ima Messi s ovim?HankMoody je napisao/la:Gledaj Ronalda kako uzima opet Zlatnu loptu, hodajuća ojebino argentinska, **** ti sva tri djeteta
Dok je on u klubu, garantujem da Barcelona nece uzeti LP. Postao je veci od kluba a to nikad nije bilo dobro. Citava ekipa gleda samo njega. Drugi igraci su sputani njegovim prisustvom na terenu.
Igrac koji ne trci, ne moze igrati fudbal.
Bilo koji trener da dodje, nece se puno stvari promijeniti.
Bez totalnog remonta, nema napredka.
Što je najgore druže, ja od decembra govorim da treba više rotacija, a idioti me napadaju.harden je napisao/la:08 apr 2018harden je napisao/la:Ja ne kontam kako frajer može stojati na nogama i dalje. Platit će Valverde za ovo u LP sigurno, krepat će mu igrači.Lillard je napisao/la:Rakitić 90 minuta![]()
![]()
![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.