FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako ne uzmemo u Mostaru 3 bobe,ja ne znam gdje cemo uzeti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Osim: Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika
Danas su u hotelu Evropa izvučeni parovi osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Najinteresantnije utakmice sigurno će biti između prošlogodišnjih finalista Borca i Željezničara.
Željezničar protiv Borca, kinder jaja sretna za Sarajevo
"Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Borac je trenutno prvi i ima velike ambicije, ali imamo i mi. Radujemo se susretima sa starim sportskim prijateljima. Ipak, igraju se dvije utamice i vidjećemo gdje smo i šta smo", rekao je za **** Amar Osim.
U osmini finala igraju se dvije utakmice, a prvi susret ove dvije ekipe igrat će se u Banja Luci 29. septembra, dok je uzvrat na Grbavici 6. oktobra.
Podsjetimo, u prošlogodišnjem finalu Borac je u dva susreta bio uspješniji i odnio titulu osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.
Danas su u hotelu Evropa izvučeni parovi osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Najinteresantnije utakmice sigurno će biti između prošlogodišnjih finalista Borca i Željezničara.
Željezničar protiv Borca, kinder jaja sretna za Sarajevo
"Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Borac je trenutno prvi i ima velike ambicije, ali imamo i mi. Radujemo se susretima sa starim sportskim prijateljima. Ipak, igraju se dvije utamice i vidjećemo gdje smo i šta smo", rekao je za **** Amar Osim.
U osmini finala igraju se dvije utakmice, a prvi susret ove dvije ekipe igrat će se u Banja Luci 29. septembra, dok je uzvrat na Grbavici 6. oktobra.
Podsjetimo, u prošlogodišnjem finalu Borac je u dva susreta bio uspješniji i odnio titulu osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
seyo, onda bi to mogla biti ovakva varijanta?

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
1oo % u pravu lik !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Pa valjda...dok ih ne vidim, nevjerujem...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
zlaya_tm87 je napisao/la:seyo, onda bi to mogla biti ovakva varijanta?
ISTO PIDzAMA.............
Naredna stanica -Vrapčići...tu moramo uzeti tri boda da se malo dignemo iz krize.
Kasnije u kupu rutinski otresti Borca, kao što sam vec govorio neki dan o tome.
Kasnije u kupu rutinski otresti Borca, kao što sam vec govorio neki dan o tome.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 21 sep 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Zar nije raskinuta saradnja sa LEGEOM 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
samo nemoj na sredinu grb sve ostalo super!
hamo do jeseni cemo nositi leĐiu
«Zadovoljan sam jer će nam biti lakše u finalu nakon što eliminišemo Želju. Naravno da respektujemo rivala koji je jedan od naših najboljih timova, ali u ovoj sezoni igramo dobro i priželjkujemo duplu krunu», dodao je Šipovac.
samo tako ...
joj kako cemo ih podjebavat kad ih otresemo 
hamo do jeseni cemo nositi leĐiu
«Zadovoljan sam jer će nam biti lakše u finalu nakon što eliminišemo Želju. Naravno da respektujemo rivala koji je jedan od naših najboljih timova, ali u ovoj sezoni igramo dobro i priželjkujemo duplu krunu», dodao je Šipovac.
samo tako ...
Stole de mi reci odma kako da gledam svoga Želju u dvije tekme protiv Borca (kup) i Čelik(liga),nisam u mogućnosti jer ću tada biti na putu.Da li će biti preko internetaStole iz Bora je napisao/la:Go se covjek ne moze skinuti! Idemo dalje, nema predaje. Iskreno vece sanse dajem Borcu ali nadam se da nece proci favorit kao ni prosle godine u medjusobnim okrsajima u kupu. Kup je, dvije utakmice, pa ko koga za.ebe. Dobra stvar je sto ce obje utakmice biti u direktnim prenosima na BHT.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Otkud vam to da će prijenos biti na BHT 1 ? Mislim, otkud Stoletu ta informacija 
Pa bice!Omar500 je napisao/la:Otkud vam to da će prijenos biti na BHT 1 ? Mislim, otkud Stoletu ta informacija
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nookey
- Kontakt:
Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
A sto tica prijeti 14 godisnjacima,al nema veze ponovo ga svi maltretiraju i onog vaseg vuglu djeca od 15 godina maltretiraju radi im sklekove 
Nadam se, treba koreografija na jugu , i onda bakljada Jug-Zapad-Sjever-Istok i da grmiiii!!! Ma samo da raja dođe, to je glavnonookey je napisao/la:Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
I treba u prvoj tekmi zabiti jedan ili dva gola. Ono, biće nam mnogo lakše. I bolje ući u tekmu, u početak, a ne za razliku od prošle dvije tekme u kupu, počeci katastrofa. Tako smo i primili svaki gol u finalu kupa.
- nookey
- Kontakt:
Mislim da će nam odbrana sad biti jača sa Kerlom voljeli ga ne voljeli najači nam je sad igrač nazad.E sad ćemo vidjeti Vasilić kako će u Mostaru odigrati,ali mislim da će to do Borca sve nadoći,Višća će se potpuno oporaviti,da može čitavu utakmicu odigrati,Radovanović i Bešlija se vraćaju,tako da će to fino izgledati,samo treba muški odigrati i izvući dobar rezultat za revanš i ovdje ih dočekati kako treba!Omar500 je napisao/la:Nadam se, treba koreografija na jugu , i onda bakljada Jug-Zapad-Sjever-Istok i da grmiiii!!! Ma samo da raja dođe, to je glavnonookey je napisao/la:Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
I treba u prvoj tekmi zabiti jedan ili dva gola. Ono, biće nam mnogo lakše. I bolje ući u tekmu, u početak, a ne za razliku od prošle dvije tekme u kupu, počeci katastrofa. Tako smo i primili svaki gol u finalu kupa.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Nadat se povoljnom rezultatu u B.L. pa onda napunit Grbavicu i prolaz nece doc u pitanje 
Prenos ce biti , sipovac je potpiso ugovor odma !!Omar500 je napisao/la:Otkud vam to da će prijenos biti na BHT 1 ? Mislim, otkud Stoletu ta informacija
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/rea ... 1/09/2010/
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati 
- nookey
- Kontakt:
Jbg nije finale možda bi se i zaletiliKODRO je napisao/la:nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.