ABA LIGA 2017/18
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA LIGA 2017/18
Šta je reć' Alane, dobijate li po pičci večeras? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alan_kardec
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Šta je reć' Alane, dobijate li po pičci večeras?
Prpa roki, prpaa
Šalim se, nemam ti pojma. Ja sam samo ubijeđen da seriju vraćamo u Bg, a da li ćemo uzeti večeras ili sutra, to ne znam. Ako uzmemo večeras, sutra će nam biti mnogo lakše za igrati. Možda uzmemo obje
Sva ova priča oko atmosfere je suvišna skroz. Pg nam jest sigurno najteže gostovanje na Jadranu, ali koliko god naši igrači osjećali pritisak, osjećaće ga i domaći sigurno. Hladna glava, lopta na Omića/Lessorta, brz protok lopte i veći doprinos bekova. Ovako djeluje jednostavno, ostaje samo da Alimpije to sprovede u dijelo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Atmosfera se baš potencira, euforija u Pg je velika i mislim da to može odgovarati Zvezdi, moglo bi se lako desiti da Budućnost pukne pod pritiskom, ne bi im bilo prvi putalan_kardec je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Šta je reć' Alane, dobijate li po pičci večeras?
Prpa roki, prpaa![]()
![]()
Šalim se, nemam ti pojma. Ja sam samo ubijeđen da seriju vraćamo u Bg, a da li ćemo uzeti večeras ili sutra, to ne znam. Ako uzmemo večeras, sutra će nam biti mnogo lakše za igrati. Možda uzmemo obje![]()
Sva ova priča oko atmosfere je suvišna skroz. Pg nam jest sigurno najteže gostovanje na Jadranu, ali koliko god naši igrači osjećali pritisak, osjećaće ga i domaći sigurno. Hladna glava, lopta na Omića/Lessorta, brz protok lopte i veći doprinos bekova. Ovako djeluje jednostavno, ostaje samo da Alimpije to sprovede u dijelo.
Al' svaki neutralac je večeras uz Podgoričane
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
to sve oko atmosfere u morači može biti dobro i za jedne i za druge, BUD može jednostavno izgoriti u toj svoj želji a sa druge strane zvezdi se može desiti slučaj cedevite u zadnjoj četvrtini kada su se skroz pogubili, plus još što će i Milo prisustvovati tekmi
Jednu tekmu će budućnost sigurno uzeti, a mislim da će to biti večerašnja a sutra će biti već bara-bara. Od 15 mečeva u Morači Budućnost je dobila 12, a Zvezda 3, Džikić vodi u međusobnom skoru sa Alimpijem (msm 3:2). Tako da biće gusto večeras, očekujem na jednu loptu da se igra.
Jednu tekmu će budućnost sigurno uzeti, a mislim da će to biti večerašnja a sutra će biti već bara-bara. Od 15 mečeva u Morači Budućnost je dobila 12, a Zvezda 3, Džikić vodi u međusobnom skoru sa Alimpijem (msm 3:2). Tako da biće gusto večeras, očekujem na jednu loptu da se igra.
Ee pa da vidimo ko ce koga
Naprijed Dziletovci!
Tanka atmosfera.
Tanka atmosfera.
- legenda reala
- Kontakt:
Kreno šut Zvezdu biće jbno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Feldina krenulo, a buducnost opet ne ide trica
Ti si zvezdin četnik Aleneee

PrejakoFoSte95 je napisao/la:Ti si zvezdin četnik Aleneee![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
U Budućnosti crnac redovno najgori igrač 
igra li kešelj ikako u zvezdi?
BRAVOOOOOO
Svi bogovi kosarke su ih pogledali sa ovim promasajem.
Al neka,bravo
Ovaj Gibson igrac manje evo trecu utakmicu
Al neka,bravo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 apr 2018, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta promaši frajer, haha
Buhahahahah Šta kaže na kraju Sisaaaaaj Zvezdoooo Sisaaaak Zvezdoooo leeee

Pokradose sudije Zvezdu veceras da valja Bgm. Inace Nemanja 
Valja i zaslužit ovu sreću, još jedna
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bravooo jos jednaaaaa
Na kraju Gordic nije trebao uzet onaj sut tezak al sta bi
bitna pobjeda
Na kraju Gordic nije trebao uzet onaj sut tezak al sta bi
bitna pobjeda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.