FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
moram nasim igracima donijeti da se najedu bar jednu da dobiju
sa vise od 1 ralike
ja nekontam kako nikoga na kosevu nemogu nekoga bas ubiti

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
vojnik srece
- Kontakt:
a jbg brate kad svi koji dodzu 90 minuta parkiraju bus ispred gola ii nebitno jee dali mi vodimo 1 0 oni i dalje drze bunkerjohnnyHZ je napisao/la:moram nasim igracima donijeti da se najedu bar jednu da dobijusa vise od 1 ralike
ima ti i ta mjesta ,samo kad se sjetim slobode! gube tri nula i pola tima u 16 metaravojnik srece je napisao/la:a jbg brate kad svi koji dodzu 90 minuta parkiraju bus ispred gola ii nebitno jee dali mi vodimo 1 0 oni i dalje drze bunkerjohnnyHZ je napisao/la:moram nasim igracima donijeti da se najedu bar jednu da dobijusa vise od 1 ralike
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pojedinci, uozbiljite se malo !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Najludji su mi ovi cuj ponisteni go sudija svirao svi stali i golman i onaj dade go na prazan i kao sjebaje se kakav offside 
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
ee raja malo je off al imam pitanja do kad radi sportska medicina??tj.do kojeg vremena se moze ici na pregled 
1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:ee raja malo je off al imam pitanja do kad radi sportska medicina??tj.do kojeg vremena se moze ici na pregled
1946
-
vojnik srece
- Kontakt:
a koji su to segmenti koje si ti uocio :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
pregledi su svakim danom osim subotom i nedjeljom od 8 do 13 pozzMourinhokilledbarca je napisao/la:Mourinhokilledbarca je napisao/la:ee raja malo je off al imam pitanja do kad radi sportska medicina??tj.do kojeg vremena se moze ici na pregled
http://fcsarajevo.ba/intervju.php
Slaviša Vukićević
Za kraj, imate li trenerskih ambicija te kakvi su vam planovi za budućnost?
Imam trenersku licencu koju sam dobio u Francuskoj. Bio sam trener drugoligaša Kreteja. Nije to dugo trajalo iz razloga što sam bio izložen raznim pritiscima. Zasada nemam trenerskih ambicija.
Trenutno sam sa jednim prijateljem radim marketing. Prodaja marketinških prava, TV prava, sponzora to je ono čime se sada bavim. Radim također kao menadžer. Imam par igrača u BiH. Jedan od njih je Amer Dupovac, talentovani stoper Sarajeva. Bio je na probi u Renu gdje je sve oduševio. Francuzi ga i dalje prate, a ja se nadam da će uskoro izboriti status prvotimca i u skorijoj budućnosti ostvariti jedan od najvećih transfera u FK Sarajevo.
Slaviša Vukićević
Za kraj, imate li trenerskih ambicija te kakvi su vam planovi za budućnost?
Imam trenersku licencu koju sam dobio u Francuskoj. Bio sam trener drugoligaša Kreteja. Nije to dugo trajalo iz razloga što sam bio izložen raznim pritiscima. Zasada nemam trenerskih ambicija.
Trenutno sam sa jednim prijateljem radim marketing. Prodaja marketinških prava, TV prava, sponzora to je ono čime se sada bavim. Radim također kao menadžer. Imam par igrača u BiH. Jedan od njih je Amer Dupovac, talentovani stoper Sarajeva. Bio je na probi u Renu gdje je sve oduševio. Francuzi ga i dalje prate, a ja se nadam da će uskoro izboriti status prvotimca i u skorijoj budućnosti ostvariti jedan od najvećih transfera u FK Sarajevo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan 
Laganini prolaz a u revansu ubaciti ove nase sjajne juniore
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Kazu mi da je tekma u nedelju?? :A ja vidim u subotu????? Pa sad kad je 
- Megamon
- Kontakt:
NedeljaSilkoni je napisao/la:Kazu mi da je tekma u nedelju?? :A ja vidim u subotu????? Pa sad kad je
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sloboda Novi grad !sjever je napisao/la:Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan
tm_ludak je napisao/la:Sloboda Novi grad !sjever je napisao/la:Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan
Gdje si Sabane iz novog grada
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sloboda Bosanski Novitm_ludak je napisao/la:Sloboda Novi grad !sjever je napisao/la:Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Parovi osmine finala Kupa BiH:FK Sarajevo je napisao/la:Sloboda Bosanski Novitm_ludak je napisao/la:Sloboda Novi grad !sjever je napisao/la:Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan
Laganini prolaz a u revansu ubaciti ove nase sjajne juniore![]()
![]()
![]()
.
Borac - Željezničar
Omladinac Mionica - Široki Brijeg
Proleter (T) - Zrinjski
Čelik - Slavija
Kozara - Sloboda Tuzla
Sarajevo - Sloboda Novi Grad
Olimpik - UNIS Vogošća
Leotar Branitelj
sa ss.ba
- sarajlija89
- Kontakt:
Parovi osmine finala Kupa BiH:
Borac - Željezničar
Omladinac Mionica - Široki Brijeg
Proleter (T) - Zrinjski
Čelik - Slavija
Kozara - Sloboda Tuzla
Sarajevo - Sloboda Novi Grad
Olimpik - UNIS Vogošća
Leotar Branitelj
sa ss.ba
Novi Grad = Bosanski Novi
A oni koji ne kontaju zasto je @ FK Sarajevo napisao Bos.Novi ..jbg,nije slucajno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Za one koji ne znaju:
Prije rata grad i općina su nosili ime Bosanski Novi, ali tokom rata u Bosni i Hercegovini, srpske vlasti su donijele odluku da se nazivi svih mjesta i općina koje sadrže pridjev bosanski u svojim imenima, promijene. Tako je ime Bosanski Novi promijenjeno u Novi Grad. Prema izbornom zakonu BiH, danas su u upotrebi oba naziva: Bosanski Novi/Novi Grad.
Prije rata grad i općina su nosili ime Bosanski Novi, ali tokom rata u Bosni i Hercegovini, srpske vlasti su donijele odluku da se nazivi svih mjesta i općina koje sadrže pridjev bosanski u svojim imenima, promijene. Tako je ime Bosanski Novi promijenjeno u Novi Grad. Prema izbornom zakonu BiH, danas su u upotrebi oba naziva: Bosanski Novi/Novi Grad.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Kad se igra protiv Olimpica
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, rimljanin90, trunks1946 i 29 gostiju.