Točnobrazzo je napisao/la:e jbg sad ''što se nisi bacio u tu stranu'' ili ''jesi paglu ja ti još pokazao gdje ću šutnuti ti ništa''Ted Mosby je napisao/la:Evo pomoć:
Eusebio je prije nego što će izvesti penal pogazao u desnu golmanovu stranu, zabio je gol, i dok je uzimao loptu iz mreže nešto je dobacio Engleskom golmanu, što mu je točno rekao?
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
reko mu je: nemoj mi se ba kofrcit, usta cu ti razvalit.
evo jedno zanimljivo pitanje;
koja se dva imena maskota svjetskih prvenstava podudaraju sa prezimenima igraca koja su nastupala na svjetskim prvenstvima??
koja se dva imena maskota svjetskih prvenstava podudaraju sa prezimenima igraca koja su nastupala na svjetskim prvenstvima??
dajacky09 je napisao/la:1970. Meksiko i 1986. Meksiko???
- __Liedson__
- Kontakt:
koji tim je draftovao Kobe Bryanta ? 
ima na Wikipediji 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ko je najstariji strijelac u završnici svjetskih prvenstava ikad, koliko je bio star kad je dao gol i koje godine se sve to zbiloInterista je napisao/la:dajacky09 je napisao/la:1970. Meksiko i 1986. Meksiko???juanito i pique
...što je više lome to je volim jače...
Roger Milla, 42 godine valjda
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Mislis na finale? To je Lindholm 1958 protiv Brazila,sad tacno koliko je imao godina nisam siguran da li 35 ili 36.jacky09 je napisao/la:ko je najstariji strijelac u završnici svjetskih prvenstava ikad, koliko je bio star kad je dao gol i koje godine se sve to zbiloInterista je napisao/la:dajacky09 je napisao/la:1970. Meksiko i 1986. Meksiko???juanito i pique
?
Ako mislis na zavrsni turnir to je Roger Mila protiv Rusa 1994 sa 42.godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
da.nevjernik je napisao/la:Roger Milla, 42 godine valjda
1994.
...što je više lome to je volim jače...
roger milla 1994 u SAD mec rusija-kamerun 6-1 (salenko 5 golova) godina 42
Koja dvojica fudbalera imaju svoju robnu marku i kako je ime toj marci?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Cristiano Ronaldo bila CR7 ne znam da li je promenio u CR9 i Ronaldinho bila je R10,sada ne znam da li je promenio u R80nevjernik je napisao/la:Koja dvojica fudbalera imaju svoju robnu marku i kako je ime toj marci?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imaju oni to brendirano, ali nisam to trazioDevil je napisao/la:Cristiano Ronaldo bila CR7 ne znam da li je promenio u CR9 i Ronaldinho bila je R10,sada ne znam da li je promenio u R88nevjernik je napisao/la:Koja dvojica fudbalera imaju svoju robnu marku i kako je ime toj marci?
- legenda reala
- Kontakt:
Rio Ferdinand
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nije Beckham, nemoguce da to ne znate 
edit: nije ni ferdinand
edit: nije ni ferdinand
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jesu, nadam se da cete sad pogoditiGrbavica moj zivot je napisao/la:Jesu li italijani ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.