Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Anele, Wojo zamalo skinuo penal Ronaldu
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
To samo ovi mali klubovi mogu prokockati.Brokula je napisao/la:Gledaj epskih preokreta u Evropi.
Da počnemo navijati za CSKA dok nije kasno?
Bio sam ubijeđen da će ga Wojo skinuti ali ono bi samo Cech odbranio.Jack je napisao/la:Anele, Wojo zamalo skinuo penal Ronaldu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Samo mi nije jasno kako smo dogurali do 1/4 finala u ligi europe. Osvajanje iste iako je tesko, bilo bi pogubno za Arsenal.
To bi samo wengera ucvrstilo na klupi, sto mnogi od nas ne bi zeljeli.
A da se uziva u pobjedama, uziva se, jbg ova sezona morala bi biti zrtveno janje, da se neke stvari malo promijene.
Ima arsenal vrlodobru ekipu, samo da su matica doveli kad ga je celzi vec prodavao, bili bi 40%jos jaci.
To bi samo wengera ucvrstilo na klupi, sto mnogi od nas ne bi zeljeli.
A da se uziva u pobjedama, uziva se, jbg ova sezona morala bi biti zrtveno janje, da se neke stvari malo promijene.
Ima arsenal vrlodobru ekipu, samo da su matica doveli kad ga je celzi vec prodavao, bili bi 40%jos jaci.
Gunner4ever
Arsène Wenger has revealed that Henrikh Mkhitaryan will be back from injury in two weeks.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
“The injury is a medial knee ligament strain. “He should be out for two more weeks.
Počeo se i Wenger zayebavati
“Don't be too worried we have good medical staff and he is very serious in his rehab."
Počeo se i Wenger zayebavati
“Don't be too worried we have good medical staff and he is very serious in his rehab."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Taman Atletiko da im ocitamo bukvicu. 
Žao mi Atletika, al jbg momci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pomilovao nas zrijeb jos jednom
Idemo u finale
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
2017/18 #UEL:
Most wins: Arsenal (8)
Most goals: Arsenal (29)
Most shots: Arsenal (162)
Most completed passes: Mohamed Elneny (710)
Ko je babo
Most wins: Arsenal (8)
Most goals: Arsenal (29)
Most shots: Arsenal (162)
Most completed passes: Mohamed Elneny (710)
Ko je babo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
705 ElNenyevih pasova je prvom do sebe, duzina pasa pola metra, Arteta je u vakat to rasturao
Jest malo glupo što ćemo Superkup Evrope morati igrati protiv Liverpoola, ali dobro...
Taman sam se ponadao da i Arsenal i Liverpool mogu do kraja, ali sada nista od togaArtetitis je napisao/la:Jest malo glupo što ćemo Superkup Evrope morati igrati protiv Liverpoola, ali dobro...
Ako hoces osvojiti nesto, nema biranja, deri sve redom.
Nego, ovaj trofej bi lako mogo osvojiti Arsenal, Atletico, Marsei ili cak RB. Najvece sanse imaju ova 4 kluba. Citirajte me na kraju takmicenja.
Nego, ovaj trofej bi lako mogo osvojiti Arsenal, Atletico, Marsei ili cak RB. Najvece sanse imaju ova 4 kluba. Citirajte me na kraju takmicenja.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
TRPAJ VOAJEROVU PRCIJU!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.