FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Saurman
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Saurman » 11 apr 2018, 00:39

Na transfer listu : Rakitić Suarez,Roberto,Pique,Dembele,Coutinho,Alba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2018, 00:41

TV3 is stating that when Piqué went to Valverde to tell him about how he should change their tactics and formation, Valverde was spotted saying "I am the one responsible."
slika
Iniesta (during HT): "We are going to end up losing if we keep doing what we're doing."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2018, 00:51

Evander je napisao/la:Ima li razlike u ovoj utakmici veceras i onim u Torinu i Parizu prosle godine?
Sve prepisano.
Sta nam to govori?
Da je trener još veća kurchina od prošlog.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2018, 00:53

Saurman je napisao/la:Na transfer listu : Rakitić Suarez,Roberto,Pique,Dembele,Coutinho,Alba.
A ništa Umititi, ha ? Džeko se ne slaže sa tim.

Ma sve redom na transfer listu poslije ovog :salut: ostaviti samo Paca.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 apr 2018, 00:55

let3 je napisao/la:ostaviti samo Paca.
i Paulinha.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2018, 00:55

messilla je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ima li razlike u ovoj utakmici veceras i onim u Torinu i Parizu prosle godine?
Sve prepisano.
Sta nam to govori?
Da je trener još veća kurchina od prošlog.
:thumbup: poceo si i ti mudro zboriti :kafa:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 11 apr 2018, 01:20

Sta rec nakon ovog nocas... Roma nas je nadrigrala razbila LJudi su zasluzeno pobjedili prosli u polufinale... Nismo pasa kako treba odigrali osutali na goo.. Dzeko nas je sam unistio... Sve im cestitke na pobjedi i prolazu .. Zal ostaje , o nasoj igri sve govori Mesiev pogled, pa nije on bogg da uvjek moze svaku rjesit tekmu, sad najvaznije da se osvoji La Liga i Kup, vec iducu sezonu rjesit se mnogih igraca, Gomes, Alacer, Iniestu kolko god da volimo svi i postujemo jeste majstor al on vise nemoze u ovoj Barci igrati, suarez denis, Digne, Ovo je u jedno Valeveredov poraz Dembele na klupi, ne ubacuje ga, onda Ales Vidala prodati, dovesti veznjaka, spica sigurno... stopera jednog KAKVI mine i Vermaleni... Sad se pitam dal ce Valverde ostati nakon ovog ispadanja ... sacekajmo da se zavrsi sezona.... jos jednom cestike ljudima na zasluzenoj pobjedi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 11 apr 2018, 01:23

Što se tiče Griezmana, da sam na njegovom mjestu, razmislio bih još jednom..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2018, 01:25

Lillard je napisao/la:
TV3 is stating that when Piqué went to Valverde to tell him about how he should change their tactics and formation, Valverde was spotted saying "I am the one responsible."
slika
:mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 11 apr 2018, 01:32

sombrero je napisao/la:Što se tiče Griezmana, da sam na njegovom mjestu, razmislio bih još jednom..
Suarez je van forme vec neko vrijeme, na ljeto ga prodati dovesti Griezmana, kakavog veznog raketa jos nocas los bio, u cjelini svi su podbacili.. Zahvalit se oovoj upravi nogirat ih prvo prodase Neymara, glupani, ovog Bartomeu sto prije nogirat Laportu vratit, siguran sam da ce on Pep Guvardiolu vratit jedini zna kako barca dise.. Valverde jes dobar trener al nije za Barce
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2018, 01:37

Poslije ovih šokova, red je čestitati i Romi :thumbup: svaka im cast, ljudi su uspjeli anulirati 4-1 protiv Barce :clap:

Šta kaže Valverde? "I am the one responsible." :puke: pa odlicno. Upravo, na tebe je red :kafa: Zna se šta se radi nakon ovakve bruke.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 11 apr 2018, 01:57

Velika sramota, ali bolje da se desilo vecerad nego da gledam kako nas Real dribla u pokufinalu ili finalu...

