Logika- NIDJE VEZE. Zasluzio je i Real u Torinu pobjedu 1-2 pa je bilo 0-3. Bolja ekipa iz prosle utakmice ali veceras nikako i rezultat 1-3 je jedini mjerodavan. Hocemo sada da nabrajamo sanse i ko je sta fulao, to su samo neiskoristene sanse, a rezultat u 92" je bio 0-3 i ko te pita jesil ti nesto iskoristio ili ne.samosarajvo je napisao/la:Penal je cist ko suza.
Sve i da je kontakt bio preblag, a to ne mozemo znati nikad, šta će noga igrača Juventusa na plucima Vasqeza?
Ima usporeni snimak i jasno se vidi da je citavu loptu promašio a Vasqez okrenut prema golu sa metar i po udaljenosti...
U principu je bolja ekipa prošla.Tamo su trebali dovršiti, ovdje Navasu ispadaju lopte iz ruku i slično.
Drugo pol odlično Real odradio, Juve bez šanse drugih 45 min bio, da ne bi opet pomenutog Navasa i ispadanja ciste lopte iz ruku ne bi šanse imali.
Ofsajd kod gola Isca prije da nije bio nego da jeste.Buffon haman pa zivotna partija sta je skidao Iscu pa Baleu, još par šuteva iz vana.
Onda Realove šanse Kroos, Varan precka, Ronaldo glavom sa 2 metra preko gola na idealan centarsut, Varan iz 16 erca sam šutira...
Sve u svemu, kao sto rekoh, fakat je bolja ekipa prošla.
Zasluzio je ovdje Juve pobjedu ali uz sve prikazano mozda 1:2, nikako više.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Jah poceo sam padati a ovaj ga rukama odgurnuo plus nogom udario hebo ga grob al ste smijesniNerminovic je napisao/la:let3 je napisao/la:
Onaj simulatoski ološ Vaskez vec poceo padati![]()
istrenirano za toga, naviklo tako, stara škola simuliranja
![]()
Valjda je preživio ovaj pokušaj ubistva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da ja tebe pitam gdje ste vi hoce li Barca bito u bubnju u petak znam da boli.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 11 apr 2018, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Velecasni let3

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Danas, ponisten Iscov gol.coelho41 je napisao/la:Evo jedno pitanje za milijun kuna: Sjeća li se neko utakmice kada je Real bio oštećen?
Odgurne ga rukama u zraku jos ga udari ispod ramena podkoljenicom i nje penal
Ali kako Rona spusti loptu i jos zavuce penal neobranjivo pod raslje
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 11 apr 2018, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Počeo je padati kad ga je Benatia gurno sa leđa rukama, mislim ko to ne vidi baš na ovom snimku, onda ili je lud ili je slijeplet3 je napisao/la:
![]()
Valjda je preživio ovaj pokušaj ubistva
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- CROtorious
- Kontakt:
Ide na penal jer ima oci na ledima i vidi da mu Benatija dolazi? Na ovom gifu se lijepo vidi guranje i kako Vasquezova glava ide prema nazad. Al ljudi vide sta njima odgovara.muhamedhulk je napisao/la:Ne moze ovo biti penal. Prvo, intenzitet nije dovoljan. Fudbal je igra kontakta i nije svaki kontakt faul. Drugo, jasno je da vaskez ide na penal i ne pokusava se zagraditi (loptu).
Lakrdija.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Gurnuo ga rukom, dočekao na volej, samo ga je još Benatia trebao glavom iznabadati! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Smecari,ne javljajte vise..Gdje vam je obraz bolan ?! Jos to pokusava ubijediti u nesto u sto ni sami ne vjeruju..
Barcelona zadnja?bombaysaphire je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:Bar su gospodski ispali, bez kojekakvih engleskih sudija i nepostojećih penala. Uvijek mi draže tako nego na ovakav način osvojiti takmičenje.Sarmelino je napisao/la:Krivo im zbog jucerasnjeg luzerskog izdanja Messijeve prcije
Nema engleskih sudija, ali zato ima norveških ... Pozdravio te Overbo... Tvoja ekipa je zadnja na svijetu koja ima da nešto kaže za guranje sudija, od penala protiv Milana preko crvenog Van Presiju do ne sviranja penala kad je srušen Džeko ... Jesi li ti sinoć vidjeo koliko je sudii sinoć trebalo da svira penal? ??
Krađa protiv Bajerna 2012 penal + gol iz ofsajda, pokrali Junajted 2013 (crveni Naniju), Atletiko 2014 (crveni Ardi Turanu), pokušali Juventus 2015 (penal) ali je Juve opet prošao u finale, pokrali Atletiko u finalu 2016 (gol iz ofsajda Ramosa), krađa stoljeća protiv Bajerna 2017 i ove sezone pokrali PSG. Kroos bio gotov 1m u ofsajdu kod onog penala koji je odglumio. Nastavlja se.. Najjače je Što Ronaldo danas pada čitavu utakmicu i nikome ništa, a Dibala zbog jednog simuliranja dobije žuti u prvoj utakmici, a poslije i crveni.
Treba gledati s pozitivne strane, da je na golu bio Oliver Kahn sudija bi se u tabutu vratio za Englesku.
Evo sav se zacrvenio od sramote. Otkazao sve aktivnosti sutra, gdjev cu nakon ovog pred svijet.jolicnikola je napisao/la:a jeli navijaci Reala i oni koji ga simpatisete (kazete da je zasluzeno prosao) vas malo sramota?
