FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Liverpool je najteži protivnik kojeg možemo dobiti. Ja bih volio mafijaše 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Eto Nike spremi kritike 
Ne znam nekako igrao je kod nas i svaka čast za to što radi u Frankfurtu ali Bayern je prevelik zalogaj
Ne znam nekako igrao je kod nas i svaka čast za to što radi u Frankfurtu ali Bayern je prevelik zalogaj
Thomas Müller - Fußballgott
E u pizdu materinu.... hajde Jupp uzmi ovo pa da halalim narednih pet godina
- muhamedhulk
- Kontakt:
Balkanizacija Bayerna! 
Ma sacekajmo jos malo..ovo je samo glasina. Neki dan du rekli da Nagelsmann dolazi za €10 mil.
Ma sacekajmo jos malo..ovo je samo glasina. Neki dan du rekli da Nagelsmann dolazi za €10 mil.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da malo ispravimmuhamedhulk je napisao/la:Dupelizacija Bayerna!
-
schickeria
- Kontakt:
Je,kovac je novi trener.
Sretno niki,livanjsko-hercegovacki korijen plus radna etika stecena u Njemačkoj ce biti dobra kombinacija
Sretno niki,livanjsko-hercegovacki korijen plus radna etika stecena u Njemačkoj ce biti dobra kombinacija
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahaha ja znam da ces ti sljivo sad manje pratiti jer se nece nastaviti tika-takalizacija. 
Ovo je samo prelazno rjesenje dok ne bude neko bolji slobodan. No sikiriki.
Ovo je samo prelazno rjesenje dok ne bude neko bolji slobodan. No sikiriki.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Dobro je ako je ovo molersko-fasaderska firma. Ekipe ranga Bayerna moraju nekad znat i napasti, kombinirati i kreirati a ne čekati na kontre ili presingovati po cio dan. Hajde recimo da to i funkcioniše, a sad kako to implementirati kad mu ostavljaš 40 godišnjake na krilima i Gnabryija? Ako si pratio Frankfurt Nikin potpis je trojica nazad i presing po boku i prepustanje napada na sredinu, sad mi objasni ko će to igrati.schickeria je napisao/la: Sretno niki,livanjsko-hercegovacki korijen plus radna etika stecena u Njemačkoj ce biti dobra kombinacija
-
Bundesliga
- Kontakt:
Loše je ovo za Kovača da se ne lažemo. 
I am not yet born; O hear me.
Ja se i dalje nadam da ovo nije tačno. U slučaju da jeste, naravno da ću ga podržati ali ne treba očekivati više od lige.Bundesliga je napisao/la:Loše je ovo za Kovača da se ne lažemo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anelbavarac
- Kontakt:
Mrsko mi traziti, prije 15-tak dana sam napisao da je Kovac novi trener Bayerna.
Kada ih je odbio Tuchel, htjeli su Naggelsmana, odbio ih je i ovaj u medjuvremenu, onda ostaje Kovac.
Navodno ima klauzula koju Bayern mora platiti za Kovaca, ako smo dospjeli da za doticnog placamo klauzule, onda je jasno na kakve grane je spao ovaj klub.
Kada ih je odbio Tuchel, htjeli su Naggelsmana, odbio ih je i ovaj u medjuvremenu, onda ostaje Kovac.
Navodno ima klauzula koju Bayern mora platiti za Kovaca, ako smo dospjeli da za doticnog placamo klauzule, onda je jasno na kakve grane je spao ovaj klub.
Na prvu nisam zadovoljan nikako, ali ko zna šta će biti. Ima moju podršku u svakom slučaju ko god dođe. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- bavaracmujo
- Kontakt:
Veoma dvije lose vijesti poslije ulaska u polufinale, roberi produzenje i kovac trener.
Znaci nema novih krila ostaje cetvorka, al brate mili sto bas niko jel to ama bas niko nema bolji od ovoga.
