FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ledar
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ledar » 13 apr 2018, 00:05

Kad neće niko tu je Niko. Zapravo je to bilo forsirano, nakon što su odbili Tuchel, Hasenhüttl i Nagelsmann više se nije imalo što čekati. Za Tuhlavog i Hasenhüttla je očekivano, ali mislim da će urar i kobasičar ovo zapamtit Nagelsmannu i moguće da si je ovime zauvijek zatvorio vrata. Osim ako negdje drugdje ne napravi nešto veliko, onda opet ulazi u bubanj.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 apr 2018, 00:59

anelbavarac je napisao/la:Idemo s Gnabryem napasti LP. :lol:
Trener je doveden da bude potrcko kriminalaca.

Ovom Kovacu je Mamic sastavljao ekipu, zato je i otjeran.
Samo svaka cast informiran si o svim kriminalnim radnjama u svijetu fudbala.Znas sta car vecera.
To tebi Kovac javio ko ga je otjerao i zasto.
Ti nikad da izneses jasan stav kako ti vidis Bayerna,sta bi ti volio da se desi sa voljenim nam klubom.Malo nesto argumentovano,par recenica napises prosto prosirenih da vidimo sta tebe cini navijacem Bayerna i koliko si upoznat sa klubom kao sto je Bayern, ili si se samo intresovao za kriminalne radnje uprave Bayerna koja niti jedna nije uradjena preko kluba ili u intresu kluba,sto je bilo bilo je u privatnom angazmanu ljudi iz uprave.
Eto bas me zanima tvoj stav kakav ti to Bayern prizeljkujes.Sta te cini navijacem.
VOLIM BAYERN

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 13 apr 2018, 08:06

Čuj Niko Kovač, daj nemoj me zezati :facepalm:, zbilja žele Bayern napraviti prosječnim klubom..daj bože da jupp odluči ostati još jednu sezonu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 08:08

Sad bi potpiso da Jupp iz penzionerskog doma preko skajpa vodi Bayern samo da ovaj ne dođe.

Može li se kako Alegri dovesti?

Ne shvatam kakav nam je plan, ni kadrovski, ni stručni, ništa mi nije jasno. Njaskuplji igrač u historiji, Tolisso, presjedio na klupi čitavu sezonu a igra se sa 5 ofanzivaca, ne shvatam.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 13 apr 2018, 08:40

Ne znam zasto se tako pesimisticni...sacekajte malo...mozda se Niko pokaze kao dobro rjesenje...realno samo budala ne bi znao voditi Bayern pokraj ovakvog igrackog kadra...uglavnom nek bude bilo ko osim Lucien Favrea...sto se tice Nagelsmanna...definitivno je premlad i Bayern bi za njega trenutno bio prevelik zalogaj

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 09:08

Nama kad bi došao Kemo Hafizović ko trener mi bi nešto čekali i niko ne bi smio kritikovati. Ne znam, meni je ovo nagli prelaz, sa Jupp, na Pepa, na Karla pa na Kovača. Ovo je ono kao kad je Mančester poslije Sir Alexa doveo Moyesa.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 apr 2018, 09:19

Cemu toliki pesimizam?

Ajmo realno pogledati koji god trener da je dosao suocio bi se sa ogromnim problemom jer je ekipa stara i potreban joj je prelazni period.

A jedna stvar me iznenadjuje da niste upratili, a to je da Herman ostaje na klupi i da ce vjerovatno davati upute Kovacu. Nesto sto sam ja prizeljkivao i spominjao cak ovdje na forumu. Ako vec ne moze Jupp neka ostane Hermann i neka trener uci od njega. Toliko ne moze biti razlicita filozofija od Juppove.
Po meni sasvim solidan potez uprave i nikako nije za kritiku!
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 apr 2018, 10:18

Ako se već traži neko mlađe rješenje za trenera ja bih pokušao sa Lahmom i Khanom kao glavnim trenerima :pray:

Ne sviđa mi se ovaj Kovač teško će on upravljati sa svim ovim nema on autoritet da rukovodi sa jednim Lewandowskim, Mullerom, Robbenom, Boatengom, Nojerom itd

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 13 apr 2018, 10:39

sljivo je napisao/la:Moje je pitanje bilo: da li će i da li ima igrače za to? Znači Robbery još jednu godinu stariji, ostaje Coman, Gnabry, James, Muller koji nisu neki Čolo Simeone tipovi igrača, bekove ti neći ni spominjati.
Coman i gnabry su fizički mocni igraci koji su u stanju igrati pressing kao i istrcati kontru od 40metara.James je protiv Seville bio igrac koji je najviše pretrčao i popravio je duel igru.Robbery je prihvatio da sjedi na klupi i ude kad zatreba,nekad i ne ude.

