FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

autogol
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la autogol » 11 apr 2018, 23:35

Ja sam prezadovoljan,idemo dalje sto je najbitnije,a svaka utakmica je na svoj nacin teska.
Veceras je najteze bilo ostati smiren pored ove ciganije iz Spanije.Zelim im da ne vide Evropu sljedecih 10 godina!
Sudija je dobrim dijelom kriv za ovako grupu igru,nije sankcionisao grubu igru na vrijeme.
Igracima mogu samo cestitati i nadati se da se niko nije povrijedio...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 apr 2018, 23:38

Klare je napisao/la:I Mileru je opravdano, postavljen i previše defanzivno.
Najviše su zakazli Rib and Rob, njih dvojica su naprijed imali slobodu, otvorene puteve, nisu radili ono što njima dolikuje.
I njima opravdano naravno, godinama.
Tačno, Riberyu je bilo teže jer nije imao pomoć od Rafinhe u napadu. Bio je dobar do 40-te minute i onda se naslonio na reklame jer nije mogao više. Robben s druge strane je imao pomoć od Kimmicha ali to nije koristio. Bio je i sebičan u par situacija.

Što se tiče Tomice, jeste bio postavljen defanzivnije ali to je bilo upravo zbog toga što govorite da je na sredini falio igrač. Ubacivao se on dosta u napad ali bezuspješno. Na lijevo krilo je prešao možda i prekasno jer su gotovo svi bili umorni.

Imali smo mi i dobrih prilika ali se Sevilla organizovano branila, a ovaj škotski pokemon im je dopustio i grubu igru. Nepojmljivo je da Nzonzi nije dobio crveni! Javi je imao dosta sreće kod onog starta Corrre-e, jezivo je i gledati onakve situacije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 apr 2018, 23:40

Skoro je smiješno u utakmici gdje je vladala apsolutna kontrola, gdje protivniku nije mnogo dozvoljeno, gdje su se redale šanse i gdje se igralo na siguricu, a i gdje se ekipa sjajno borila i pametno igrala, govoriti da je neko zakazao. A pogotovo da je trener zakazao. Klasična Heynckesova utakmica i rutinski prolaz. ;)

Robben i Ribery jako dobri, Rafinha jako dobar. Martinez fantastičan. Malo se Hummels par puta zahebavao pozada, s nekakvim poigravanjima, to se ne smije dešavati. Ali s maksimalnom koncentracijom i sigurnošću se odigrala ova utakmica. Jednostavno Bayern like..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2018, 23:43

Da vam posudimo Messija još ove tri utakmice? Onima tamo same gaće spadaju čim ga vide. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 apr 2018, 23:46

messilla je napisao/la:Da vam posudimo Messija još ove tri utakmice? Onima tamo same gaće spadaju čim ga vide. :mrgreen:
Dragi prijatelju, sada već prijatelju jer svi mi čiji je klub nekada oštećen protiv Reala smo prijatelji, moram ti reći da mi kada bi napravili ekipu od 10 igrača od ove 3 ekipe u polufinalu + dodamo još Messija u tu ekipu, ne bi imali šanse protiv ovog kapitalističko-sudijskog lobija.

Veliki pozdrav.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 apr 2018, 23:47

messilla je napisao/la:Da vam posudimo Messija još ove tri utakmice? Onima tamo same gaće spadaju čim ga vide. :mrgreen:
Moglo bi biti yebeno ako dobijemo Romu onda :think:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2018, 23:50

coelho41 je napisao/la:Dragi prijatelju, sada već prijatelju jer svi mi čiji je klub nekada oštećen protiv Reala smo prijatelji, moram ti reći da mi kada bi napravili ekipu od 10 igrača od ove 3 ekipe u polufinalu + dodamo još Messija u tu ekipu, ne bi imali šanse protiv ovog kapitalističko-sudijskog lobija.