Ovo je eksperiment tipa klinsman ili nesta tako, i jednostavno idemo nanize sa ovim trenerom, naravno ako je ovo tacno.
Znaci nema novih krila ostaje cetvorka, al brate mili sto bas niko jel to ama bas niko nema bolji od ovoga.
Ovo je eksperiment tipa klinsman ili nesta tako, i jednostavno idemo nanize sa ovim trenerom, naravno ako je ovo tacno.
-
schickeria
- Kontakt:
Ne mora značiti da ce igrati identično kao u Frankfurtusljivo je napisao/la:Dobro je ako je ovo molersko-fasaderska firma. Ekipe ranga Bayerna moraju nekad znat i napasti, kombinirati i kreirati a ne čekati na kontre ili presingovati po cio dan. Hajde recimo da to i funkcioniše, a sad kako to implementirati kad mu ostavljaš 40 godišnjake na krilima i Gnabryija? Ako si pratio Frankfurt Nikin potpis je trojica nazad i presing po boku i prepustanje napada na sredinu, sad mi objasni ko će to igrati.schickeria je napisao/la: Sretno niki,livanjsko-hercegovacki korijen plus radna etika stecena u Njemačkoj ce biti dobra kombinacija
A sto se tice igranja gegenpressinga i kontri to je ok za Europu, prokušani stil koji je i sinoc pokazao kako nam lezi.
Bundes ce igraci uzeti sami
Moje je pitanje bilo: da li će i da li ima igrače za to? Znači Robbery još jednu godinu stariji, ostaje Coman, Gnabry, James, Muller koji nisu neki Čolo Simeone tipovi igrača, bekove ti neći ni spominjati.
Veliki strucnjaci su tu zapeti ko puska,jer ljudi zbilja oni to znaju bolje i od struke i od uprave bayerna,pa to su oni oni znaju swe,jedan da upravlja bayernom a drugi da trwnira bayern ,nema sta ,nema dalje.
Jeste na niske grane je pao Bayern ali samo ova tema o Bayernu jer palamude ubi Boze.
Kovac ce biti jedno kratkorocno rijesenje ukoliko ne bi ostvario dobar rezultat,jedna godina max onda ce se otvoriti prilika da se dovede i neki renomirani trener.
Jeste na niske grane je pao Bayern ali samo ova tema o Bayernu jer palamude ubi Boze.
Kovac ce biti jedno kratkorocno rijesenje ukoliko ne bi ostvario dobar rezultat,jedna godina max onda ce se otvoriti prilika da se dovede i neki renomirani trener.
VOLIM BAYERN
Evo ovoga, ma moze i Safeta Susica da dovedemo, njemu bi bilo dobro.
Meni treba takav optimizam u zivotu, al' ovdje treba biti malo realan.
Meni treba takav optimizam u zivotu, al' ovdje treba biti malo realan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
ma ako su se dogovorili garant su uracunali da nema promjene formacije na 3 pozadi. mislim da nasi stoperi bi bili prvi protiv toga. ostale kvalitete kovaca su da 'trpi' mladje pa bi se fino mogli razviti i coman, gnabry, lav, sule itd.
znaci bitno je da se skonta sa igracima i bice to dobro. jbg ipak je ovo fc hollywood.
znaci bitno je da se skonta sa igracima i bice to dobro. jbg ipak je ovo fc hollywood.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- anelbavarac
- Kontakt:
Idemo s Gnabryem napasti LP.
Trener je doveden da bude potrcko kriminalaca.
Ovom Kovacu je Mamic sastavljao ekipu, zato je i otjeran.
Trener je doveden da bude potrcko kriminalaca.
Ovom Kovacu je Mamic sastavljao ekipu, zato je i otjeran.
Zar fkt neko misli da će uprava trpiti Kovača (ukoliko dođe) krenu li kola niz brdo leti sa klupe u roku 24h kao i Carlo.Mada u ovo još ne vjerujem neki dan Nagelsman haman potpisao sad Kovač šta će biti do ponedeljka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.