a ovi padobranci od sad samo mogu citati ovu temu.

ps. Klub bi trebao da zatvori tribinu ako problem nije jos do kraja rijesen da ne bi neko se predstavio kao hz i radio belaj...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slabije malo, samo vidim na zvanicnoj kad bude i na nasem forumu tamo.belosevic28 je napisao/la:De mi reci pratisli juniore? 4 nastupa od prve minute, 3 gola i 1 asistencijaMortemHz je napisao/la:![]()
P.S. TCP
E mene nije.... Niti ce zadugoLaznjak je napisao/la:Kunem vam se rahmetom dedinim, cim prodje ovo sranje u i oko kluba. 3000 Hordi na sjeveru prvu tekmu... dalje cemo da vidimo. Ovo je aktiviralo i kuntu i pantu.
fanShofaII je napisao/la:Ode Kantardic.
Znaci zatvara se fun shop u bezistanu
Nadati se je da ce se vratiti i pozicija sportskog direktoramiky_hz je napisao/la:25-tog vandredna sjednica u klubu,ukidaju se famozni bord direktori ili kako se vec zovu.Vraca se sistem na staro fazon UO i NO.
Central FanBTX je napisao/la:fanShofaII je napisao/la:Ode Kantardic.
Da se ne vadim pisem ja fun vec par godina.BTX je napisao/la:fanShofaII je napisao/la:Ode Kantardic.
Vratit će se ta pozicija a obavljat će je Faruk Ihtijarević. Nikakva suštinska promjena.Evolution87 je napisao/la:Nadati se je da ce se vratiti i pozicija sportskog direktoramiky_hz je napisao/la:25-tog vandredna sjednica u klubu,ukidaju se famozni bord direktori ili kako se vec zovu.Vraca se sistem na staro fazon UO i NO.
treba one revolverase poslati da vjezbaju gadjanje na njemu. ionako mi puno lici na glinenog medjeda kojem samo fali nacrtati metu na celuharis004 je napisao/la:Vratit će se ta pozicija a obavljat će je Faruk Ihtijarević. Nikakva suštinska promjena.Evolution87 je napisao/la:Nadati se je da ce se vratiti i pozicija sportskog direktoramiky_hz je napisao/la:25-tog vandredna sjednica u klubu,ukidaju se famozni bord direktori ili kako se vec zovu.Vraca se sistem na staro fazon UO i NO.
Ja se nadam da će se formirati neko tijelo od stručnih ljudi kojima će Sarajevo biti jedina okupacija. Gdje će dolaziti na posao u 8 i biti tu do 4. Nekom od ljudi sa dobrom reputacijom i dobrim vezama da se povjeri funkcija sportskog direktora. Da klub radi transparentno i da se izađe početkom svake sezone sa jasnim ambicijama i da se po završetku iste kazne ili nagrade odgovorne osobe.
Da ljudi iz uprave organizuju barem jednu konferenciju početkom sezone/polusezone u kojoj će se govoriti o kratkoročnim planovima, napretku u akademiji, ulaganjima i sličnim stvarima.
Mislim da dugoročno rezultati ne bi izostali.
To je minimum sto mozemo pozelit, sa tim budjetom i platama koje imaju treba puno vise da urade, i to sa osmijehom.haris004 je napisao/la:Vratit će se ta pozicija a obavljat će je Faruk Ihtijarević. Nikakva suštinska promjena.Evolution87 je napisao/la:Nadati se je da ce se vratiti i pozicija sportskog direktoramiky_hz je napisao/la:25-tog vandredna sjednica u klubu,ukidaju se famozni bord direktori ili kako se vec zovu.Vraca se sistem na staro fazon UO i NO.
Ja se nadam da će se formirati neko tijelo od stručnih ljudi kojima će Sarajevo biti jedina okupacija. Gdje će dolaziti na posao u 8 i biti tu do 4. Nekom od ljudi sa dobrom reputacijom i dobrim vezama da se povjeri funkcija sportskog direktora. Da klub radi transparentno i da se izađe početkom svake sezone sa jasnim ambicijama i da se po završetku iste kazne ili nagrade odgovorne osobe.
Da ljudi iz uprave organizuju barem jednu konferenciju početkom sezone/polusezone u kojoj će se govoriti o kratkoročnim planovima, napretku u akademiji, ulaganjima i sličnim stvarima.
Mislim da dugoročno rezultati ne bi izostali.
Fan Ferhatovicbihuzur je napisao/la:Central FanBTX je napisao/la:fanShofaII je napisao/la:Ode Kantardic.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, plisek i 8 gostiju.