I da je bio VAR, isti ishod bi bio. Igrac na ziceru mrtvom, drugi ga rusi i kontakt je ocigledan.
Covjek sam kao duh, moze sutati i zabiti za polufinale ali poceo sam padati iako ne vidi Benatiu iznad.let3 je napisao/la:
![]()
Laskavu nagradu dajver večeri bi po mom skromnom mišljenju trebao uzeti Carvajal, nakon "starta" Mandzukica, ok jeste ga potkačio, ali kakvo bacanje braćo slatka, mnogi bi mu dupini pozavidjeli.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Nabio ga nogom, i desnom, a i lijevom. A i rukama ga sve gurao. Obje ruke kažu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 apr 2018, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Više mislim na reakcije simpatizera, ono je čist penal bez daljnjeg, kontakt ovo ono, a ovo večeras lakrdija, nema intenziteta, ne može u 90+3 i tako to...tuzlak1987 je napisao/la:Da sve bi to bilo istina i okej da Serie A nema VAR, ne moze se Juventusu pricati sa te strane vise nista, Serie A je sto se tice jacih liga sigurno liga trenutno sa najregularnijim sudjenjem. Tako da se i ta prica moze zatvoriti lagano, gresaka ima i sa VAR-om ali mnogo manje nego prije i u Serie A vise greske ne kroje tablicu.Admir_Sa je napisao/la:Igra juventus protiv beneventa i svira im drugi penal na neki blagi kontakt, nit je šansa bila, al eto malo ga zakačio. Sad se identično dogodi, stim da je bas frajer bio u prilici za gol i odma kradja, lopovluk i šta sve ne....ni jedno ni drugo ja ne bi svirao kao penal da se razumijemo, pa nek se teatralno bacaju koliko hoće. Al eto karma je ****, pa nek shvate kako hoce
nema potpisa
Ali pazi, obje ruke na leđima protivničkog igrača, nakon toga udarac nogom... fakat je smiješno raspravljati o tome je li bio penal ili ne.Raonffa je napisao/la:Počeo je padati kad ga je Benatia gurno sa leđa rukama, mislim ko to ne vidi baš na ovom snimku, onda ili je lud ili je slijep
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Guranje s obje ruke sa ledja i udarac nogom u prsa i kazu ljudi nije penal
Samo ga je jos trebao opalit nogom u glavu i poslat u bolnicu da bude potpuna situacija
Samo ga je jos trebao opalit nogom u glavu i poslat u bolnicu da bude potpuna situacija
Samo se nadamo da je sve uredu sa VaskezomRaonffa je napisao/la:Počeo je padati kad ga je Benatia gurno sa leđa rukama, mislim ko to ne vidi baš na ovom snimku, onda ili je lud ili je slijeplet3 je napisao/la:
![]()
Opravdan penal u 93 minuti.
Evo na gifu ovom se savrseno vidi i guranje s ledja (jer glava Vasquezu nije nikako mogla ovako "trznut" da je sam krenuo past da je.be rak raka) i onda jos noga na plucima. Vidi se lijepo da momak uopce ni ne gleda gdje je Benatia nit pokusava izvuc kakav kontakt, a i realno zar ljudi fakat mogu vjerovat da ijedan igrac ide na to da izvuce penal u 90+ minuti gdje se nalazi u IDEALNOJ situaciji da dadne gol koji znaci prolaz ? Koji pacijenti 
Sutra na treningu vjezbamo trzanje glavom.Epidaurus je napisao/la:Evo na gifu ovom se savrseno vidi i guranje s ledja (jer glava Vasquezu nije nikako mogla ovako "trznut" da je sam krenuo past da je.be rak raka) i onda jos noga na plucima. Vidi se lijepo da momak uopce ni ne gleda gdje je Benatia nit pokusava izvuc kakav kontakt, a i realno zar ljudi fakat mogu vjerovat da ijedan igrac ide na to da izvuce penal u 90+ minuti gdje se nalazi u IDEALNOJ situaciji da dadne gol koji znaci prolaz ? Koji pacijenti
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
To i ja govorim cijelo vrijeme. Moraš uzet u obzir sve okolnosti a ne po šablonu radit, pogotovo u diskutsbilnim situacijama...tuzlak1987 je napisao/la: Kako se razvija utakmica treba sudija da kreira svoj kriterij, on ga je mogao dati i prije da je zelio jer je bilo situacija. Kako se utakmica priblizavala kraju taj kriterij oko penala treba da mu postane konzervativniji tj da pusti da se utakmica razvije. Kada gost zabije 3, a domacin nula 0 te bude light situacija za penal to su cisti produzeci. On nije nikom ovdje niti razbio nos niti otkino glavu, niti bilo sta da bi sudija rekao ovo moram svirati jer bi u slucaju da ne sviram ostetio Real. U ovom razvoju meca mogao je samo ostetiti Juventus koji je zabio 3. Znaci ovaj scenarij, ako imas osjecaj je cisti produzetak osim ako nije bas penal 1/1.
Kažu Benatia ga udario, pa normalno da će ga fizički dotaknuti ako iza leđa Vasqueza pokušava da izbije loptu, nije mu cjevanica od špage da se savije i da malac ostane nedotaknut, a lopta bude očišćena.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.