Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
'Tada nisam bio svjestan svoje pozicije, ali kada sam naknadno pogledao snimku vidio sam da je lopta prešla crtu. No, moram biti iskren i reći kako i da sam vidio da je lopta u golu, ne bih to rekao sucima', kazao je Buffon.
Moralna gromada, GIGI večeras nekoga optužuje da nema srca hahhahahahhhaha.....m
Moralna gromada, GIGI večeras nekoga optužuje da nema srca hahhahahahhhaha.....m
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Popularizacija igre, sto vise soft i golova. Za 10 godina ce biti neko ko ce zabijati 150 golova u sezoni, a Maradona zabijao po 15ak uz to bio fauliran sigurno po utakmici 15ak puta sto su danas 3 crvena, tada 1 zuti.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vecina njih ce nocas zaspati ubijedjeni da je njih sudija ostetio, a ne Juventusa.ElCartel11 je napisao/la:I ja nasao Realovcima objasnjavat, za njih je i ono nad Ronaldom bio penal.
- Nail for Real
- Kontakt:
Hey Jude, don't make it bad
Take a sad song and make it better
Remember to let her into your heart
Then you can start to make it better
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Promijenite anketu u koji sudija će sljedeći navlačiti Realu za prolaz dalje i osvajanje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Druze ja nisam mogo vjerovat.Blejzer10 je napisao/la:Imam sinoć termin u 9. Kontam nemam šta gledat tekmu, gdje će prokockat 4-1. 0-0 u najavi. Vidim prije ulaska na teren Roma vodi 1-0, i dalje kontam biće 1-1. Dolazim na zadnjih 20 sekundi utakmice. Pa ti skontajDzoni je napisao/la:
Mada,mudro zboriš.
i što mi izbrisa dio posta u citiranju
Bio na poslu nisam gledo,i zaboravio na tekmu.
U neka doba pogledam na telefon da vidim rezultate,tek 2:0 za Romu.
U jbt.
Al ono kontam bit ce 2:1 na kraju.
Tek zavrsi 3:0.
Ja se sjebo,nisam mogo vjerovat.
Dodjem kuci pustim snimak,tek sam se onda sokiro.
Znaci malo je rec da niste mogli meda.
Ma mrzim kad ljudi psuju Boga.
To mi je skroz seljacki.
I tebi takodegeoxx je napisao/la:Bio je penal.
Laku noc.
Crno vino, crne oci, sve je crno oko mene...

Crno vino, crne oci, sve je kreč oko mene.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
2026 Helo se i dalje provaljuje.
Do 2026. ce biti vise titula pa ce biti i vise materijala. 
Roma osvaja.
Roma osvaja.
Prvo ga odgurnu sa obe ruke pa nogom dovrsi posao, a naravno nije ni dodirnuo loptu.
Sve jasno, sve cisto.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trebo ga je jos isutati dole ko Pepe onog nesretnika.ANTIFA ! je napisao/la:
Prvo ga odgurnu sa obe ruke pa nogom dovrsi posao, a naravno nije ni dodirnuo loptu.
Sve jasno, sve cisto.
I Buffon štocirati onog levata Olivera i mirna BosnaJeftha je napisao/la:Trebo ga je jos isutati dole ko Pepe onog nesretnika.ANTIFA ! je napisao/la:
Sve jasno, sve cisto.
Jeftha je napisao/la:Trebo ga je jos isutati dole ko Pepe onog nesretnika.ANTIFA ! je napisao/la:
Sve jasno, sve cisto.
Nisam se dobro izrazio sve cisto-cist penal k'o suza.
Mnogima i to ne bi bilo dovoljno za penal, jer ipak je u pitanju penal za Real.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Smiješno. S m i j e š n o. Znači ovo svirati... aj aj.
Ovo me podsjeti na onaj penal Italije protiv Australije, ali se vjerovatno derišta koja navijaju za Real i ne sjećaju tog
Ovo me podsjeti na onaj penal Italije protiv Australije, ali se vjerovatno derišta koja navijaju za Real i ne sjećaju tog
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Bilo je nekakvog kontakta, ali je li to dovoljno za penal? Milsim da ne. Nisam vidio ni to udaranje nogom nakon toga. Morate biti hrabri da dosudite penal u ovoj situaciji. Mislim da je sudac pogriješio", kaže Beusan.
Joško Jeličić slaže se da u duelu nije bilo dovoljno intenziteta za najstrožu kaznu.
"Više od svega mi govori reakcija Buffona, bio je tri metra blizu i ja mu vjerujem. Sjetite se kako je nakon 3:0 čestitao Realu u Torinu. Tužno je ovo vidjeti. Tužno je da se ovako oprašta. Teško bi ovakvu situaciju sudili na drugoj strani..", tvrdi Jeličić.
Hahahahahah ooooo ne vjerujem..
Rade aparati punom parom..
Rade aparati punom parom..
Pogledao sam i ja kasnije. Mater im se naje.bem što mi ovo treba u životu. Više se epidebil trudio da napiše smiješan post kontra mene nego što su oni potrudili za prolaz u polufinale. Ko im je.ebe mater nek gledaju kako Madrid diže 3/3Dzoni je napisao/la:Druze ja nisam mogo vjerovat.
Bio na poslu nisam gledo,i zaboravio na tekmu.
U neka doba pogledam na telefon da vidim rezultate,tek 2:0 za Romu.
U jbt.
Al ono kontam bit ce 2:1 na kraju.
Tek zavrsi 3:0.
Ja se sjebo,nisam mogo vjerovat.
Dodjem kuci pustim snimak,tek sam se onda sokiro.
Znaci malo je rec da niste mogli meda.
Ma mrzim kad ljudi psuju Boga.
To mi je skroz seljacki.
a u ludom slučaju da Liverpool osvoji (oni su toliko nepredvidljivi i igraju s jednakim žarom kao Real, pa i jedini imaju šanse kontra vas), znam koji će ti natpis biti na avataru
AJMOOOOOOOOOOOOOO

Roma osvaja.

Roma osvaja.
Imam ja jednu pjesmu koja najbolje opisuje ovo večeras
pa kaže, lopoooov lopooovaa
pa kaže, lopoooov lopooovaa
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 3 gosta.