Zalit cemo dugo kad zavrsi karijeru, nece se ovakav jos roditi.
Sta pisu talijanski mediji? Ima li neko link nekog rominog foruma na kojem pisu navijaci?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Sto nemogu ovo kad ljudi brzo zaboravljaju...Salihamidžić i Pjanić su cak bili u finalu, prvi dva puta i jednom digao i pehar. Pjana tek prošle godine igrao finale. Isto tako mi smeta kako se Lulić brzo prekrižio. Stoka od ljudi.jestamaji je napisao/la:Ono što je Džeko postigao je veliko, golemo! To je sa ovih prostora malo ko uspio, iz Bosne niko! Ko to omalovažava taj je ili zavistan ili slijep.
Meni je drago da je postao to što jeste, svaka čast! Ali iskreno jedino što me u vezi njega stvarno interesuje je da se proda čim prije za što više para
Niko ne zaboravlja Hasana, Miralema i Senada. Oni su bili jako bitan faktor za svoje timove i tu nema govora (što bi rekli neizostavni dio prvih 11 i radilice). Džeko je ipak nešto drugo. On je dimenzija više (on je tim, bez njega nema ničeg), on je onaj kojeg se pita i bez njega to ne bi bilo to, jer ih ne bi tu ni bilo da ne bi Džeke prošle sezone i golova u CL. To je ta suština razlika.NiftyDribbler je napisao/la:Sto nemogu ovo kad ljudi brzo zaboravljaju...Salihamidžić i Pjanić su cak bili u finalu, prvi dva puta i jednom digao i pehar. Pjana tek prošle godine igrao finale. Isto tako mi smeta kako se Lulić brzo prekrižio. Stoka od ljudi.jestamaji je napisao/la:Ono što je Džeko postigao je veliko, golemo! To je sa ovih prostora malo ko uspio, iz Bosne niko! Ko to omalovažava taj je ili zavistan ili slijep.
Meni je drago da je postao to što jeste, svaka čast! Ali iskreno jedino što me u vezi njega stvarno interesuje je da se proda čim prije za što više para
I još jednom, bravo kapitenu![]()
![]()
![]()
Svaka cast i Pjanicu i Hasanu na tim finalima, samo je razlika u tome sto su oni to napravili sa daleko jacim timovima i sto su njih dvojica samo dio tima koji je dosao do tog uspjeha. Edin je nesto drugo, Edin se upisuje u historiju, on je taj koji nosi ekipu do uspjeha. Tako je uradio sa Wolfsburgom u BL pa sada s Romom u ligi prvaka. Kad zavrsi karijeru, ostat ce zapisano da je bio najbolji strijelac Bundeslige, najbolji strijelac Serije A, najbolji strijelac Evropske Lige, da je prvi igrac koji je zabio 50+ golova u 3 od 5 liga petice itd itd..NiftyDribbler je napisao/la:Sto nemogu ovo kad ljudi brzo zaboravljaju...Salihamidžić i Pjanić su cak bili u finalu, prvi dva puta i jednom digao i pehar. Pjana tek prošle godine igrao finale. Isto tako mi smeta kako se Lulić brzo prekrižio. Stoka od ljudi.jestamaji je napisao/la:Ono što je Džeko postigao je veliko, golemo! To je sa ovih prostora malo ko uspio, iz Bosne niko! Ko to omalovažava taj je ili zavistan ili slijep.
![]()
![]()
Niko neosporava Edina. Ali to podupire sto rekoh,ljudi se hvataju golova. Pa nece Spaha bit najbolji strijelac tih Ligi. Ja se ne slazem da je Džeko bitniji za Romu od Pjanića za Juve. Ali dobro, to se naviklo kroz medije. I Dybala i Higuain se tako dizu iznad svih, pa eto nek onda i Edina ima svoj momenat slave!EmirTM87 je napisao/la:Svaka cast i Pjanicu i Hasanu na tim finalima, samo je razlika u tome sto su oni to napravili sa daleko jacim timovima i sto su njih dvojica samo dio tima koji je dosao do tog uspjeha. Edin je nesto drugo, Edin se upisuje u historiju, on je taj koji nosi ekipu do uspjeha. Tako je uradio sa Wolfsburgom u BL pa sada s Romom u ligi prvaka. Kad zavrsi karijeru, ostat ce zapisano da je bio najbolji strijelac Bundeslige, najbolji strijelac Serije A, najbolji strijelac Evropske Lige, da je prvi igrac koji je zabio 50+ golova u 3 od 5 liga petice itd itd..NiftyDribbler je napisao/la:Sto nemogu ovo kad ljudi brzo zaboravljaju...Salihamidžić i Pjanić su cak bili u finalu, prvi dva puta i jednom digao i pehar. Pjana tek prošle godine igrao finale. Isto tako mi smeta kako se Lulić brzo prekrižio. Stoka od ljudi.jestamaji je napisao/la:Ono što je Džeko postigao je veliko, golemo! To je sa ovih prostora malo ko uspio, iz Bosne niko! Ko to omalovažava taj je ili zavistan ili slijep.
![]()
![]()
Ja sam i dalje pri misljenju da njemu Engleska najvise odgovara. Postize se dosta golova, ofanzovno se igra, u Italiji mi je nekako par ekipa igra fudbal, ostale se brane.hurem je napisao/la:Mislim da Klopp ne preferira Edinov tip napadaca, Liverpoolova igra se zasniva na brzini, trci, presingu, a Edin nije za toga!
Neka njega u Romi, ili eventualno nesto tipa Atletico, Bayern, PSG.