Veliki pozdrav.
:salut:
harden je napisao/la:Moglo bi biti yebeno ako dobijemo Romu onda :think:
:lol:
A jbo ga ti, ne diže mu se na mrtvu Romu, to možete i sami odraditi. :cool: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 apr 2018, 23:50

effe_sa je napisao/la:Skoro je smiješno u utakmici gdje je vladala apsolutna kontrola, gdje protivniku nije mnogo dozvoljeno, gdje su se redale šanse i gdje se igralo na siguricu, a i gdje se ekipa sjajno borila i pametno igrala, govoriti da je neko zakazao. A pogotovo da je trener zakazao. Klasična Heynckesova utakmica i rutinski prolaz. ;)
Ne razumiješ, niko ne spočitava Heynckesu ili timu ovu utakmicu. Odlično su odrađene mnoge stvari ali ovo što smo iznad spominjali itekako stoji. Bayern je imao dosta prilika ali je to daleko od našeg maksimuma. Treba pohvaliti i dobru odbranu Seville. Međutim, sudija je najviše naštetio Bayernovoj igri jer je dopustio neke stvari koje se ne smiju dopuštati. Samim time im je omogućio da nastave sa prljavom igrom a nas je osakatio.

Meni je teško povjerovati da niko nije povrijeđen, jednostavno previše su udarali jer je sudija pokušavao da prenese taj neki otočki stil suđenja koji ne prolazi čak ni tamo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Klare

Post Postao/la Klare » 11 apr 2018, 23:56

Bundesliga je napisao/la: Ne razumiješ, niko ne spočitava Heynckesu ili timu ovu utakmicu. Odlično su odrađene mnoge stvari ali ovo što smo iznad spominjali itekako stoji. Bayern je imao dosta prilika ali je to daleko od našeg maksimuma. Treba pohvaliti i dobru odbranu Seville. Međutim, sudija je najviše naštetio Bayernovoj igri jer je dopustio neke stvari koje se ne smiju dopuštati. Samim time im je omogućio da nastave sa prljavom igrom a nas je osakatio.
Znao sam da će neko pogrešno pročitati, a evo effe jeste.
Utakmica je odrađena, bez drame, bez kartona,
samo govorimo da 4-1-4-1 ne donosi rezultat, ti experimenti nam ne trebaju, da su Rib and Rob na 60% snage, a Jupa ne bi kritikiovali taman da smo ispali.
Međutim ovo večeras nije bilo idealno ni sa strane trenera ni igrača.

Ovi došli u goste, udaraju kao da su kod kuće, trebalo je njima Wagnera i Zilu za vrat.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 12 apr 2018, 00:07

Opušteno, uzimamo ovo k'o plitak potok. Real pokazao da nije nepobjediv a mi igramo "najsigurnije" od preostalih ekipa. Svi ostali su sposobni i zabiti 4 i primiti isti broj golova. Smijem kuću staviti da ćemo nakon ovakvog raspleta(Roma umjesto Barce), igrati polufinale sa Liverpoolom. UEFA će "štimati" klasik u finalu, Real protiv boljeg između nas i Lpoola.

Inače, za trenutak sam pomislio da bismo Maxa mogli zaganjati na ljeto kao novog trenera, a onda sam vidio kako se ponio nakon vodstva od 0-3. :nene:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 apr 2018, 00:12

Klare je napisao/la: Znao sam da će neko pogrešno pročitati, a evo effe jeste.
Utakmica je odrađena, bez drame, bez kartona,
samo govorimo da 4-1-4-1 ne donosi rezultat, ti experimenti nam ne trebaju, da su Rib and Rob na 60% snage, a Jupa ne bi kritikiovali taman da smo ispali.
Međutim ovo večeras nije bilo idealno ni sa strane trenera ni igrača.