Jos sam ranije govorio da tesko ista mozemo u lp sa djedicom Iniestom... i dosta vas previse pametuje... trazite cijelu sezonu roberta u sredinu i evo lik odigra zadnje 2-3 utakmice i mi nikad losiji u sezoni...

Jeb ga i Valverde od katastrofalne prosle sezone ima samo jedno pojacanje (paulinho), dembelea su sjebale povrede da bude pojacanje ove sezone acoutinho ne mozr igrati ove godine... jos je ostao bez neymara... jeste poraz od rome sramotan ali igraci su isto krivi kao i trener...niko se ne smije stediti...

Iskreno da vam kazem da ni u jednom trenutku ove godine nisam pomislio da mozemo osvojiti lp,,,ne bez Coutinha i jos sa ovakvim Dembeleom koji nije opravdao ni 10mil. Ali nije on kriv sto je toliko placen...

Ovo veceras nema nikakvr veze sa umorom nego je samo do igraca...pa pogledathe NBA - nakon 82 utakmice tek pocinje playoff gdje svaki duel moze trajati 7 utakmica a igra se svaki drugi dan...

Jednom profesinalcu teako trcati 10k svakih 3-4 dana? Jos nasi bas i nisu poznati po velikom trcanju pa da se ispusu... zadnje 3 godine ispadamo zbog istog sranja, nije vazno koliko se rotiralo ili u kojoj formaciji igralo... znaci do je igraca u ekipi koji NEMAJU MUDA!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2018, 02:21

Ali, ali Messi kriv :lol:
slika

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 11 apr 2018, 02:41

Do cega je ovaj tim dosao, pa ovo je zalosno.Od jedne Rome ispasti u cetvrfinalu lige prvaka, i to nakon 4:1 iz prve utakmice, jedna Barcelona da to sebi dozvoli :shock: Odavno ovaj klub vecu sramotu nije dozivio, ovo je gore od onog ispadanja PSGa prosle godine nakon 4:0, jedni su ispali od Barcelone a drugi od Rome.
Sljedece sezone se vratiti na 4-3-3, Dembelea forsirati sto vise jer drugacije nece proigrati, mislim da Iniesta ide na kraju sezone tako da ce vjerovatno Coutinho zauzeti njegovo mjesto.Kazu dolazi Griezman, gdje ce sa njim koji ****, nece ti takav igrac doci ako ce grijati klupu sigurno.Jedino ako mu je bas ogromna zelja zaigrati za Barcelonu pa mu ne igra bitnu ulogu to sto mu prvi sastav nije zagarantovan ali cisto sumnjam u to, njemu je 27 godina, bas ce najbolje godine biti na klupi.Mnogi kazu posadice Griezman Suareza na klupu, nista od toga, ovaj ima poseban tretman u klubu i nema sanse da ce ga neko posaditi na klupu, taj ce igrati bar jos sljedecu sezonu kao prvotimac, dao je puno ovome klubu sigurno ali u zadnje vrijeme to nije to.Jos mu ova formacija ne ide u korist, lik igra nesto kao krilo, nit ima driblinga nit ima brzine za takvo nesto vise.Mirise mi na to da bi napad mogao biti Suarez, Messi i Griezman sto bi znacilo da ce Dembele jos jednu godinu bar provesti na klupi sto ne bi bilo dobro.Volio bi da hoce dovesti kakvu klasu u vezu ali oni dovode Arthura, moliti boga da taj ne bude prevara a nesto sam uvjeren da ce biti isti slucaj kao sa Douglasom a evo sad i Minom, bice vise po tribinama nego u timu.Vise mi je pun krc toga da se Messi bas uvijek mora vracati na sredinu terena da bi nesto kreirao jer ovi u vezi nisu sposobni.Kako god bice posla preko ljeta sigurno, prvo se treba rijesiti ovih ojebina nekih a onda naci i novog trenera, ako ovaj levat ostane nakon ovog onda nemam rijeci zaista.

