Zar misliš da će neko iz trenutnog odbora direktora dobiti nogu ? Ja sam mišljenja da će ponovo ti isti ljudi biti u upravnom odboru uz dodatak nekog jakog čovjeka zbog raje i da taj pojedinac neće imati nikakvu mogućnost da nešto promijeni zbog preglašavanja ostatka šljama.hilmo je napisao/la:Ne mora značiti da je to povećanje broja zaposlenih. Ako ćemo se voditi time da će plan reorganizacije ići onako kako je Kustiruca pominjao u interviju, onda se vjerovatno ukida taj famozni odbor direktora, a vraća se upravni i nadzorni odbor.haris004 je napisao/la:Ovo sve ide ka povećavanju broja ljudi u administraciji dok će jedini otpušteni biti KantandžićDetalje o fomiranju novog Upravnog odbora kluba prenijela je generalna direktorica kluba, Sabrina Buljubašić.
"U novom sazivu Upravnog odbora kluba želimo imati ljude iz naše države, koji dolaze iz svijeta biznisa, koji su istinski navijači kluba i sa mnogima smo razgovarali u proteklom periodu.
Upravni odbor treba da čine domaći ljudi iz svijeta biznisa, navijači FK Sarajevo, pravnici, ekonomisti, a nadzorni odbor neka čine ta trojica Tanovih ljudi neka kontrolišu kako ovi rade.
Treba nam bolji opetarivac-direktor i bolji sportski direktor.
Ovaj model kojeg je Kusturica predložio je previše utopijski i nerealan za sprovedbu jer bi tim svi talovi nestali. Za takvo nešto bi trebalo da Sabrina digne ruku za svoju smjenu zajedno sa ostatkom nesposobne uprave, koju trenutno ne znam ni ko čini jer takvu informaciju su sklonili sa službene, jedinog našeg izvora informisanja.