Ovi došli u goste, udaraju kao da su kod kuće, trebalo je njima Wagnera i Zilu za vrat.
Problem je samo što nisu realizovane šanse. Malo više prisebnosti je naprijed falilo.
Pa krenuo je Wagner tamo u stilu Stefana Effenberga u najboljim danima da se obračuna...Malo zakuhao, ali pametno, samo za žuti, sačuvo se od crvenog... :D A Boateng se nije smio tući, jer nije smio dobiti žuti.... :) Slično je i s Riberyjem i hvala Bogu da mu ne pregoriše osigurači... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2018, 00:14

S-Y-L-A-R je napisao/la: onda sam vidio kako se ponio nakon vodstva od 0-3. :nene:
I ja sam pisao neki dan o njemu, ja ga licno ne volim bas zbog ovoga sto si rekao. Sto se mene tice, on je jedna velika pick.a od trenera, iako ne sporim njegovo znanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 apr 2018, 00:14

Kako je ovo nocas Jupp poslozio. :kafa: Steta realizacije.
Opet Sevilla zatvorena hladno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 apr 2018, 00:15

effe_sa je napisao/la:Skoro je smiješno u utakmici gdje je vladala apsolutna kontrola, gdje protivniku nije mnogo dozvoljeno, gdje su se redale šanse i gdje se igralo na siguricu, a i gdje se ekipa sjajno borila i pametno igrala, govoriti da je neko zakazao. A pogotovo da je trener zakazao. Klasična Heynckesova utakmica i rutinski prolaz. ;)

Robben i Ribery jako dobri, Rafinha jako dobar. Martinez fantastičan. Malo se Hummels par puta zahebavao pozada, s nekakvim poigravanjima, to se ne smije dešavati. Ali s maksimalnom koncentracijom i sigurnošću se odigrala ova utakmica. Jednostavno Bayern like..
Slazem se u potpunosti,nekad kad dođem na forum pitam se jesam li gledao utakmicu....
Fino iskontrolirana utakmica s nase strane gdje je nedostajao zadnji pass u danas vrlo dobroj tranziciji.Jupp je mudro prepustio igru spanjolcima i praktički izuzev prekida nisu imali sanse
Robbery skroz dobar veceras kao i zadnja linija,kimmich izvrstan.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2018, 00:36

Sevilla tvrđa nego što sam očekivao al' su i prgava ekipa kao da su ih pokupili sa ulice.

Važno je da smo ušli u 1/2 e sad koga god dobiju sasvim je svejedno, imamo dosta igrača sa kartonima al' ako se ne varam oni se brišu nakon 1/4 ili sam ja pogrešno čuo. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2018, 00:38

Saurman je napisao/la: imamo dosta igrača sa kartonima al' ako se ne varam oni se brišu nakon 1/4 ili sam ja pogrešno čuo. :?
Brisu se, bitno je da veceras niko nije dobio karton.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 apr 2018, 08:06

harden je napisao/la:
Saurman je napisao/la: imamo dosta igrača sa kartonima al' ako se ne varam oni se brišu nakon 1/4 ili sam ja pogrešno čuo. :?
Brisu se, bitno je da veceras niko nije dobio karton.
Ne brišu.
Brišu se tek nakon prve tekme u polufinalu.

Klare, pretjeruješ.
Gdje ćeš bolan penzionisati onaj kvalitet pa taman da si u pravu i da mogu odigrati samo jedno poluvrijeme.
Skresati platu i neka ih još godinu.

Nego, kad se vraća koman?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 apr 2018, 08:47

Ja koliko znam kartoni se brišu sada, tako da svako može igrati Ko nije dobio žuti.

Kicker javlja da će ugovor Riberyu biti produžen do 2019.godine, za Robbena nema nikakvih informacija.
Stern des Südens

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 apr 2018, 09:32

Sad se brisu,n pisite gluposti.To je jos jedna pohvala ekipi

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 apr 2018, 09:39

Ovo sam čuo sinoć od komentatora utakmice.
Ako laže on, lažem i ja.
Uefina pravila kažu da se brišu nakon četvrtke.

Šta kažete, ko je najpoželjniji protivnik?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.