Osvaldo00
Kontakt:

Post Postao/la Osvaldo00 » 11 apr 2018, 04:49

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 11 apr 2018, 05:59

Sta je to Suarez dao klubu?
Davao golove na ustrb silovanja odbrana od Messija i Neymara?
Sta je on to tacno osim tap- im golova kada vec Messi rijesi utakmicu uradio ove godine?
Ovo mu je bila prva sezona gdje je u sustini trebao zablistati i pokazati da je igrac koji donosi prevagu i ekstreman kvalitet.On pokaze da je igrac manje na terenu i da iskljucivo trosi lopte na terenu i tjera ostatak tima da trci za njega i cisti njegovu nesposobnost da odigra prost pass i savlada prijem lopte.Prvi igrac koji treba otici iz kluba jer ne posjeduje klasu da igra u napadu sa Messijem.
Dakako da je Valverde kriv jer na klupi ima soluciju za njega , ima igraca koji nije 100 minuta odigrao i koji je manje koristan od prvog napadača B tima.Zasto decko nije dobio priliku? Zasto nije dobijao u gotovim utakmicama 20minuta makar da osjeti teren , saigrace,kretnju,tranziciju.Paco nije dosao iz B tima vec kao najbolji igrač Valencije.Kvalitet ima , samo je ugusen i progutan okovima Ernesta.
Veliki broj forumasa smatra da i pored odlicno rezultata do ove utakmice , Ernesto nije trener za Barce jer ubija ono sto je simbol kluba i filozofija.Upravo je dobio samarcinu za svoju "adaptaciju" rivalu od prosječne Rome i tu treba da bude kraj.Barca je padala ali je igrala fudbal , ovo veceras je bilo sve samo ne fudbal.Enriqueova Barca bi na ovako postavljenog protivnika utrpala 5 komada za 60 minuta razvlačenjem rivala, on suzava teren sa raznim pokusajima izmisljanja pozicija.Roberta je ugasio,pa decko pored toga sto nije bek , dokazao je da nije ni krilo .Ne mozes pit bulla staviti na krilo a koliko god zelen bio Dembele , siguran sam da bi oplodio Kolarova i gurao loptu naprijed.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2018, 07:35

Ali Roma. 4:1 :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 apr 2018, 07:48

Kaze cigo : Ma sta ce Barcelona protiv nas Roma.

Aaaaaaa jbm ti majku :urnebes: Joj tuge, cuj Roma ih ubila.

Bice bolje kad poraste Xavi Simons.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 11 apr 2018, 08:16

Barca je svoje protivnike u zadnjih 10-15 godina ubijala presingom, i kada se uzme lopta onda lagano tika-taka... Zbog takvog načina fudbala jedan Pique je bio "dobar" štoper, jer napad i vezni red su odrađivali sve, bukvalno sve...Sinoć je to Roma uradila igrala presing, i Barcelona je izgledala nemoćno... I vi slobodno nastavite podcjenjivati Romu i smijati se, a pretvorili ste se u klub koji zavisi od jednog igrača, kojem ako se ne igra možete plakati...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 apr 2018, 08:24

sombrero je napisao/la:
Sve prepisano.
Sta nam to govori?
Da imamo užasno loše kondicione trenere koji ne znaju tempirati formu.
Ima razlika, a to je da li ce mesija malo boliti qrac za desavanjima na terenu pa ce onako radi reda nesto pokusati ili ce ga potpuno boliti qrac i vuci se ko mrljina po terenu i svojim ponasanjem srozati i sebe al i saigrace na koje prenosi svoju qrcobolju

Mante price o sledecoj sezone, doce ovaj, onaj, trener vaki naki, nijedan saigrac na zemaljskoj kugli nece nista bitno napraviti ako mu glavni igrac u ekipi ko mrljina se vuce u najbitnijim utakmica, niti ce trener ijedan bitno tu nesto popraviti

Ako zelimo da barca bude ono sto zasluzuje, treba mijenjati mesija jer ne mozemo mi cekati svaku petu godinu da se njemu digne qrac u ligi prvaka, previse je los igrac za knock out fazu, mora se mijenjati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.