J**+ Švabo ne vadi.Čita i on vjerovatno neki dupli i valja se
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2017/18
J**+ Švabo ne vadi.Čita i on vjerovatno neki dupli i valja se
- anonymousHD
- Kontakt:
"Zaobišao sam Vazqueza i došao do lopte, lopta se odbila od moju nogu i završila u rukama Buffona."
Je li ovo neka zajebancija? Čovjek zna da ima 500 kamera na stadionu?

Je li ovo neka zajebancija? Čovjek zna da ima 500 kamera na stadionu?
Vježba za stand-up komičara, k'o i ja.anonymousHD je napisao/la:"Zaobišao sam Vazqueza i došao do lopte, lopta se odbila od moju nogu i završila u rukama Buffona."
Je li ovo neka zajebancija? Čovjek zna da ima 500 kamera na stadionu?![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ovo Juve dobio u Madridu 3-1 i opet ispao ?
AuanonymousHD je napisao/la:"Zaobišao sam Vazqueza i došao do lopte, lopta se odbila od moju nogu i završila u rukama Buffona."
Je li ovo neka zajebancija? Čovjek zna da ima 500 kamera na stadionu?![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma penal je bio. Simpatisem Juventus, sve to stoji, medjutim, daj budimo realni, da nije bila 93. minuta, da nije bilo 0:3 za Juve, ne bi se ovako prasina digla, medjutim ocigledno je da je Lucas dobio udarac nogom u prsa, tj. rebra, pa vidi se brate. Bili bi produzetci da je ostalo 0:3, ne bi Juve isao dalje ni da je sviran kraj pri rezultatu 0:3. Suvise emotivno i subjektivno se diskutuje.
Zamalo, jarane, zamalo!Derdiyok je napisao/la:Isto ko sto je moguce da Coutinho zaigra u revansu protov Rome. Eto koliki je procenat na Juve.semcho je napisao/la:Nije nemoguce da Juve izbaci Real!
lucas se svjesno pripremao za pad cim je vidio nebeski skok ronalda,odlicno je procitao situaciju i znao je da ima protivnickog igraca na ledjima.Benatia da nije onako reagovao lucas ne bi imao tako lahk zadatak da zabije go jer mu je lopta odskakala u podrucju prsa a ako se uzme u obzir da mu je prva opcija bila da izbori penal ko zna kako bi reagovao i sutirao glavom cime vec.
- Nail for Real
- Kontakt:
Prokleti Real Madrid.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realno, cist penal
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Izgleda Uefa mora negdje zaraditi. Ispo Messi pa red je da barem Ronaldo prodje barem zbog marketinga. Ovo suditi u 93 min je van pamet...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo i Gigi je fino objasnio čitavu situaciju sinoć.
Situacija kad imaš 4 različita pogleda na ovo:
1. Gdje niko ne vidi penal ni najmanje,
2. Gdje se penal može svirati, ali je veoma diskutabilno,
3. Gdje ima kontakta, ali se penal ne treba svirati, jer nije svaki kontakt faul, niti je intenzitet toliko jak, pogotovo uzevši u obzir sve okolnosti koju je nosila utakmica i dati trenutak (ovdje sam i ja),
4. Gdje je čist penal i sve čisto (ovdje mi spadaju svi oni koji fudbal intenzivnije prate tek od 2009.-te)
To se da zaključiti iz miliona mišljenja od USA do Australije, dakle samim time ako imaš toliko različitih mišljenja, onda je logično da je situacija diskutabilna, što dalje daje zaključak da se ovdje trebalo malo više promisliti, a ne odmah svirati penal.
Nijednu ekipu ne preferiram od ove dvije, i mišljenja sam i prije te 93'.će da bi ih Real prošao na produžetke. Subjektivnost je od sinoć ovdje na pdf-u najveći neprijatelj.
Ako ćemo objektivno sagledavati treba iznositi argumente, a obje glavne strane ih imaju, i opet je zaključak da je situacija diskutabilna.
Da je Bosna u onakvoj situaciji, ja ne bih opravdavao penal, ali razumljivo je što to rade navijači Reala, pa i pojedini ljubitelji fudbala koji su navikli da njihovi klubovi izvuku korist u sličnim situacijama.
P.S. i balkanski, a i dosta engleskih stručnjaka, a i gotovo svi njihovi navijači su mišljenja da nije bilo osnove za penala, jedino u Španiji su ankete na strani Reala.
Situacija kad imaš 4 različita pogleda na ovo:
1. Gdje niko ne vidi penal ni najmanje,
2. Gdje se penal može svirati, ali je veoma diskutabilno,
3. Gdje ima kontakta, ali se penal ne treba svirati, jer nije svaki kontakt faul, niti je intenzitet toliko jak, pogotovo uzevši u obzir sve okolnosti koju je nosila utakmica i dati trenutak (ovdje sam i ja),
4. Gdje je čist penal i sve čisto (ovdje mi spadaju svi oni koji fudbal intenzivnije prate tek od 2009.-te)
To se da zaključiti iz miliona mišljenja od USA do Australije, dakle samim time ako imaš toliko različitih mišljenja, onda je logično da je situacija diskutabilna, što dalje daje zaključak da se ovdje trebalo malo više promisliti, a ne odmah svirati penal.
Nijednu ekipu ne preferiram od ove dvije, i mišljenja sam i prije te 93'.će da bi ih Real prošao na produžetke. Subjektivnost je od sinoć ovdje na pdf-u najveći neprijatelj.
Ako ćemo objektivno sagledavati treba iznositi argumente, a obje glavne strane ih imaju, i opet je zaključak da je situacija diskutabilna.
Da je Bosna u onakvoj situaciji, ja ne bih opravdavao penal, ali razumljivo je što to rade navijači Reala, pa i pojedini ljubitelji fudbala koji su navikli da njihovi klubovi izvuku korist u sličnim situacijama.
P.S. i balkanski, a i dosta engleskih stručnjaka, a i gotovo svi njihovi navijači su mišljenja da nije bilo osnove za penala, jedino u Španiji su ankete na strani Reala.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Udario ga je i rukama i nogama. Ko Pike Dzeku noc prije. Ne znam sta jos za penal treba uraditi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Udario ga je i rukama i nogama. Ko Pike Dzeku noc prije. Ne znam sta jos za penal treba uraditi.
Max Allegri
"Nisam video, ali rečeno mi je da je bio penal. Sudija je dunuo u pištaljku i to ne može da se promeni. Mislim da je bio penal."
Jel Zizu stvarno ovo rekao ili ovi ne znaju prevesti?
Jel Zizu stvarno ovo rekao ili ovi ne znaju prevesti?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Interesuje me šta bi navijači Reala pisali da je Barceloni suđen ovakav penal i da je Suarez bio umjesto Vazqueza? Ah da... Svi znamo 
Koliko frtutme oko šutanja hlopte. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Allegri
Fantastično je odradio posao sinoć, sve je isplanirao do u tančine, pomeo Real sa terena i komotno mogao doći i do 0:4. Real bez Ramosa bezglav, ne znam kakva je to priča da bi mogao dobiti suspenziju za prvu utakmicu polufinala jer ga je delegat vidio u tunelu. Ako je to istina i izvuku Bayern, strugaće ih sa pločica.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Uf šta dočekah, da navijači Juveta prozivaju nekog za SUDIJSKU KRAĐU, a navijači Barce prozivaju za SIMULIRANJE....A koliko titula i pobjeda ste dobili na te načine, to naravno ne spominjete...Ima li iko na ovom foumu da napiše normalno, onako objektivno situaciju od sinoć?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.