Niko je rodeni vodja i nemam dileme da ce se nametnuti nasim zvijezdama pogotovo sto ima neupitnu potporu svih važnih ljudi u klubu

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 10:55

Naši igrači nemaju problema sa luzerskim mentalitetom, sa hodanjem ali imaju kad ih postaviš na pogrešnu poziciju i kad fuliš zadatke prema njihovom profilu. Nije više bitno trčanje, borba već sistem i taktičko znanje. Eno Valverde je složio kompaktnu defanzivu, postavio "ratničku" formaciju i prc, ako ne znaš izaći iz presinga ili sjediš svom golmanu u krilu nema od trčanja ništa pa da pretrčiš po 20 km. Klopp je trčao 118km, najviše, pa je bio zadnji na tabeli.

Recimo, ako će doći Kovač onda ne treba prodavati Vidala već Thiaga, ne treba ni Sanchesa a Rudija da.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 13 apr 2018, 11:03

sljivo je napisao/la:Sad bi potpiso da Jupp iz penzionerskog doma preko skajpa vodi Bayern samo da ovaj ne dođe.

Može li se kako Alegri dovesti?

Ne shvatam kakav nam je plan, ni kadrovski, ni stručni, ništa mi nije jasno. Njaskuplji igrač u historiji, Tolisso, presjedio na klupi čitavu sezonu a igra se sa 5 ofanzivaca, ne shvatam.
Prvi dio odlican, za alegrija isto taj covjek je masina taktike.
Ovaj drugi dio meni nije toliko sporan, toliso sto je odigro bilo je dosta dobro, prva sezona jezik mlad malo povreda sve ima utjecaja i svakako da ce on vremenom imat sve vise prilike, sa tolisom su svi zadovoljni plus momak ima tu titulu najskupljeg na ledjima.

Ovo sa kovacom ja tek tu nevidim bilo kakav plan i proekat, doveo se sule gorecka toliso gnabri coman koji trebaju napredovat i cinit okosnicu ekipe i onda dovedu kovaca.

Zasto ne van gal u ovoj situaciji, smjena generacija obavi dok klop ne bude slobadan ili lov.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 13 apr 2018, 11:26

Hrabar potez Kovača, mislim da bi mogao odradit dvije godine pod uvjetom da održi kontrolu nad igračima. Robbery će mu biti najveći teret ali tu su i druge primadone - Müller, Lewat, Vidal ... Vrlo nezahvalna uloga, nije ni čudo da niko nije htio na ovu užarenu stolicu.

Prognoziram da ćete vi na Romu a Real na Pool.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 apr 2018, 11:32

Mislim da ce se don Jupp opet sa stilom oprostiti
Ctiracu se tamo nekad u maju mjesecu

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 13 apr 2018, 11:47

ledar je napisao/la:Prognoziram da ćete vi na Romu a Real na Pool.
Nemoj to, reci ce pogani jezici da je Bajern dosao do finala preko najlakseg zreba. Ko je kriv sto su favoriti ljosnuli o ledinu protiv autsajdera.

Mozda je Kovac Bajernov Zidan.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 apr 2018, 12:11

Ja samo znam da ce se izbjeci polufinalni par Real - Bayern, jer ce se stelit finale kao najatraktivnije.
Stern des Südens

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 12:13

Real - Liv, i Bayern - Liv je isto tako atraktivno, to su klasici.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 apr 2018, 12:19

Mislim da idemo u Madrid . Imam neki osjećaj jbg.
Thomas Müller - Fußballgott

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 12:23

Ja imam osjecaj da cemo izvuci Liverpool.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 apr 2018, 12:31

sljivo je napisao/la:Real - Liv, i Bayern - Liv je isto tako atraktivno, to su klasici.
Jesu, ali su Bayern, a pogotovo Real, klubovi koji zadnjih godina igraju na najvecem nivou, a nisu se susretali u finalu.
Kao neutralni posmatrac, sta bi vise volio? Real - Liverpool ili Real - Bayern?
Stern des Südens

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 12:34

Real Bayern naravno

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []