NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
Otpustili covjeka jer ni sami ne znaju sta zele 5 godina, prvo PO, pa rebuilding, pa PO pa rebuilding. A sada ocito ovaj je trebao da udje u PO sa ekipom koja je projektovana da ganja sto bolji pick?
Oni su najgora fransiza u NBA sto se tice rada zadnjih godina, gori su od Sacramenta.
Oni su najgora fransiza u NBA sto se tice rada zadnjih godina, gori su od Sacramenta.
Nisu nista bolje ni zasluzili
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Otpustili covjeka jer ni sami ne znaju sta zele 5 godina, prvo PO, pa rebuilding, pa PO pa rebuilding. A sada ocito ovaj je trebao da udje u PO sa ekipom koja je projektovana da ganja sto bolji pick?
Može li prognoza za ''naše'' timove?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Hajde Kawai, stisni ta m.da i vrati sve Zazi za proslu godinu
A naravno, nista od toga, vec suprotno ocekujem, Currya vec u prvoj utakmici a Kawaia nikako.

Max Allegri
To se vas dvojica druzite?rio_Ferdy88 je napisao/la:Kingjamesmvp (ovaj forumski) likes thisJeftha je napisao/la:Otvorilo se Philadelphiji, mogli bi Embiid i Simmons već sad pokazati da su veliki igrači.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Sto ima netko da se nada Kawhijevom povratku

Mislim da on za Spurse nece vise zaigrati...

Jel Vince FA ovaj offseason?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ukljuci mozak prije vec procitas komentar. Mislit i sr.at nije isto.andro234 je napisao/la:Sto ima netko da se nada Kawhijevom povratku![]()
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet Boston favorit i pored povreda boljih igraca. Milwaukee je ocekivao da ove sezone ide na 55 pobjeda u sezoni, a dobili su stagnaciju. Igraju toplo hladno, mogu izgubiti i dobiti svaku ekipu ali jedno ne mogu, a to je da uvezu 4-5 dobrih utakmica. Onda kada svi ocekuju da ce dobiti oni gube, kada nista od njih ne ocekujes pobjede.BernardBarnjak je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Otpustili covjeka jer ni sami ne znaju sta zele 5 godina, prvo PO, pa rebuilding, pa PO pa rebuilding. A sada ocito ovaj je trebao da udje u PO sa ekipom koja je projektovana da ganja sto bolji pick?
Može li prognoza za ''naše'' timove?
Ne znam opet Boston favorit. Ovako na papiru neko ce pogledati igrace i pomisliti tu Milwaukee ima bolje sanse ali kada se to prebaci na teren Boston bolje igra, bolje je vodjena ekipa. Ako imas dobar plan protiv Milwaukeea nije toliko ni bitno kakve imas igrace jer Milwaukee nije na terenu poslozio ono sto ima na papiru. Brown, Tatum, Rozier, Horford, Morris..ima tu sasvim dovoljno igraca da Boston odradi Milwaukee.
Ja samo vjerujem da ce Phila u finale istoka jer im se put bas otvorio,a tamo vjerovatno ih ceka Clevland, a sto se zapada tice tu je bilo sta nezahvalno prognozirati,sve ekipe su dobre,cak i da Minesota izbaci Houstona ne bi bilo cudo
Jel ti krivo? Nema posta da ne spomenes njega i OKC, kakvi kompleksi 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kompleksi radi čega ?Sarmelino je napisao/la:Jel ti krivo? Nema posta da ne spomenes njega i OKC, kakvi kompleksi
Skroz ocekivano.. Siguran sam da bi uzeo i 25 skokova da je to bilo potrebno. Takav je bio i prosli mec. Adams jadni se morao sklanjati da bi ovaj kupio skokove.Lillard je napisao/la:
ima ih puno, al 3:10![]()
![]()
Zato se bukvalno nigdje ni ne spominje TD prosjek.. Ni u medijima, ni ovako po forumima.
Russ ubica TD prosjeka, doslovno ga je ubio, napravio nista posebno, nekad je TD bas bio ono podvig jebfa. Ali ovo neprirodno forsiranje ga sroza da i nije nesto
Ne znam, ali od kako Russ izjavi da Lillard pizdi za poziciju na AS, sto i jeste radio, ne pusta ga iz tastatureTheChief je napisao/la:Kompleksi radi čega ?Sarmelino je napisao/la:Jel ti krivo? Nema posta da ne spomenes njega i OKC, kakvi kompleksi

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Lillard je napisao/la:
ima ih puno, al 3:10![]()
![]()
smijurija
Evo svaki dan mislim o njemu.Sarmelino je napisao/la:Ne znam, ali od kako Russ izjavi da Lillard pizdi za poziciju na AS, sto i jeste radio, ne pusta ga iz tastatureTheChief je napisao/la:Kompleksi radi čega ?Sarmelino je napisao/la:Jel ti krivo? Nema posta da ne spomenes njega i OKC, kakvi kompleksi
Ove sezone sa PGom i Melom 1 pobjeda više od lani. Mora da je do svih, samo ne do Westbrooka. Trener kriv, sistem, PG i Melo užasni, jbga.
Lik ostvario TD prosjek 2 sezone zaredom, a nikog ne briga

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- branimir85
- Kontakt:
East
1. Raptors vs. 8. Wizards 3-4
2. Celtics vs. 7. Bucks -> 4-3
3. 76ers vs. 6. Heat -> 4-3
4. Cavaliers vs. 5. Pacers -> 4-1
West
1. Rockets vs. 8. Timberwolves - > 4-0
2. Warriors vs. 7. Spurs -> 4-1
3. Blazers vs. 6. Pelicans -> 4-1
4. Thunder vs. 5. Jazz -> 4-2
1. Raptors vs. 8. Wizards 3-4
2. Celtics vs. 7. Bucks -> 4-3
3. 76ers vs. 6. Heat -> 4-3
4. Cavaliers vs. 5. Pacers -> 4-1
West
1. Rockets vs. 8. Timberwolves - > 4-0
2. Warriors vs. 7. Spurs -> 4-1
3. Blazers vs. 6. Pelicans -> 4-1
4. Thunder vs. 5. Jazz -> 4-2
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.